- 28 Maj 2008, 16:30
koliko vam je bitno da to sto ste obukli se svidi drugima.......t.j da li vam je cilj da se neko na ulici okrene za vama kako ste lepo obuceni.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by VANGELma de moze da bude lose misljenje osobe koja nosi kaish umesto gaca:lol:Originally posted by HtonHm...to i nije tako lose:sladoled:
moje ogledalo i ja smo jedini cije mishljenje nam je bitno-mozda bi i Cher bila ukljucena u tu pricu da mogu da stupim u kontakt s njom:lol:![]()
Originally posted by HtonSvaka-skoro svaka poznata zvezda ima svog stilistu...steta sto momentalno nemam neke fotke da ti pokazem-mislim iz novina itd da vidis jos lidila...ali ako se setim de su mi budem ti pokazao:alexis:Originally posted by VANGELma de moze da bude lose misljenje osobe koja nosi kaish umesto gaca:lol:Originally posted by HtonHm...to i nije tako lose:sladoled:
moje ogledalo i ja smo jedini cije mishljenje nam je bitno-mozda bi i Cher bila ukljucena u tu pricu da mogu da stupim u kontakt s njom:lol:![]()
![]()
Originally posted by angelNSdobro je sve dok ne krenu da se i krste prilikom tog okretanja
Prvenstveno gledam da se meni svidi i da se osecam priiatno i ugodno u tome.
Nije mi cilj da se ljudi za mnom okrecu na ulici ali ako im se bas toliko svidja...samo napred.![]()
Originally posted by HtonBogami to ce biti poslednje vreme...Originally posted by angelNSdobro je sve dok ne krenu da se i krste prilikom tog okretanja
Prvenstveno gledam da se meni svidi i da se osecam priiatno i ugodno u tome.
Nije mi cilj da se ljudi za mnom okrecu na ulici ali ako im se bas toliko svidja...samo napred.![]()
![]()
![]()
Originally posted by VANGELPa nemam neki fazon-kada mi se nesto svidi to nosim. mada jedno vreme su shljokice bile in-moja cher faza
[E, a u kom si ti fazonu sto se tice oblacenja?![]()
Originally posted by angelNSUuuuu,pa nemoj tako , tako nekom moze i rika da otpadne:roflmao:Originally posted by VANGELNikako.Originally posted by angelNSO ukusima se ne raspravlja:hekla:
Da, mada, svako ima svoj ukus.
Mozda se i to desavalo.
![]()
![]()
Neka se krsti ko hoce.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!