Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Nedavno su svi dizajneri predstavili svoje nove muske kolekcije za sezonu jesen/zima 08/09.
Zahvaljujuci youtube i fashion tv u stanju smo da ih odgledamo i ocenimo :D
Ja pregledah vecinu (posto ionako ovih dana imam visak vremena) i dodjoh do zakljucka da mi se i ove godine najvise dopadaju stvari iz kolekcija

Dolce & Gabbana
''

I Dsquared2
''

Cije se nove stvari vama najvise dopadaju a cije ne?
Postavite slike i klipove slobodno :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pored vec mojih omiljenih Dsquared2 od novih kolekcija mi se najvise svidjaju neke stvari od D&G.
Evo mojih favorites
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Koga zanima a ne zna gde da pogleda slike iz kolekcija svih vaznijih dizajnera najpreglednije je po meni na adresi http://www.modaonline.it/mmuai0809/

Meni se licno boje jako svidjaju ove sezone.
Beskrajno sarenilo je konacno skoro skroz iscezlo a preovladavaju crna boja i sve nijanse braon + izgleda da su kape kao na gornjim slikama koje sam postavio iz D&G kolekcije a must have ove sezone.
Takodje od detalja mi se svidjaju extra tanke kravate koje u kombinaciji sa belom ili nekom drugom kosuljom i dobrom jaknom preko toga daju extra look :sudija:

More D&G and Dsquared....FUCK YEAAAA :rock:
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Sunce
Jeste da nije 2008./2009. ali meni se dopada ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=aHrrhVsI7kI
Da to je Lanvin f/w 07/08 ti si vec bio pokrenuo temu o Lanvinu koliko se secam.
Meni se isto dopada vecina stvari tu predstavljenih i muzika i ambijent su extra uklopljeni u tom klipu :rock:

Evo jos nesto opet od Dsquared i opet mogu samo reci FUCK YEAA :rock:
Slika
Korisnikov avatar
By one of the people
odlicno!
bas mi sve svidjaju sve to stvari i tako mi je drago da onog sarenog vise nema (samo dok to sad krene po H&M i ostalim robnim kucama)

svidjaju mi se bulky saklevi, dzemperi i taj punk look je nekako lepo umeren.
me going shoppin' soon :lood:
Korisnikov avatar
By bakalar
:uplasen:

ove sezone nista ne kapiram ...
na prste jedne ruke mogu izbrojati nesto sto mi se svidja...
a pogledao sam kolekcije 5-6 velikih imena :(

jedino mi YSL onako ... :klavir:

:kuca:
Korisnikov avatar
By bakalar
elem, Laki ne mislis li da se estetike te 2 marke slabo menja ?

dosadno is sezone u sezonu, ne moram ni da gledam kakva mi nova kolekcija vec znas ...
vulgarno napadno, nista novo, :bljak:

:bicikl:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
na poziv lakija specijalno se javljam da prokomentarisem trendove za jesen 08 ovde,
digao sam ruke od ovog foruma, pogotovo kad je moda u pitanju, al za prijatelja moram da podrzim temu :)

DG - dosadno! nista novo, seljani se vratili u modu, nisam ljubitelj kariranog ni u kom obliku!
D&G - skotska bas i nije moj fetis, al da kopam nasao bih nesto nosivo...
Dsquared - su me poplasili da ce nastaviti sa sranjima kao sto im je ovo leto, al nije bilo tako. tema SKIHEADS - to samo oni mogu! :D ..."ski" mi se svidja a "heads" ne bas (pricam subjektivno, ko je u tom fazonu moze super da izgleda, al treba to znati nositi, nije dovoljno samo nabaciti stvari na sebe zato jer je moderno) . drago mi ej sto se "ski" tako dugo povalci kao tema... vec par godina unazad. OBOZAVAM skijanje ... pa i modu koja ima veze s njim!
ostalo - svidelo mi se par revija, denis simachev, bikkembergs, i jos ponesto... ne mogu da se setim sad. al ni za cim nisam odlepio!

napominjem ponovo da je ovo krajnje subjektivno ocenjivanje...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
i ako bi morao da izaberem jedan look to bi bilo ovo:

Slika

za moje skijanje na madonni di campiglio (npr.) sledece godine ;)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ogi_ns
na poziv lakija specijalno se javljam da prokomentarisem trendove za jesen 08 ovde,
digao sam ruke od ovog foruma, pogotovo kad je moda u pitanju, al za prijatelja moram da podrzim temu :)
:kiss: Hvala vam sto ste se javili specijalno zbog mene i izlozili svoje uvek cenjeno misljenje :friends:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by abcd
elem, Laki ne mislis li da se estetike te 2 marke slabo menja ?

dosadno is sezone u sezonu, ne moram ni da gledam kakva mi nova kolekcija vec znas ...
vulgarno napadno, nista novo, :bljak:
Mislim da im se estetika ne menja ali zasto i bi ako su otkrili stil koji im odgovara i njega forsiraju?
Mene takav stil licno odgovara jer su stvari jednostavno nosljive a to i jeste poenta mode po meni da se prave stvari koje ce ljudi moci nositi a da su trendy i da u njima muskarac izgleda dobro, sexy i muzevno.
Galianova kolekcija npr. jeste mozda inovativna i pomera grance mode ali je vise kostimska i pravljena za iscudjavanje i njegovu dusu-mozda ce to nositi neko negde ali samo ako je na heroinu :lol:

Detalj iz kolekcije John Galiana >>
:lood:

Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Prvi deo nove Dsquared2 kolekcije :love: u prvom mom postu na ovoj temi je drugi deo.

Fuck yeah :rock:
''
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
Slika
Ovaj ansambl mi se jako svidza.
:zen:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
:kiss: Hvala vam sto ste se javili specijalno zbog mene i izlozili svoje uvek cenjeno misljenje :friends:
:) jor velkoM!

PS. odlican izbor muzike za D2 reviju, kao i ceo show... al ponovicu da kare, skinhead style, i kamo garderoba nisu bas "my cup of tea"... elegantnije varijante, pre svega sakoi i neke perjane jakne, kao i sve sto ima veze sa skijanjem jedva cekam da vidim u radnjama...
Korisnikov avatar
By bakalar
Okej i zar ti nije lepse da gledas kako neko pomega granice mode, nego se lozis na nesto vec vidjeno ?

uostalom ako su vec skinuli neki skinhead fazon mogli su da nadju neku prikladniju muziku ... jednu pesmu sa reivje prepoznajem slusao sam je kao klinac
:indijanac:

mislim daj ...

:tepih:

ima toliko bolje heavy muzike ...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:) jor velkoM!

PS. odlican izbor muzike za D2 reviju, kao i ceo show... al ponovicu da kare, skinhead style, i kamo garderoba nisu bas "my cup of tea"... elegantnije varijante, pre svega sakoi i neke perjane jakne, kao i sve sto ima veze sa skijanjem jedva cekam da vidim u radnjama...
Pa dobro ukusi su individualna stvar ja licno volim karo u nekim varijantama jer pruza taj boyish look koji ja volim ali za perjanim jaknama bas nisam lud pogotovo za onima koje imaju kapuljacu sa sve krznom jer ih fura 50% ljudi u gradu. :kolo:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@abcd-pa volim stvari koji su originalne ali ne na taj nacin koji forsira John Galliano na primer koji od svojih modela pravi cirkus i to bukvalno.
Garderoba se pravi da bi bila nosena ne da bi se pokazivala samo u privatnosti svopg doma ili na nekim privatnim s/m partijima :D

Meni licno kao sto rekoh odgovara taj elegantni macho boyish look koji forsiraju i D&G i Dsquared2 i zato ih volem :ruzan:
Korisnikov avatar
By pazzaz
@abcd-pa volim stvari koji su originalne ali ne na taj nacin koji forsira John Galliano na primer koji od svojih modela pravi cirkus i to bukvalno.
Garderoba se pravi da bi bila nosena ne da bi se pokazivala samo u privatnosti svopg doma ili na nekim privatnim s/m partijima :D
za stvarno mislis da se npr Gallianova odaca nije komercijalna, moracu i te kako da te razuverim jer je skroz suprotno npr on i te kako dobro prodaje to sto vidis par modela kao nprimer taj pajac koji je bio na reviji je cisto jedna od retkih silueta koja su cisto tu radi cele atmosfere kolekcije kao i samog koncepta kolekcija mada kada je bolje i pogleda pa cak i ona kad bi se samo promenio materijal i skinili delovi stajlinga i te kako je komercijalno pa cak i vise nego ove tri marke o kojima ste pisali. Pre svega dizajner mora da postavlja nove postulate u vidu stila, proporcija, izgleda, sto se za ove tri marke nemoze reci vec su uvek izgledale kao malo skuplji buvljak a nikako kao modne marke.
Korisnikov avatar
By bakalar
@pazzaz

u cemu je fazon sa oversized cipelama ? :)

just curious :katemoss:
Korisnikov avatar
By pazzaz
uz tu usku siluetu (donekle klasicnu za Rafa) izgleda dosta snazno i veoma moderno
Korisnikov avatar
By bakalar
hmm, okej, be right back with more question's :saint:

dobro ne bas odmah :P
Korisnikov avatar
By Sunce
Eto zato! :giggle: Jer ga on voli najvise!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!