- 17 Mar 2008, 18:32
koja vam je marka garderobe koja najvise odgovara vama kao licnosti i koju marku najcesce kupujete....t.j najvise krpica od cije marke imate u ormanu?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsuf malo je velika razlika izmedju mexxa i "Dsquared, Iceberg, Energie"
Najvise imam iz Zare i Mexx-a a najvise bih voleo da imam stvari iz Dsquared, Iceberg, Energie ali posto oni j*bu kevu da se tako izrazimsa cenama slabo ih posedujem.
Trenutno mi najvise odgovara garderoba u nekoj malo ozbilnijoj casual varijanti ali da ipak bude trendy ali ne previse extravagantno....Mexx mi je u tom smislu favorit trenutno od brendova kojih ima kod nas i koje sebi mogu priustiti.
Originally posted by blabla-babySay what?
Na prvom mestu bih izdvoji firme poput Xian Thao i Dieng Hiu.
Originally posted by abcdJeste zato sam i naveo jednu grupu onih koje nosim i drugu grupu onih koje bih voleo da nosim....mada Mexx i Energie po ceni i kvalitetu spadaju po meni u tu neku srednju kategoriju brendova...Dsquared i Iceberg recimo su kategorija iznad ali to je meni sve preskupo odnosno zao mi je da bas toliki novac dam za garderobu...nisam bas toliki fashion freakOriginally posted by Lakiboy_nsuf malo je velika razlika izmedju mexxa i "Dsquared, Iceberg, Energie
Najvise imam iz Zare i Mexx-a a najvise bih voleo da imam stvari iz Dsquared, Iceberg, Energie ali posto oni j*bu kevu da se tako izrazimsa cenama slabo ih posedujem.
Trenutno mi najvise odgovara garderoba u nekoj malo ozbilnijoj casual varijanti ali da ipak bude trendy ali ne previse extravagantno....Mexx mi je u tom smislu favorit trenutno od brendova kojih ima kod nas i koje sebi mogu priustiti.
Originally posted by blabla-baby
Na prvom mestu bih izdvoji firme poput Xian Thao i Dieng Hiu. Em prate sve mladalacke trendove em su vrlo pristupacni nasim uslovima. A i zastupljeni su na skoro svakom cosku pa ne moram da obijam noge dok nadjem radnju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!