Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Meni u tom New Yorkeru sve, ali sve, ružno :hand:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i meni. kad uđeš u radnju, kao da si na pijaci. ja ne znam, ali izgleda i New Yorker i Teranova imaju neki koncept što nižih plafona i nabacane odeće da se osećaš kao da si u nekom skladištu robe skinute sa carine or something.
By slobodnjak
Ja wolim... Ali ia li neko cenu za owaj kaput... Nisam iz Bg-a, a doshao bi da ga qpim... E da, i jer ima malih brojewa (tipa M, L...)? Bio neko skoro?
Korisnikov avatar
By Sunce
Uzasno je sve i tom NewYorkeru! Buvlja pijaca!
Korisnikov avatar
By Marvin
I to.
Toliko ima robe nabacane i toliko je jak taj miris (smrad) da me uvek spopadne svrab kad uđem...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam pronasao par ok stvari... isto kao i u vecini drugih radnji.
Ni u jednoj nisam bio zatecen toliko da mi se vecina stvari dopada.

Ja se radujem novoj kolekciji...

I ne bih tako olako uporedjivao Terranovu sa bilo cim... jer joj uopste nema konkurencije... :bljak:
Mislim da sam tamo samo jednom u zivotu video stvar koja mi se dopala... ali drugi put je vise nije bilo... nikada vise...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
New Yorker je jeftini i trendy brend za tinejdzere...odeca nije nesto kvalitetna ali je jeftina, pomalo otkacena i u svakom New Yorker-u u kojem sam bio i kod nas i po inostranstvu se odeca prodaje kao alva odnosno moras cekati u redovima ispred kase da platish robu.

@Slobodnjak-imaju oni naravno garderobu u svim velicinama i mozes je kod nas kupiti u njihova dva prodajna objekta u BG u Delta City i u NS-u u Merkator centru a cene su skoro pa dzaba :zastava:
By slobodnjak
Ok, hwala... Zwao sam ih, nashao broj jutros, i rezerwisao onaj kaput... Palim sutra za Bg, da ga tjapim. Xexe :dance:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by 2Q2Bstr8
i meni. kad uđeš u radnju, kao da si na pijaci. ja ne znam, ali izgleda i New Yorker i Teranova imaju neki koncept što nižih plafona i nabacane odeće da se osećaš kao da si u nekom skladištu robe skinute sa carine or something.
:up:
By slobodnjak
Ewo da wam jawim.... Bio i wideo... Ono je jadno, tanko ko papir, plus materijal pijachni... Na kraju sam se poqpio i izashao iz New Yorkera i pazario ko chowek u Zari :)
Korisnikov avatar
By EnRage
NewYorkeri smrde, ali bas smrde...i jos me zivciraju oni bijeli reflektori po plafonu koji te griju ko nekog pilića.

A od odjece...da se naci, iako treba biti strpljiv i iskopati nesto iz one hrpe.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Meni su oni skupi u odnosu na dizajn i kvalitet.
Kao da sam usao na Sajam...

Pull and Bear je daleko bolji...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by slobodnjak
Ewo da wam jawim.... Bio i wideo... Ono je jadno, tanko ko papir, plus materijal pijachni... Na kraju sam se poqpio i izashao iz New Yorkera i pazario ko chowek u Zari :)
Ha, ha....rekli smo ti da New Yorker nije poznat po kvalitetu.
Na reklamama sve mnogo bolje izgleda nego uzivo.
Meni se isto desavalo da iz daljine u N.Y vidim nesto sto mi se svidi i onda kada pridjem blize pogledam i opipam materijal///pomislim bljak ovo izgleda tako jeftino :sladoled:

@AFKA-istina :sudija:
Pull and Bear su dosta dobri a nisu skupi.
To je inace brend u vlasnistvu INDITEXA (shpanske firme koja drzi Zaru).
Ali u Srbiji zasada imaju samo jednu prodavnicu u BG u Delta City :zongler:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Marvin
I to.
Toliko ima robe nabacane i toliko je jak taj miris (smrad) da me uvek spopadne svrab kad uđem...
stvarno grozan miris :bljak:

i nista interesantno
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by EnRage
A nitko ne spominje Bershku :)
Bershka ima u Delta City u Bg-u ali ja nisam ulazio u njihovu radnju.
Zar oni ne drze samo zenske stvari?
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol:

Ne ne. Muške.

Ovaj... tačnije "muške"...

Zez.
Sad ozbiljno.
Mnogo su koloritni.
Bar je samo to ostalo meni u sećanju od onog jedno prošetavanja.
Boje na sve strane.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa Marvine morash biti u trendy ako je u Bershika sve sareno onda znaci da tako trebash da se obuces :D

Salim se moracu posetiti Bershiku sledeci put kada odem u BG pa cu onda da ocenim...a ciji je inace to brend?
Italijanski?
Spanski?

:cobanica:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jel ima neko info jel H&M konacno planira da dodje u majku Srbiju.
Oni mi fale? :(
I voleo bih da lanac nemackih robnih kuca C&A pocne i kod nas da se otvara oni imaju odlican a povoljan vesh ja tamo kupujem carape, gace, pidzame a ponekad u njihovim kolekcijama Clockhouse i Angelo Litrico iskopam i neku majicu ili pantalone...kod njih svako moze naci nesto za sebe :hiphip:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Lakiboy_ns

Italijanski?
Spanski?

pa to je ista firma ko Zara, Mango, Pull and Bear dakle Inditex ;)

inace citao sam bas danas da su spanjolci toliko zadovoljni prodajom u Zagrebu (trgovina je u prvih par tjedana dana imala najvise zabiljezenu prodaju ikad u zarinim trgovinama europi - sudeci po onome sto sam vidio mislim da gotovo svaki drugi hrvatski peder ima barem 2 stvari iz zare :lol: ) da namjeravaju uloziti u nove investicije. a glavni direktor inditexa je vec prosle godine bio na proputovanju po jadranu pa je odusevljen onim sto je vidio. uglavnom, uskoro slijedi otvaranje trgovina u Splitu a i nove trgovine u ZG-u.

inace osoblje bershke u zg-u (za razliku od zare) je bas :mljac: ... ako zanemarimo jednog visokog 'ljepotana' :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by erkondisn

Italijanski?
Spanski?

pa to je ista firma ko Zara, Mango, Pull and Bear dakle Inditex ;)

inace citao sam bas danas da su spanjolci toliko zadovoljni prodajom u Zagrebu (trgovina je u prvih par tjedana dana imala najvise zabiljezenu prodaju ikad u zarinim trgovinama europi - sudeci po onome sto sam vidio mislim da gotovo svaki drugi hrvatski peder ima barem 2 stvari iz zare :lol: ) da namjeravaju uloziti u nove investicije. a glavni direktor inditexa je vec prosle godine bio na proputovanju po jadranu pa je odusevljen onim sto je vidio. uglavnom, uskoro slijedi otvaranje trgovina u Splitu a i nove trgovine u ZG-u.
Well...konacno da je Zara stigla i u HR :alexis:
Verujem da je prodaja odlicna tako je inace u svim Zara prodavnicama...konkretno u NS-u se u pred praznicnom periodu krajem decembra cekalo u redovima ispred blagajne u Zari a i kod nas je u Zari isto gay parada :lol:

Znaci i Bershka ima i muskih stvari..kako mi to niko ranije nije rekao :durenje:

Cujem da i MANGO planira da izbaci musku kolekciju kao probnu ove godine :cheer: ali pojavice se samo u pojedinim prodavnicama ne verujem da cemi mi na brdovitom Balkanu videti tu kolekciju :bic:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zvanične informacije za H&M su da oni ne planiraju da dolaze u Srbiju do daljnjeg iz ne znam kojih razloga. s druge strane video sam reklamu da neki butik u TC Millenium prodaje sve njihove stvari, pa pogledaj tamo (zove se nešto Xmmmm or something).
Korisnikov avatar
By EnRage
Pa Marvine morash biti u trendy ako je u Bershika sve sareno onda znaci da tako trebash da se obuces :D

Salim se moracu posetiti Bershiku sledeci put kada odem u BG pa cu onda da ocenim...a ciji je inace to brend?
Italijanski?
Spanski?

Ja sam prije par mjeseci kupio jednu majicu u Bershki u ZG. I onda sam za Novu godinu istu takvu majicu vidio u Zari u Beogradu. Nekad znaju imati identicne stvari, a Bershka je kao malo "leprsvaiji" brend. Recimo da imam nekih 5 stvari iz Zare i isto toliko iz Bershke :D
Korisnikov avatar
By EnRage
Jel ima neko info jel H&M konacno planira da dodje u majku Srbiju.
Oni mi fale? :(
I voleo bih da lanac nemackih robnih kuca C&A pocne i kod nas da se otvara oni imaju odlican a povoljan vesh ja tamo kupujem carape, gace, pidzame a ponekad u njihovim kolekcijama Clockhouse i Angelo Litrico iskopam i neku majicu ili pantalone...kod njih svako moze naci nesto za sebe :hiphip:
Meni C&A i jesu samo za gace i carape, ostalo mi je onako...konzervativno...barem je tako bilo u njihovim ducanima u Grazu i Budimpesti jer u ZG ih nema. A nema niti H&M-a, najavljivali su dolazak, ali nista jos.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!