Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
O cemu se tu radi zapravo?
Jel to neki doku-film o njemu privatno oder was?
Korisnikov avatar
By bakalar
Da dokumentarac o njemu ...
on je naravno prisutan u celom filmu i prica o svemu i svacemu ... ima par snimaka sa revija iz backstage-a ....
njegova kuca (da vidis koliko onog sasavog prstenja ima (a njemu to tako jebeno stoji)), i vidis iPod-e razbacane po celom stanu ... ceo stan je mess realno :trampolina:

mada nije da se vidi ceo, ma lupetam ja, ako oces javi se, dam ti link ili narezem ...
ili ako znas franc ti meni prevodis film i gledamo zajedno :hiphip:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Lagerfild je cool :rock:
On sa toliko godina i dalje uspeva da radi istovremeno kolekcije i za K.L i za Fendi i za Chanel i za Chloe ako se ne varam?
On verovatno uopste ni nespava vec konstantno radi :luda:

I ne...ne znam francuski nazalost.
Renoir zna, neka ti on prevodi ako je voljan :D
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Lakiboy_ns

On sa toliko godina i dalje uspeva da radi istovremeno kolekcije i za K.L i za Fendi i za Chanel i za Chloe ako se ne varam?
Karl jos od sredine 90-tih (od 96 ili 97 kad ga zamenjuje Stella McCartney) ne radi za Chloe.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by pazzaz

Karl jos od sredine 90-tih (od 96 ili 97 kad ga zamenjuje Stella McCartney) ne radi za Chloe.
Da.To za Chloe nisam bio siguran da i dalje radi :vatroslava:
Svejedno dosta mu je i ove tri linije koje radi...puno je to posla.
A jel Stella radi jos nesto osim svoje istoimene linije i Chloe?
Korisnikov avatar
By pazzaz

Da.To za Chloe nisam bio siguran da i dalje radi :vatroslava:
Svejedno dosta mu je i ove tri linije koje radi...puno je to posla.
A jel Stella radi jos nesto osim svoje istoimene linije i Chloe?
Stella je tek krenula sa svojom kolekcijom kad je napustila Chloe i u samom startu prodala svoje ime PPR-u

Sto se karlovog rada tice iskreno vise te kompanije koriste njegovo ime nego sto ona stvarno radi za njih. Jeste da on donekle stoji iza svih tih marki ali ipak samo povrsno.
Korisnikov avatar
By bakalar
Sto se karlovog rada tice iskreno vise te kompanije koriste njegovo ime nego sto ona stvarno radi za njih.
evo insaderske informacije:D

:njami:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pazzaz je oduvek bio odlicno obavesten u vezi sveta visoke mode.
On radi u Parizu u toj bransi ali nece da kaze sta tacno radi. :zongler:

Svejedno ja K.L volim i njegove kolekcije su mi uvek interesantne posebno ova poslednja za Fendi koja je predastavljena na spektakularan nacin posle Pariza i na the great wall of China :fancyklap:
Iako me nervira to sto Fendi obilato koristi pravo krzno u svojim kolekcijama.

Sto se tice toga da on vise predstavlja medijsko lice za te kolekcije nego sto ih stvarno dizajnira to me ne bi iznenadilo posto u svetu mode ioanoko nista nije kao sto izgleda na prvi pogled :katemoss:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Citam juce da ce se u prolece u Mangu pojaviti i muska kolekcija ali samo u odabranim prodavnicama pa ako bude uspesan feed back da ce kolekciju pustiti u sve radnje Mango.

Bas me zanima kako ce to izgledati? :lizalica:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Pazzaz je oduvek bio odlicno obavesten u vezi sveta visoke mode.
pa znas kako nisu me za dzabe na faxu prozvali modna enciklopedija :D
On radi u Parizu u toj bransi ali nece da kaze sta tacno radi. :zongler:
zanima me odakle ti ova informacija??
Svejedno ja K.L volim i njegove kolekcije su mi uvek interesantne posebno ova poslednja za Fendi koja je predastavljena na spektakularan nacin posle Pariza i na the great wall of China :fancyklap:
Iako me nervira to sto Fendi obilato koristi pravo krzno u svojim kolekcijama.

Sto se tice toga da on vise predstavlja medijsko lice za te kolekcije nego sto ih stvarno dizajnira to me ne bi iznenadilo posto u svetu mode ioanoko nista nije kao sto izgleda na prvi pogled :katemoss:
Naravno da iza svakog dizajnera stoji ogroman tim ljudi koje rade za njega tj i najveci deo dizajna dolazi od njih ali on stoji kao smernica dok za Fendi Karl je najvecim delom samo maskota.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ pazzaz pa zar nisi nedavno spominjao kako si prisustvovao jednoj od haute couture revija u Parizu?

U kojem svojstvu si bio onda tamo ako ne radis u toj bransi?
Nisi valjda bio u svojstvu kupca?
Because that would bee soo cool :D
Korisnikov avatar
By pazzaz
@ pazzaz pa zar nisi nedavno spominjao kako si prisustvovao jednoj od haute couture revija u Parizu?

da idem cesto za Pariz tj na fw ali ne i da zivim tamo i naravno radim u toj bransi.
Korisnikov avatar
By Zoe
Renoir zna francuski, pa nek` vam prevede :D
Korisnikov avatar
By Bratz
hocu ja to :) )....lagerfild je najveca faca na svetu, mene on zadivljuje potuno
Korisnikov avatar
By bakalar
Hm potrazi torrent preko gugla, ja sam ga izgubio posto sam ga davno skinuo ...
Korisnikov avatar
By bakalar
Sad film konacno ima smisla :bisou:

p.s. moj subtitl sam morao da ubrzam citavih 8 sekundi!!!
Korisnikov avatar
By 4ndr01d

da idem cesto za Pariz tj na fw ali ne i da zivim tamo i naravno radim u toj bransi.
A sta tacno?

I Lagerfeld i Galliano su carevi.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by E. M. O.

A sta tacno?

I Lagerfeld i Galliano su carevi.
cik pogodi :D
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Ja obozavam Karla L.

Taj film imam od kada se pojavio na torentima a prevod mi je drug dao pre nego sto se pojavio na netu :alexis:

Mislim da su Chanel HC revije (a i pret-a-porter takodje) postale previse dosadne i slicne (znam da je Chanel klasika - ali valjda ce nekad uneti neku inovativnost koju je Coco Chanel unela u tom vermenu) a na onoj beloj reviji (ne znam koja je sezona, ali je HC) jedino su mi se svidele one hair thingies...

Jako mi se svideo onaj Chanel paviljon koji je radio sa Zahom Hadid ...

Na njemu su mi najbolja njegova odela (pre su bila Hedi Slimane, ne znam ko ih sada dizajnira) ... One kragne su ... :drkanje:

Jeste li gledali onu reportazu o stvaranju HC kolekcije? Imate na YouTube-u, mislim da se zove Signe Chanel ...
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by WhereIsTheLove

Na njemu su mi najbolja njegova odela (pre su bila Hedi Slimane, ne znam ko ih sada dizajnira) ... One kragne su ... :drkanje:
sada uglavnom nosi Tom Ford-a
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Ohh ... Tom Ford ... eye-candy (i on i odela) ....

Btw, Pazzaz, ranije u ovoj temi je pisalo (pise i dalje) da ti radis u modnoj industriji i da si bio na nekoj HC reviji, I think I know who you are ....
Korisnikov avatar
By pazzaz
nemam pojma ko je na fotki ali ju se slikao Hedi Slimane
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Aaaaaah ... Ljubav mog zivota (figurativno) Hedi Slimane ... Video sam danas njegovu knjigu fotografija Rock Diary i planiram da je kupim (malo je pricy - 7000)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!