Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
da, da, da
armanimania. svi su me njuskali i hvalili miris... i sve je cool dok ne kazem da je zenski, onda se svi kao nesto zgroze... slepci.
Korisnikov avatar
By KiWi
probao ... ne me se svidja
Korisnikov avatar
By bakalar
Hm, lep bio Armani - Summer Mania (mada je to limitirana serija bila ovog leta sve se prodalo verujem ...)

Pogledacu u parfimeriji ovaj koji pominjes ... :elf:

p.s. ja se zaljubio u jedan (jedini, koliko sam primetio) Women's Secret parfem(ni manje ni vise) , jer je jako svez i VOCAN, a ne postoji takav muski parfem (sve od voca sto se moze osetiti u muskim parfemima je dinja :( )

Doduse, on je kasnije na trecoj noti previse sladak za muski parfem, mislim da mi ne bi stojao, progledacu ponovo ...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja povremeno koristim muski parfem, a dezodorans mi je u 99% slucajeva muski, i to zeleni STR8 (ni manje ni vise!) :lol:
Korisnikov avatar
By V25
XS pour elle paco rabanne
Korisnikov avatar
By blenta
isey miyake ili neshto slicno
imala jedna devojka a ja joj munjisao stalno
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mislim da jesam par puta...

Ali ipak vise volim muske mirisne note.

Mada mozda novin Xtinin parfem... kada ga pomirisem (i nadam se, kada mi se bas svidi, i kada ga kupim!)
Korisnikov avatar
By anche
pa ja samo muske parfeme i koristim, tako da ne vidim razlog zasto bi bilo cudno da je i obrnuto.

ko jos pa odredjuje sta je musko, sta je zensko... sta je uopste musko, a sta zensko!? :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
moj brat ima jako dobar ukus za parfeme.. desava se da mu maznem neki put :kesa:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja sam jednom greskom uzeo HUGO BOSS INTENSE RED misleci da je muski i neki A4MEN (dakle muski)

i isao unaokolo i pitao koji se ljudima vise svidja

Reakcija za HUGO: Jebote kako ti dobro stoji!
Reakcija za A4MEN: Jel ovo neki zenski?
Korisnikov avatar
By Momo
Ja se ne parfemisem a posebno ne dezodorisem jer ne podnosim neku komponentu u dezodoransima, a posebno me nervira kad ljudi nemaju mere nego se naprskaju ko manijaci :avalon:

Koristim muski Nivea stick uglavnom. Zenski stick-ovi su obicno sladunjavi a to mi se ne svidja. "Mirisem se" za sebe a sta se drugima svidja nek stavljaju na sebe (al umereno)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by KissQueen
Ja povremeno koristim muski parfem, a dezodorans mi je u 99% slucajeva muski, i to zeleni STR8 (ni manje ni vise!) :lol:
Ja sam njega koristio pre par godina u svakodnevnoj varijanti. Bože, KissQueen, pa mirisali smo isto, qq! :sunce: Baš smo STR8! :rei:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hihi.
Koristio sam Naomi, onaj u uskoj bocici sa siljkom, ne znam kako se zove.
sad imam desetak parfema, medju kojima su dva Chanel. jedan muski, jedan zenski:D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by ns.happy
da, da, da
armanimania.
:wtf:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by ns.happy
da, da, da
armanimania.
:wtf:
??? ke? ne razumem?
Korisnikov avatar
By Myself
Postoji zenska Mania.

Dobila sam na poklon za NG muski Armani Code. Bas mi stoji. Inace, ne volim muske parfeme na devojkama. Ni sama ih ne 'konzumiram' (mis'im na parfeme). :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by 2Q2Bstr8
Manija nije ženski parfem.
darling, pliz, otkud ti to?
Korisnikov avatar
By Insorcer
...nisam koristio djevojachke mirisne note :D a ako bih morao, izbor bi bio "Dior Hypnotic poison" :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
darling, koji je ono parfem od sinoc? uvek te pitam, ali uvek me odusevi :D :saint2:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Armand
...nisam koristio djevojachke mirisne note :D a ako bih morao, izbor bi bio "Dior Hypnotic poison" :D

Nice one. :up:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by blenta
isey miyake ili neshto slicno
imala jedna devojka a ja joj munjisao stalno
to je svrstano medju muske parfeme mada kad se oseti miris vise podseca na zenski realno
Korisnikov avatar
By ns.happy
deksi, na sta ti mirises? bas me zanima:fige:
Korisnikov avatar
By Deksi
Trenutno Davidoff, Good Life :)
Ali to je muski,ne koristim zenske :giggle:
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao deksi kad te budem snifn'o... :mazi: :dance:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa ono pogledaš deklaraciju, kad tamo piše: "eau de toilette pour homme". :trep:

ili odeš na sajt i pročitaš: "A masculine, contemporary fragrance that captures the essence of Giorgio Armani."

ovo je muški:
Slika
a ovo ženski:
Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
dusice, ako je tema o zenskim parfemima, i ja kazem armanimania, nije li logicno da pricam o zenskoj verzji tog parfema???:lizalica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!