Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By plplpl
koja vam je marka garderobe koja najvise odgovara vama kao licnosti i koju marku najcesce kupujete....t.j najvise krpica od cije marke imate u ormanu?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Najvise imam iz Zare i Mexx-a a najvise bih voleo da imam stvari iz Dsquared, Iceberg, Energie ali posto oni j*bu kevu da se tako izrazim :D sa cenama slabo ih posedujem.

Trenutno mi najvise odgovara garderoba u nekoj malo ozbilnijoj casual varijanti ali da ipak bude trendy ali ne previse extravagantno....Mexx mi je u tom smislu favorit trenutno od brendova kojih ima kod nas i koje sebi mogu priustiti.
Korisnikov avatar
By erkondisn
al Energie je prije pokoju godinu bio relativno jeftin, sad su se profensili... to koriste taktiku Diesela... shtratze su al bi rado bile fatze :lol:

ne trosim nesto pretjerano na odjecu, a kod mene se u zadnjih par godina naslo od svakojake shtratze tipa Jack&Jones, NewYorker, Bershka, Zara, Skandal (domaca modna marka iz Splita), Topman, TomTailor.
By Swanheart
jao postala sam peder :smeh:
ummm, Vans,Globe,Tommy Hilfiger, poslednjih par sakoa kupljeno u Zari...
mrzi me da kucam dalje :lol:
postala sam lenji peder :smeh:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Swan zaboravila si jednu marku koju znam da volis :giggle:

Cak imam i sliku kao dokaz :lukavi:
By Swanheart
:smeh:
koju?
:lol:
mislis na onu jednu majicu kupljenu u mestu koje necemo spominjati :smeh:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nijednu, imam svašta, od brand do no name odeće, zavisi šta mi se svidi.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Swanheart
:smeh:
koju?
mislis na onu jednu majicu kupljenu u mestu koje necemo spominjati :smeh:
E bash to :giggle:
Korisnikov avatar
By spliff
levi's
converse (all star)
nike
Korisnikov avatar
By Shmi
nike

mada ne obracam paznju na to nesto posebno...
Korisnikov avatar
By Deksi
Najvise stvari imam iz Zare,Springfielda
A inace preferiram topman,Bershku i Pull&Bear
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Odetju nosim svakojaku, ali se istiche adidas.
Na noge metjem shely i converse, mada zaluta i air walk...
Jashe su mi uvek neke nisko budzetne....
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Lakiboy_ns
Najvise imam iz Zare i Mexx-a a najvise bih voleo da imam stvari iz Dsquared, Iceberg, Energie ali posto oni j*bu kevu da se tako izrazim :D sa cenama slabo ih posedujem.

Trenutno mi najvise odgovara garderoba u nekoj malo ozbilnijoj casual varijanti ali da ipak bude trendy ali ne previse extravagantno....Mexx mi je u tom smislu favorit trenutno od brendova kojih ima kod nas i koje sebi mogu priustiti.
uf malo je velika razlika izmedju mexxa i "Dsquared, Iceberg, Energie"

;)

@ontopic

sve jedno mi je da li je odeca markirana ili ne ...
a i ne mogu da izdvojim ni jedan brend jer je tesko naci nesto za mene od 2m :indijanac:

recimo Zara ima glupu politiku da nikada ne izlazu u ranji XXL, vec im sve u toj velicini stoji u magacinu ... i sada kao prodavac oce da se cima zbog mene i donosi sve sto mi se svidi :panker:

btw. izbegavam nike recimo ...
By High Maintenance
Od brendova ne mogu da izdvojim jedan,jer ima od svega po malo.
Mozda najvise Diesel,Guess,Energie i ponesto iz Zare.
+gucci kada je designer clothes u pitanju.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Na prvom mestu bih izdvoji firme poput Xian Thao i Dieng Hiu. Em prate sve mladalacke trendove em su vrlo pristupacni nasim uslovima. A i zastupljeni su na skoro svakom cosku pa ne moram da obijam noge dok nadjem radnju.

Potom su tu radnje poput Slica. Kupujmo domace, damn it! A i Junikatno! ;)

Ak` mi se nista ne svidi sednem pa si sasijem :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jack&Jones, Zara, New Yorker, Springfield...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Eh podseti me sada na New Yorker .. trebalo bi da orobim tu ustanovu ovijeh dana ... :D
Korisnikov avatar
By one of the people
pa nesto imam i iz H&M. Zara, po nesto Club Monaco, Le Chateau su jeftini, i onda kupim po nesto od kanadskih dizajnera sto se nisu jos probili.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by blabla-baby
Na prvom mestu bih izdvoji firme poput Xian Thao i Dieng Hiu.
Say what?
Xian Thao i Dieng Hiu... :lol: :rotflmao:
Like...OMG
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by abcd
Originally posted by Lakiboy_ns

uf malo je velika razlika izmedju mexxa i "Dsquared, Iceberg, Energie
Jeste zato sam i naveo jednu grupu onih koje nosim i drugu grupu onih koje bih voleo da nosim....mada Mexx i Energie po ceni i kvalitetu spadaju po meni u tu neku srednju kategoriju brendova...Dsquared i Iceberg recimo su kategorija iznad ali to je meni sve preskupo odnosno zao mi je da bas toliki novac dam za garderobu...nisam bas toliki fashion freak :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sam za Bershka mislio da drze samo zensku garderobu pa nisam ni ulazio u njihovu radnju u Delta City :lood:
Jedva cekam da vidim sta se tamo nudi :D
Mada s obzirom da je i taj brend u vlasnistvu Inditexa predpostavljam da je slicno Zari i Pull and Bear-u mada cujem da je malo sarenije.

U Mango navodno treba da se pojavi i muska kolekcija ove letnje sezone ali samo kao probna u pojedinim radnjama...zanima me kako ce to izgledati :rock:
By superfly
Originally posted by blabla-baby
Na prvom mestu bih izdvoji firme poput Xian Thao i Dieng Hiu. Em prate sve mladalacke trendove em su vrlo pristupacni nasim uslovima. A i zastupljeni su na skoro svakom cosku pa ne moram da obijam noge dok nadjem radnju.

ne robujem niti jednoj robnoj marCi, ali ....
ali gledam da nabavim sto vise adidas originals
odevnih predmeta/ patika......

Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pull and Bear jesen/zima 07/08 kolekcija
Interesantno, sareno, mladalacki...emo boys will love this

''
Korisnikov avatar
By EnRage
Najvise imam stvari iz Zare i Bershke. Nedavno sam otkrio i Celio, i tamo se dadne pronaci nesto :) Imam ponesto i iz New Yorkera, Topmana, Jack & Jonesa...i to je to uglavnom.
Cekam da H&M dodje u ZG, navodno od iduce godine :D Mozda bude kod njih stogod pametno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!