Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By ~ Le Saint X ~
Slike su...

STRAVA!

A Chad White...koga nema gde nema - piste, magazini, naslovne,kampanje, je, cak, i mrtav predivan!!!

Neka ovo bude i kutak za njegove obozavaoce...
Ceda Belic - kako ga demian na blogu nazva jednom :D

:drkanje:

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By bakalar
sada tju da potrazim u vecem formatu :)
Korisnikov avatar
By bakalar
e a sada malo polaroida chada belog :snob:

Slika
Slika
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by abcd
Bogami ... menu su najbolje ove

Slika
Slika
DA!
Cela ta serija sa konjem je
HOT!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Najbolje su fotke na kojima je mukica mrtav! :lol:

Te fotke su vrh!

P.S. Ozbiljno, te male gatjice mu odlicno stoje.
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Renoir
Originally posted by abcd
Bogami ... menu su najbolje ove

Slika
Slika
DA!
Cela ta serija sa konjem je
HOT!
imas ih jos sa tog snimanja ?:shake:
Korisnikov avatar
By KiWi
ja mislim da je već bila tema o Chad Whiteu
Korisnikov avatar
By decko
Evo jos par, malo veci format :)

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ooooo f*ck yeahhh.Chad je jedan od mojih omiljenih modela :)
A gay dizajneri poput D&G i Dsquared obozavaju iz nekog razloga da ga na svojim revijama oblace samo u gacice i shorts i nista vise :D
Korisnikov avatar
By decko
Ja za njega ranije nisam ni cuo ali se jedan moj drug opasno lozi na njega i na neki cd mi je sprzio mali milion njegovih slika :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Kiwi
ja mislim da je već bila tema o Chad Whiteu
nađi, pa ću da spojim.
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Lakiboy_ns
A gay dizajneri poput D&G i Dsquared obozavaju iz nekog razloga da ga na svojim revijama oblace samo u gacice i shorts i nista vise :D
mozda zato sto je to bitna karta na koju igraju ?
:sise:
By ~ Le Saint X ~
Slikao ga neki Milan Vukmirovic

Predivna slika...

:love:

dobra za avatar

Slika
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by ~anAMORphOsé~
neki Milan Vukmirovic hahahah
By Rewind
Originally posted by pazzaz
LOL!! I ja kažem! Ne napadam nikog - vidim da i na TSF-u mnogi ne znaju ko je on, ali držim da je nečuveno što se ovde daleko više zna o supertrashy "kreacijama" Zvonka Markovića, nego o značajnom učinku ljudi kao što je Vukmirović, pri čemu je on, ako ne računamo modele, uz Roksandu Ilinčić jedini s "ovih prostora" o kom style.com (ovo je jasno, nadam se) i druge vodeće stranice posvećene modi redovno izveštavaju.
Dakle, zaista VRLO SAŽETO (jer Vukmirović ima krajnje impresivan rezime koji raste svakim danom): krajem devedesetih, postaje zaslužan za otvaranje sada već infamoznog okupljališta modnih zaluđenika - u pitanju je, naravno, Colette. Zamenio je Jil Sander nakon njenog napuštanja matične kuće. Trenutno je odgovoran za mušku liniju kuće Trussardi i pored tog uređuje prestižni L'Officiel Hommes. Nedavno je u Majamiju - u sred ekonomske krize! - otvorio Webster, trospratni raj za hardcore kupoholičarke koji nudi najtraženije komade koje Lanvin, Balenciaga i Balmain nude - a nude dosta, verujte...
Verujem da će svima vama biti najdraži ako čujete da Chad White i zanosni Garrett Neff spadaju u njegove štićenike, te retko prođe mesec, a da ne osvane koji mesečnik preplavljen slikama nadljudski zgodnih lepotana slikanih od strane (koga drugog?!) Milana Vukmirovića, koji, btw, i sam ne odaje nemio prizor.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by androglam
LOL!! I ja kažem! Ne napadam nikog - vidim da i na TSF-u mnogi ne znaju ko je on, ali držim da je nečuveno što se ovde daleko više zna o supertrashy "kreacijama" Zvonka Markovića, nego o značajnom učinku ljudi kao što je Vukmirović, pri čemu je on, ako ne računamo modele, uz Roksandu Ilinčić jedini s "ovih prostora" o kom style.com (ovo je jasno, nadam se) i druge vodeće stranice posvećene modi redovno izveštavaju.
Dakle, zaista VRLO SAŽETO (jer Vukmirović ima krajnje impresivan rezime koji raste svakim danom): krajem devedesetih, postaje zaslužan za otvaranje sada već infamoznog okupljališta modnih zaluđenika - u pitanju je, naravno, Colette. Zamenio je Jil Sander nakon njenog napuštanja matične kuće. Trenutno je odgovoran za mušku liniju kuće Trussardi i pored tog uređuje prestižni L'Officiel Hommes. Nedavno je u Majamiju - u sred ekonomske krize! - otvorio Webster, trospratni raj za hardcore kupoholičarke koji nudi najtraženije komade koje Lanvin, Balenciaga i Balmain nude - a nude dosta, verujte...
Verujem da će svima vama biti najdraži ako čujete da Chad White i zanosni Garrett Neff spadaju u njegove štićenike, te retko prođe mesec, a da ne osvane koji mesečnik preplavljen slikama nadljudski zgodnih lepotana slikanih od strane (koga drugog?!) Milana Vukmirovića, koji, btw, i sam ne odaje nemio prizor.
znas kako u Srbiji se zna samo za onaj deo mode koju cine pijacne kopije
By iWanna
znas kako u Srbiji se zna samo za onaj deo mode koju cine pijacne kopije
golube?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!