Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Posto sam bio pokrenuo pre par meseci temu o tada najnovijim muskim kolekcijama za sezonu jesen/zima 2008/09 doslo je vreme da se pokrene tema o najnovijim kolekcijama...naime ovih dana su predstavljene nove muske kolekcije za sezonu prolece/leto 2009 :love:

Pregled svih mozete pogledati na http://www.modaonline.it/mmupe09/
I na http://www.men.style.com

Meni se po obicaju najvise svidjaju dizajneri koji forsiraju nesto komercijalniji masculine look poput Dolce & Gabanna tako da bih i ovaj put stavio njih u top 5 za sledecu sezonu takodje mi se svidjaju mnoge stvari iz GAETANO NAVARRA, MOSCHINO I KRIZIA kolekcija i ponesto iz Versace i Aleksander McQueen kolekcija dok mi se recimo Pradai I Gucci kao i nekoliko sezona unazad uopste ne dopadaju...danas ce biti predstavljena i nova kolekcija mog omiljenog dizajnerskog dvojca Dsquared2 pa cemo videti sta oni nude do tada predstavljam vam iz dva dela celu Dolce i Gabanna kolekciju >>>jedino sto mi se ne dopada kod njih ovaj put su naocare koje nosi svi modeli kako bi se postigao neki sexy-dorky look...to mi je malo too much..al dobro
Dolce and Gabbana Menswear Spring Summer 2009 Part 1 of 2
''
Dolce and Gabbana Menswear Spring Summer 2009 Part 2 of 2
''
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A evo i nekih kombinacija koje bih izdvojio iz najnovijih leto 2009 kolekcija...da pocnemo naravno sa D&G :D
Interesantno je da je bela i sledece godine preovladavajuca boja i da je i dalje uber-aktuelna...to bash volem :D

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A evo jos nekih kombinacija a da nisu D&G koje isto volem :D

Prvo Krizia Uomo
Slika
Slika
Zatim nesto extra cool od Gaetano Navarra
Slika

Slika

Slika
I nesto od Moschino-a
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hmmm...dok u ovu temu ne svrate fashion freakovi poput Pazzaza, abcd-a i mog kolege ogi_ns hteo bih jos da dodam da iako u leto 2009 ima dobrih stvari po meni nijedna od novih kolekcija ne moze da pridje aktuelnoj leto 2008 kolekciji od D&G...znaci ovde ima toliko stvari po mom ukusu da bih sve pazario :love: ...kad bih mogao naravno.

Trenutno po meni najbolja od aktuelnih in store now kolekcija Dolce & Gabanna sommer 2008 :love:
''
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Lakiboy_ns
Slika
no comment ...
glupi dzemper ga nacinio 10kg punijim :hypno:

elem, rado cu ti se pridruziti u topicu ... samo da mi prave brandboard net ...

p.s. Laki, kome ovo pises ?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ abcd-pa pisem svima nama...odnosno nas nekolicini koji uopste svracamo u folder moda...jer svi vise u trach temama i ogovaranjima a moda nista kao da nisu gay pobogu :pop:

Uglavnom stop bitchin' na ovoj temi i objavi neke svoje favorite iz najnovijih kolekcija ss 09.

I jel znas gde mogu da vidim danas objavljenu Dsquared2 kolekciju nema je jos nigde a meni je dosadno na poslu i sve sam nove kolekcije pogledao osim mojih omiljenih D2 :love:
Korisnikov avatar
By bakalar
jok evo sada sam pogledao, nema ...
By biotherm
Lakiboy_NS, super sto pises o ovome, ja sam bas fashion freak :D

ne stignem surfati po netu za tim sajtovima, radije bih kupio Collezioni Uomo i sl. Ali mi smo ovde (bice kod nas u vidu 'viska' posle prodaje - naravno tek za 7-8 meseci), a ne u Italiji (jer je tamo najpovoljnije - 35€), a dok je u drugim eu zemljama nesto skuplje...

Samo nastavi, Lakiboy_NS. Da, niste sami, pridruzujem se i ja vama... naravno kad budem imao vise vremena... do tad uzivajte u modnim casopisima :)
By biotherm
Lakiboy_NS, super sto pises o ovome, ja sam bas fashion freak :D

ne stignem surfati po netu za tim sajtovima, radije bih kupio Collezioni Uomo i sl. Ali mi smo ovde (bice kod nas u vidu 'viska' posle prodaje - naravno tek za 7-8 meseci), a ne u Italiji (jer je tamo najpovoljnije - 35€), a dok je u drugim eu zemljama nesto skuplje...

Samo nastavi, Lakiboy_NS. Da, niste sami, pridruzujem se i ja vama... naravno kad budem imao vise vremena... do tad uzivajte u modnim casopisima :)
Korisnikov avatar
By KiWi

ICEBERG i Dolce and Gabbana su moji favoriti ... mada se ne bih bunio da mi poklone nešto od ovog ostalog :D
Korisnikov avatar
By bakalar
DSQUARED2

:trol:

oce li ti ljudi ikada uraditi nesto kreativno ?
da ne spominjem kako i ovako ne kreativno izgleda lose ...
a i modeli sa ovih revija su presmesni, ali bukvalno, koje face :vulkanac:
Korisnikov avatar
By bakalar
Uostalom, jel ono nesto Marc Jacobs poceo da potencija hip hop ?

da jeste setio sam se sad... Pharell (ako se tako pise) je "dizajnirao" neke cvike za LV ...
naravno D2 ne bi bio D2 da im ne dostaje kreativnosti
Korisnikov avatar
By ogi_ns
evo i ja da se objavim ovde, sa zakasnjenjem, ali opravdanim :D

daklem, sledece leto D&G su bzvz, ponavljaju mornarsko-french riviera temu, blah dosadno!
DOlceGabbana su teshki shit, volim trend pyjama pants, konacno SIROKO, dosta mi je helanki od pantalona, ali oni odvratni printovi PO SVEMU :(
GUCCI mi se svidja po prvi put posle dosta vremena, ne whole look, ali gomila komada... club tropicana theme, sa sve papagaj i flower printovima - me likee, jes da je vec vidjeno, al sta nije??
Dsquared su okej, s obzirom da su im letnje kolekcije uvek slabije od zimskih, ovo je sasvim zadovoljavajuce za moj ukus... ima dosta komada koje zelim... naravno, nisam za total hiphopper look, al moze se naci stosta tu...

ostalo me ocigledno nije dojmilo, osim naravno Gdje Westwood, cija me kolekcija posteno nasmejala, svaka cast! :D naravno ne znam gde bi se vecina tih stvari nosila, al nema veze, jednog dana kad ne budem znao sta cu s parama kupovacu i njene stvari... :vogue:

ps. laki, vecina online radnji vec ima D2 fw08 i svasta ima za pozeleti, jos samo da bude para... ;)
Korisnikov avatar
By ogi_ns
moj izbor:
GUCCI (manekeni su :kesa: )
Slika
Slika

DSQUARED2 (menekeni su po mom ukusu ;) cak i crni!)
Slika
Slika
Slika
Slika

DIRK BIKKEMBERGS (naravno NE brkovima, i NE oversized bags, niti bilo kakvim torbama za muskarce :pljuje: )
Slika
Slika
Slika
Slika

DOLCE GABBANA (jakna :love: whole look :love: , ali TORBA :nope: )
Slika
By Swanheart
A evo i nekih kombinacija koje bih izdvojio iz najnovijih leto 2009 kolekcija...da pocnemo naravno sa D&G :D
Interesantno je da je bela i sledece godine preovladavajuca boja i da je i dalje uber-aktuelna...to bash volem :D

Slika

Slika

Slika

Slika

ne svidja mi se uopste...pre par dana sam pogledala sve modele na sajtu i mogli bi biti bar malo kreativniji...vecina modela kao da je u donjem delu pidzame

kad se rasanim postavicu neske slikice...

:doh: opet sam jedino zensko na temi :doh:
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa dobro Swan jel ti lepo rekao brat da si peder? :lol:
By biotherm
Sta fali torbama? Ok, nije bas za svaki dan, ali za vikend, ili odlazak u teretanu, bazen :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Well...vidim da su se svi forumski fashion freakovi javili na temi ( svih cetvorica vas :lol: ).

LM eto videh prve slike iz juce prikazane Dsquared2 kolekcije i generalno mi se svidjaju pogotovo ovaj malo elegantniji deo kolekcije, modeli koji su potpuno u hip-hop fazonu su a bit too much za moj ukus...da sam tinejdzer u hip-hop fazonu verovatno bi mi se dopali ovako i ne bas preterano.
Ja sam se odusevio sa Dsquared2 od njihove jesen/zima 2007 kolekcije koja je po mom ukusu potpuno ali ocigledno da od tada ne uspevaju da ponovo tako fabuloznu kolekciju.

Dsquared fall 07/08 men....po meni njihova najbolja kolekcija ikada :hyper:
''

Inace zasada sam video samo probrane slike Dsquared2 kolekcije posto snimka jos nema na youtube...a posto nije isto videti par slika i snimak cele revije ako neko zna gde mogu videti video zapis jucerasnje kolekcije neka mi javi :hvala:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da zakljucim sto se mog ukusa tice od najnovijih leto 2009 kolekcija mojih top 5 su:
-GAETANO NAVARRA..pogotovo deo kolekcije u military fazonu
-KRIZIA UOMO...pogotovo deo sa fabuloznim majicama sa aplikacijama u jarkim bojama
-ICEBERG...generalno mi se njihov stil svidja vec dugo vremena i zadnjih nekoliko sezona su mi uvek medju omiljenima pa tako i ove
-DIRK BIKKEMBERGS...iako mi se kod njih isto kao i ogiju ne svidjaju uopste ti brkovi ali nose ih braca iz dvojca D2 pa je to izgleda u trendy...mada ja taj trend necu prihvatiti sigurno.
-i 5 mesto nek podele na ravne cast D & G i Dsquared2.

@ogi_ns...hvala sto ste nas pocastvovali vasim ekskluzivnim misljenjem na ovoj temi iako znam da generalno vise ne pisete na ovom forumu iako ste nekada bili veoma aktivni u folderu moda...sto se tice kupovine stvari iz ovih kolekcija kako D2 tako i ostalih...znao bih ja gde da ih nabavim ali taman sam ispeglao malo svoje minuse na karticama i tekucim racunima pa se bojim da odem uopste u te radnje jer znam da bih izasao odande sa cool stvarima ali bi to bila smrt za moj dinarski saldo :D
By biotherm
Ako su brkovi nadolazeci trend, bice vrlo interesantno videti ko ce da sledi taj trend... Pa da vidimo brkate voditelje, brkate macho muskarce, brkate manekene... :D
By High Maintenance
Ja i ne ocekujem ne-znam-kakvu kreativnost kada gledam ove revije... Jer gledam iskljucivo zbog stvari koje bih mogao da nosim... Iz tog razloga me i najvise interesuju kolekcije tipa D2, DG, D&G, ICEBERG, BIKKEMBERG etc.

Gucci mi se ovaj put svideo za nijansu vise nego ranije, ali iskljucivo zbog zanimljivih boja... Imam utisak da je sve identicno kao u prethodnim kolekcijama, bukvalno sve...cak i modeli...jedino se menjaju boje i materijali...Ovaj put je Frida popila previse koktela... Too much floralnih detalja za moj ukus... I nadam se da ce Gucci bar jednom imati reviju sa manekenima koji imaju 60+kg....To bi bilo zanimljivo videti....

DG mi se ovaj put ne svidja... osim par stvari... D2 je mnogo vise po mom ukusu, posebno elegantniji deo koji je i Laki spomenuo...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^^
Ja takodje cenim i ocenjujem kolekcije na osnovu toga sta bih ja licno nosio a ne na osnovu nekih drugih kriterijuma jer nisam ni dizajner ni stilista ni ista slicno... i zato mi se svidjaju malo komercijalnije kolekcije koje forsiraju vise muzevniji look poput gore spomenutih.

Isto se slazem da modne kuce poput Gucci i Prada treba da promene svoju praksu da im na revijama garderobu nose manekeni koji izgledaju kao mrsavi, prebledeli narkomani sa hipnotisanim pogledom jer na njima i garderoba koju nose ne moze da se prikaze na najbolji nacin a i ne volim kad modna industrija promovise takav previse mrsav izgled...pogotovo kod devojaka :katemoss:
Nekada je Kate Moss bila senzacija jer je bila extra mrsava a danas pola muskih modela ima rucice i nozice kao Kate Moss.

Al dobro ko ce razumeti ludi svet visoke mode i njihove razloge...previse kokaina cenim je jedan od razloga :lol:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
@models discussion:
hm, pa ocigledno je da neke kuce furaju hunky look, a neke "heroine addict" look, godinama unazad...

DG, D2, DB, Iceberg ...su oduvek imali vecinu manekena koji su malo "nabildovaniji", sporty, a Dior, Gucci, Prada, JRichmond, Jil Sander npr. - one premrsave...

:neznam: to je tako, i guess... svakako dajem glas za ove prve, al odavno je receno - o ukusima ne treba raspravljati...
Korisnikov avatar
By Sanguine
A evo jos nekih kombinacija a da nisu D&G koje isto volem :D

Prvo Krizia Uomo
Slika
Slika
Zatim nesto extra cool od Gaetano Navarra
Slika

Slika

Slika
I nesto od Moschino-a
Slika

Slika
Mnogo mi se dopadaju :iskolacen:

Druga i cetvrta kombinacija pogotovo :tamoamo:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ogi_ns
@models discussion:
hm, pa ocigledno je da neke kuce furaju hunky look, a neke "heroine addict" look, godinama unazad...

DG, D2, DB, Iceberg ...su oduvek imali vecinu manekena koji su malo "nabildovaniji", sporty, a Dior, Gucci, Prada, JRichmond, Jil Sander npr. - one premrsave...

:neznam: to je tako, i guess... svakako dajem glas za ove prve, al odavno je receno - o ukusima ne treba raspravljati...
Jeste to je tako vec godinama unazad a predpostavljm da gore spomenute modne kuce forsiraju modele u heroin-look-u jer im je i klijentela u heroin fazonu pa se onda rukovode floskulom...when in rome... :D

Uglavnom meni taj too skiny look ne samo da je odbojan iz licnih razloga jer ne volim premrsave momke nego mi smeta jer modna industrija namece/projektuje standarde lepote koji nisu zdravi to je opet vise izrazeno kod zenskih nego muskih modela ali svejedno....tek kad su manekenke pocele da umiru od izgladnjivanja stvari su pocele malo da se menjaju :cowboy:
Korisnikov avatar
By bakalar
proba

Slika

da ne komentarisem kako je taj dzemper nacino lika punijim ...

Slika

:barf:

muskarac sa onim (ocigledno) zenskim dodatkom na farkama, wtf ? Ne dostatak kreativnosti ?

CEO D2
Slika

kada bi sa njega skinuli te narandzasto bele carape (cija funkcija mi nije jasna, sem sto upotpunjuje stajling (sto je i neki maksimum koji mozes ocekivati od D2), garantujem da bi ostatak gardarobe licio na nesto iz prethodnih letnjih kolekcija.
Oni prodaju svake sezone, preskupo, nesto sto je vec 1000x prezvakano OD NJIH SAMIH.

Nije li to bezobrazno ?

Ovde definitivno nije rec o necemu do sada ne vidjenom, avangardnom i sl.

Dakle sta to D2 predstavlja na svojim revijama ?

Samo stajling i dobro definisane modele ...

Pretpostavljam da kada udjes u njihovu radnju se zestoko smoris, jel skapiras da cim ti komadi garderobe usopte ne izgledaju tako kul na stenderu kako si ih video na reviji, niti si ti onako good loking ...

Slika

I na kraju vidis 2 tipa koji ti se smeju u facu iz svih navedenih razloga ...

Slika

bolje da nisam video
:povez: :zacepi: :zvezdice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!