Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Nivea je nedavno izbacila "Straight&easy" kolekciju za kosu-sampon, balzam i valjda pakovanje.

Kazu da ispravlja kosu zagarantovano i cak ima nalepnicu na sebi prekrizene/precrtane prese za kosu, ono, kao, ne treba ti pegla, takva mu je moc ispravljanja.

Jes` malo sutra! :neto:

Ja imam prirodno ravnu kosu i ne moze da je izravna u potpunosti, a mogu samo misliti kako ispravlja kovrdzavu ili talasastu kosu. :doh:

Zakljucak: ako zelite savrseno ravnu kosu, Nivein novi proizvod vam je nece takvom naciniti. :neto:

Na zalost, presa za kosu je i dalje jedina koja to moze. Stetna, ali jedina.

Pokusala sam i onu foru da pomenuti balzam ne isperem do kraja, da ostane na kosi, ali ni to moju kosu nije nacinilo potpuno ravnom.

Ocena :down:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:lol:

Pa ko ti kriv Zoe kada nasedash na reklamne poruke :obesen:
Na koji nacin si mislila da shampon uopste moze da ispravi kosu kad znas da je to tesko i sa tim peglama i chudima koje koristite.

To je isto kao kada gledas reklame sa shampone pa u njima manekenima i manekenkama se toliko sija kosa da nemozes gledati u nju koliko shljasti...naravno da je vecini jasno da su to kompjuterske montaze i da je nemoguce da se kosa bilo kome toliko sija.
Korisnikov avatar
By Zoe
Naravno da je nemoguce, ali kada tako ambiciozno stave prekrizenu presu za kosu, onda bar pomislis da ako upola ispravlja kako tvrde, bice dobro.

A i kod mene je prisutna zelja za tako necim, jer je pegla stetna za kosu, pa sam se jadnica ponadala da mi resenje stize........ :sigh:
:lood:

:lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
nista ne moze ispraviti kosu osim one trajne pegle
koja je unistava
Korisnikov avatar
By Zoe
Jes`, pa to i kazem....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mozda taj shampon moze samo da ti omeksa kosu sto kasnije peglanje cini laksim +od tih tkz. cudotvorni preparati od Nivea i slicnih opstenarodnih brendova koji kostaju par stotima dinara nikada ne treba ocekivati chuda.

Hvala bogu sto sam musko pa samo operem svoju kratku kosu sa Keune Cristal Ice shamponom i to je to....ja se cak ni ne cesljam samo rukom predjem kroz kosu ujutru i pocesljan sam :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Ahh, veruj mi da znam :sigh: sve o tim pardinarskim preparatima, ali valjda nada zadnja umire.......

(Imam prirodno ravnu kosu, jednake duzine na svim svojim delovima, do struka i svasta sam probala)
Korisnikov avatar
By Zoe
Hehehe, imam i periku, crnu, isto ovako dugacku kao prirodnu.....nju sam nosila kada sam i ja imala crnu kosu (believe or not, ali imala sam je), mada, samo uvece........
Primeti se ipak razlika izmedju perike i prirodne kose.......
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Lupi Mrlja i ostade ziv :rotflmao:

:trep:

@ Zoe probaj paz frizuru da napravis.
Ja volem devojke sa takvim frizurama :sweet:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ali morash priznati da se perika lakse odrzava. ;)
Korisnikov avatar
By Zoe
Laki, paz frizuru da napravim sa kosom skoro do dupeta?!?!? :shok:

Da se osisam?

(premda, meni jako dobro stoji jako kratka, razbarusena kosa..... :cekam: )

Necu da se sisam, bre........:lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nemoj Zoe! Devojke sa dugom kosom su preeeeeeelepeeeeeee. Reche jedan peder i ostade ziv. :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Zoe
Thank you very much :hvala:

(ja se samo plasim da cu preterati, sad bih vec trebala da stanem i samo odrzavam ovu duzinu)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Perike se lakse odrzavaju :rotflmao: a sta ako joj neko dotakne periku slucajno sa cigarom ima da joj izgori cela u roku od 10 sekundi.

Osisaj se Zoe probaj Sinead O Conor look...sta je ona bolja od tebe ako moze ona mozes i ti :rock:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hmm is prethodnog posta zakljucujem da laki nosi periku. :sudija: :serlok:
Korisnikov avatar
By Zoe
Bila sam osisana JAKO KRATKO.....ne celava, kao Sinead, ali skoro pa tako........

Od tada i pustam kosu i sad je ovolika.......ne znam, mozda se nekad opet osisam, ali to nece biti skoro, jer sam je tek doterala do ovoliko dugacke :peva:

A sto se tice paljenja kose :mad: .........ja sam negde u novembru-decembru zapalila kosu u jednom kaficu (tako da to nije rezervisano samo za perike)........gorela mi je citava leva strana i da nije bilo forumasice Skyen, ostala bih celava potpuno! :no:
Ona je skocila da me gasi i ugasila me, a na kosi se nista ne primecuje. Naravno, opala mi je gomila, odnosno citav busen izgorele kose, malo se razredila sa te strane, ali nista se ovako ne primecuje :vruce:
Korisnikov avatar
By KiWi
Bože devojko, pa ti ništa ne znaš o probanju novih proizvoda!

Prvo se raspitaš da li je neko to koristio, pa vidiš da li ima efekta .. ako nema nikog, na finjaka nagovoriš nekog da proba pre tebe ... tako sam ja druga nagovorio da pre mene proba onaj beli nivea balsam posle brijanja .. kada sam video da je čudotvoran i sam sam prešao na njega :D
Korisnikov avatar
By Zoe
E, jbg sad, Kiwi.......sta mi vredi to, kad meni treba za specificno moju kosu, a ne za neciju....uostalom, nikog i ne poznajem sa ovakvom kosom.......:cekam:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG zoe igorela ti kosa.... :shok: isuse boze dragi :vatroslava:

@ Kiwi-OMG ja taj beli Nivea after shave balsam koristim otkako je izasao u prodaju nekih 5-6 godina i zaista je fabulozan :D

@Mr.Ja- OMG jel ti to insinuirash da sam ja f*cking draq queen? :panker:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ja sam mislila na onaj tretman kod frizera, fazon kao mini val samo sto ispravlja kosu. nisam mislila na obicnu presu, to je samo do sledeceg pranja

meni obicna presa ne gori kosu
imam dobra pakovanja, pa mi ne isushuje
Korisnikov avatar
By Zoe
...........koja sam ja budala! :doh:

Nije mi gorela leva, nego desna strana....... :vatroslava:

Nikako, obicnu presu jedino koristim, i to retko.
Korisnikov avatar
By Galadriel
a i presu nekako samo kad se sama feniram .
kad te neko dobro isfenira, ne treba ti presa..

e sad sto se tice tih preparata, ja sam jednom naisla na neki nemacki koji mi je komsinica poklonila. on bez feniranja skroz ispravi. samo se lepo ocesljas i osusis. ali njega nema ovde

mislim da ima neceg slicnog medju redkenovim proizvodima, pa probaj to

nivea generalno nema nista dobro od proizvoda za kosu
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Zene i kosa....vi bi mogle ceo dan samo o kosi i frizurama pricato osecam :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Uhh, ja bih o kosi mogla do sutra....... :lol:

Ma, ja imam ravnu kosu, skroz, ali znas ono, hocu da imam potpuno savrseno ravnu, da nemam "antenice" vec ravnu dlaku.......

Ne volim da se feniram, retko idem kod frizera-kad treba da idem, nije mi dobro.....samo idem da osvezim boju i sisanje.......a i tad se ne feniram, odbijem to.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lakiboy_ns
@ Kiwi-OMG ja taj beli Nivea after shave balsam koristim otkako je izasao u prodaju nekih 5-6 godina i zaista je fabulozan :D
Najbolji :yes:
Korisnikov avatar
By Galadriel
pa ne znam laki, mozda zvuci str8 and easy, al' uglavnom je smaranje :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Marvin
Originally posted by Lakiboy_ns
Najbolji :yes:
jao :kesa:

ja sam to znala davno da koristim posle depilacije.. bas lepo mirise :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Zoe
Uhh, ja bih o kosi mogla do sutra....... :lol:

Ma, ja imam ravnu kosu, skroz, ali znas ono, hocu da imam potpuno savrseno ravnu, da nemam "antenice" vec ravnu dlaku.......

Ne volim da se feniram, retko idem kod frizera-kad treba da idem, nije mi dobro.....samo idem da osvezim boju i sisanje.......a i tad se ne feniram, odbijem to.
Aham....bla, bla, bla :zeva: ............. :rotflmao:

Salim se samo vi pricajte o kosi boje nego da pricate stalno samo o sexy kao momci :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!