Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By pazzaz
Walter je bio jedan od najuticajnijih dizajnera narocito devedestih godina posebno marka Wild & Lethal Trash za koju je on radio.

Sto se tice cena iskreno one su sasvim normalne za dizajnirane stvari tj moze se reci i jeftine jer se radi o visoko kvalitetnoj stampi.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Da.
Kvalitet ima svoju cenu.Mada se ovde osim kvalitetnog materijala radi i o prodavanju dizajnerskog imena-otuda tolika cena.
Mada meni je isto puno davati 150-200 e za dukseve ili majice kratkih rukava...ali ocigledno da ima ljudi kojima to nije problem.:snob:
Korisnikov avatar
By bakalar
hm, nismo se razumeli ...
nije problem u ceni ako ona opravdava dizajn ... pogotovo sto ja ne znam kako se krecu cene odece u inostranstvu ...

okej, ono je razumna cena za dobar print kaze pazzaz, on je svakako upoznat ...

ali kakav print ?

ovakav ?

Slika

ovo izgleda kao sa buvljaka nekog ... :mag:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Kad sa pricao o stampi mislio sam na sam nacin izrade tj o stampariji koja mu stampa majice a ne o dizajnu.
U svakoj kolekciji imas po neki skart koji naravno pronadje svog kupca a sad da li je to dobro ili lose zavisi kako gledas
Inace on zna da bude i mnogo skuplji jer u radnji cena njegovih majica je slicna cenama comme de garcon majica.
Korisnikov avatar
By bakalar
ok ...

Pazzaz, kakav je on profesor ?
I koliko je njegovo angazovanje kao sefa kadetre modnog dizajna u Royal Academy of Fine Arts, promenilo taj fakultet ?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Bash su fuj duksevi i majice...
Jedino ovo kao valja...
Slika
Korisnikov avatar
By bakalar
meni to izgleda kao promo materijal neke firme :(
Korisnikov avatar
By ogi_ns
meni se bas svasta svidja... odmah bi kupio ovo >>>
Slika

i cene su ok, za dizajnirane stvari... e sad, sto se vama ne svidja dizajn, to je vec pitanje ukusa...

D2 kosta isto toliko, a pazaz ih prezire iz istog razloga ko i vi WvB

:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!