Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By avalon
Ten Worst Dressed Women List

For 2007

* 1. Victoria Beckham ("Forget the fashion spice, wearing a skirt would suffice! In one skinny-mini monstrosity after another, pouty Posh can really wreck-em".)
* 2. Amy Winehouse ("Exploding beehives above, tacky polka-dots below, she's part '50s carhop horror.")
* 3. Mary-Kate Olsen ("She resembles a tattered toothpick — trapped in a hurricane.")
* 4. Fergie ("Yes, when it comes to couture chaos, guess it's all in a name!")
* 5. Kelly Clarkson ("Her heavenly voice soars above the rest ... but those belly-baring bombs are hellish at best!")
* 6. Eva Green ("Stuck in neon nightmares not fit for the sane. Fashion this loud could give Bond a migraine! A profusion of confusion from toes to nose!"
* 7. Avril Lavigne ("Gothic make-up courtesy the mad spatula-Fashions provided by…The house of Dracula!")
* 8. Jessica Simpson ("Forget the Cowboys. In prom queen screams, can it get any worse? She's a global fashion curse!")
* 9. Lindsay Lohan ("Lindsay the fashion frenzy strikes again! Lohan takes fashion to a new low")
* 10.Alison Arngrim ("Little Nellie of the prairie, looks like a 1940's fashion editor for the Farmers Almanac.")

Fabulous Fashion Independents

* Reese Witherspoon

* Jemima Khan

* Beyoncé

* Angelina Jolie

* Helen Mirren

* Nicole Kidman

* Katie Holmes

* Katherine Heigl

* Cate Blanchett

* Kate Middleton

PS. Prvi put u karijeri Britney nije usla na list najgore odevenih. :lizalica:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a zašto nema komentara i za ove "Fashion Independents"?
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni je to takav shit komentarisati ko je najbolje a ko najgore obucen... ko god da je to sastavio, garant je frustriran
Korisnikov avatar
By avalon
@ns.happy...Covek to radi od 1960. godine. Jednostavno, to mu je posao.

@2Q2Bstr8...Blackwell retko kada daje komentare za "Fashion Independents". Sta vise, ne pravi ni list vec samo navede imena onih koji su bile "dobre".
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mene uvek zanima da vidim zbog čega ih hvali (pa da i ja ponešto naučim). :smilegrin: a što se tiče samog sastavljanja liste, mislim da je to skroz okej, jer su u pitanju javne ličnosti čiji je rad, stavovi, oblačenje, whatever podložno kritici javnosti. uostalom, čovek je rekao šta misli, pa sad ako se neko ne slaže može da sastavi svoju listu.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by avalon
Ma gde sad da je stavi pa da je nosi na dusi :lol:
eto dokaza da mr Blackwell nije djubre :D Ipak vodi racuna o psihickom stanju zvezda

:protest:
gde su slike?!

mislim da za neke od ovih nisam ni cuo a kamoli ih video
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by ns.happy
meni je to takav shit komentarisati ko je najbolje a ko najgore obucen... ko god da je to sastavio, garant je frustriran
Sto bi bio frustriran?
Pa kad mogu da komentarisu slike, romane, muziku...politicke stavove (sto je po meni mnogo licnije) sto ne bi moglo da se kaze i nesto na racun toga sto se obuklo (od strane strucnog lica oFFkors)
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by blabla-baby
Originally posted by avalon
Ma gde sad da je stavi pa da je nosi na dusi :lol:
eto dokaza da mr Blackwell nije djubre :D Ipak vodi racuna o psihickom stanju zvezda

:protest:
gde su slike?!

mislim da za neke od ovih nisam ni cuo a kamoli ih video
Victoria Beckham

Slika

Amy Winehouse

Slika

Mary-Kate Olsen

Slika

Fergie

Slika

Kelly Clarkson

Slika

Eva Green

Slika

Avril Lavigne

Slika

Jessica Simpson

Slika

Lindsay Lohan

Slika

Alison Arngrim

Slika
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Zahvaljujem. Sad je mnogo jasnije :D

Sta znam, meni je najveci problem Amy (mada sam siguran da bi ovde s takvim izgledom imala huge uspeh...retka mesavina B.Dol i narodnih pevaljki).
Sledi Alison koja je bas stuck in time, pa Fergie i Victoria koje sam vidjao vise no ostale i znam da znaju bas da useru stvar.
Avril mi je prilicno sympa a ostale su slikane verovatno u setnji gradom (uobicajeno, nist posebno, nije vredno komentara)
Korisnikov avatar
By avalon
U principu, Blackwell ima cudne kriterijume. Prosle godine je na listu stavio Meryl Streep kao kaznu posto je video kako je bila obucena u filmu "Djavo nosi Pradu" i zato sto to ne praktikuje i u stvarnom zivotu :lood:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i meni je Amy simpatična sa tom svojom "košnicom". super su je parodirale i French & Saunders. naravno, Dawn French je bila Amy. (ovo pored je Britney.)
Slika
Korisnikov avatar
By Vlada T
Mislim da je Reese Witherspoon vec dosadila i Bogu i ljudima kao modna ikona. Cudo da se na pozitivnoj listi nije nasla Sarah Jessica Parker, ona mu vec dodje kao sveta relikvija modne osvescenosti.
Korisnikov avatar
By Vlada T
Uzgred, jedina modna ikona koju ja priznajem je osoba na mom avataru.
By Storm
Amy Winehouse izgleda odlično, a Blackwell nema pojma.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Amy je ubola boje za razliku od ostalih, ali je pogreshila sezonu. Ta oker je IN za sezonu koja dolazi prolece/leto.... barem za mushkarce.

Viktoriji je sve oproshteno...za razliku od ostalih ona i kao matora zena ima dobru figuru...a daltonizam je hendikep koji nije za ismevanje.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by 2Q2Bstr8
a ti imaš. :blenta:
Jok, ti imas :teletabisi:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
me loves ViktoriJa Bekam!

:love:

zasto bi se morali slagati i svi voleti isto...?
Korisnikov avatar
By bakalar
ne moramo
ali ovde ne diskutujemo kao 2 babe na buvljaku

ovo je ipak na malo visem nivou (sama modna kritika)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!