Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Khons
zanima me gde bih mogla u beogradu da odnesem materijal i sliku zeljenog komada odece i da se po mojim merama to iskroji?

uglavnom sam na popravku stvari nosila u radnu zenu i poprilicno sam zadovoljna njihovim radom, ali ne znam da li bi bili dovoljno kreativni da po slici naprave ono sto zelim.

i da li neko zna koliko otprilike novca da izdvojim za takav poduhvat, rech je o nekim blesavim majicama, prslucima?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa ovako....sednes u auto....ili ukupno 400 dinara das na autobus...dodjes mi u selo, pa ovde i mogu da ti pomognem :)
Korisnikov avatar
By Khons
hm. nije losa ideja. kad mi prodje ispitni rok mozda i dodjem :smilegrin:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
krojac koji radi u mojoj firmi, zajedno sa svojom zenom sije kod kuce..a jos imaju cerku-gimnazijalku, tako da joj ispunjavaju razne tinejdz zeljice sto se tice garderobe...mislim da su prilicno uvezbani oko tih stvari...

.....a i zive pored odlicne baste sa jos boljom kafom, tako da! voila!
Korisnikov avatar
By Khons
kafa me je dobila na keca.
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
mislim da je veci problem naci dobar materijal, nego dobrog krojacha.

neke sugestije?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u novom sadu ima prodavnica "sukno" na dva mesta, koja ima odlican izbor i prodavce koji znaju sta rade...

e sad...za bg, znam da Black and White ima skroz dobro opremljenu velikoprodaju, ali nisam im zabadala u maloprodaju - znam da se nalazi kod piramide na nbg....

inace, SVE je uvoz iz turske i kine...mali izuzetak moze da se nadje u ariljskom pamuku, ali se vrlo cesto opet vise isplati da se uveze nego napravi...
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
pa znam, zato i pitam gde postoje DOBRI materijali. :D

e, hvala za B&W, nisam znala za to... Ja sam ishla u... ne znam kako se zvashe.. ogroman prostor, a materijali nikakvi. :nope:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
paaa...znas kako...gotovo svi imaju dva ili tri ista uvoznika...tako da ti se manje-vise isto hvata....eto....pokupi khons, idemo prvo u ns u sukno po materijale i sladoled, pa kod mene u selo na kafu i krojace :D
Korisnikov avatar
By pazzaz
Zavisi kakav ti krojac treba tj za koju namenu tj sta zelis da ti sasije.

A sto se materijala tice moze da se nadje, opet sve zavisi sta te zanima?
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
kad se zavrshe ispiti, zashto da ne. :smilegrin:

gangsterske pruge, dobar karirani materijal.. chak mi i lan treba.
mada, nemam neku koncepciju, shta mi se svidi shto ugledam, to cu uzeti.
Korisnikov avatar
By Insorcer
shivenje kod krojacha/ice vas staje isto shili od super kvalitetnog materijala ili od poslednje izbudjale "kese" pristigle (uglavnom) sa lagera iz Italije. "Chetvore ochi" podjednako otvorene su minimum pri kupovini materijala..ako niste sami sigurni za shta vredi dati novac, poveditie nekoga iskusnijeg da vam pomogne ("Sukno" je rizichno mesto za kupovinu tkanina za shivenje ukoliko niste iskusni u proveri kvaliteta...s'toga preporuchujem prodavniicu materijala "Dvor").

Shto se tiche struchnjaka za BG - ne mogu pomotji, ali za NS mogu-imam odlichnu shnajderku koja mi vetj dosta dugo shije pantalone, majice, kapute..mantile..:maljkovic:
Korisnikov avatar
By Khons
hm...ma za materijal mi nije problem, imam koga da vodim/pitam sta je najbolje za koju vrstu odece....

@Moon-ne gine nam NS :D
Korisnikov avatar
By Khons
pa naravno! kakav bi to inache osecaj bio :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nikakav!!

nista nisi uradila ako ides autoputem...lepo preko srema prvo...pa tek ondak preko brda...upoznaj svoju domovinu da bi je vise voleo!
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
count me in!
divnooo.. pejzazi + materijali :radosnice:
samo recite kad.. cu dodjem. ;)
samo... znate li put preko brda? :shrug:
ja bih zavrshila u rumuniji.
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
a kojim se prevoznim sredstvom stize do tamo? :lol:
:bicikl: ?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
khons, podruku, korpice sa klopom (za baku) u ruke, i decijim poskokom prema fruskogorskoj sumi!
Korisnikov avatar
By ^Inaniel^
nema problema.. vidimo se sledece godine..
kad pustimo brade.
:lol:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by hlaefdige
khons, podruku, korpice sa klopom (za baku) u ruke, i decijim poskokom prema fruskogorskoj sumi!

vuche, vuche, kol'ke su ti ochi!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!