Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Eh ljudi moji... Zanima me mishljenje drugih kada je rech o shopingu u Srbiji... Eto ja npr. moram da izdvojim nekih 20 000 za kaput, torbu i cipele, a to dodje oko 2/3 plate moje keve... Normalno, ona nema teorije da mi da te pare, a ja pizdim jer imam neku proshlogodishnju zimsku jaknu koja je ko' s buvljaka i nema teorije da je nosim... radije cu da dobijem upalu bubrega.
E sada... Pitanje je kako vi izlazite na kraj sa cenama kod nas i koliko vam je bitan stil oblachenja i kvalitet garderobe koju nosite.
Otezhavajuca okolnost kod nas u zemlji je to shto nismo u EU pa su cene sve garderobe (ne rachunajuci onu iz Turske i Kine) mnogo vishe nego negde drugde u evropi. :eu:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sijem, nosim proslogodisnje (bogami i mnogo starije), zaradjujem!
By Swanheart
jbg...ja lako...tako da za prvi deo nisam bas kompetentna da odgovorim.Stil oblachenja...pa vec par godina ( a kad kazem par mislim na 6-7 godina ) stvari kupujem na istim mestima tako da sam navikla i na kvalitet i cene.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja se ne palim na markirane stvari.. nosim uglavnom crno,
i ne volim da pise ime firme... Zasto bi ih ja jos pride
reklamirala kad sam platila za to?
Samo je bitna emocija u trenutku ulaska u radnju i susreta
oci u oci sa odevnim predmetom ... ako je to to.. onda nema sta..
Kupujem..

A poslednjih godina ... (ihaahaj) sam se napalila da kupujem carape,
i volim da uzimam razne sarene, duginih boja, sa nekim zezalicama.
Ima u prolazu izmedju doma omladine , kosovske i nusiceve super
radnja sa carapama.

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e ja to sa zenama i tim ludim carapama nikad nisam razumela!!!!

o cemu se tu radi?!?!? ja ne mogu da sastavim jedan ozbiljan razgovor u zivotu, znajuci da mi je ta zajebancija na nogama
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by YouKnowMyNameradije cu da dobijem upalu bubrega.
pa dobij :jankovicka:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
jooj.. meni je to tako super.. I zasto mislis da je zajebancija?
Skrece pogled sagovornika da gleda u zemlju, ponizno ... hi hi hi..

A znas kakvih sve ima... za svaki ukus i mastu!!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne merem! znam! volim jednobojne jednostavne carape!
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Kad su hulahopke u pitanju, onda su mi jednobojne OK,
i to se slazem.. ali ove dokolenice, i prekokolenice...
jooj....

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nema druge nego da prilagodiš svoj ukus raspoloživim finansijskim sredstvima. doduše i ti sam možeš da zaradiš neke svoje novce, pa da povećaš shopping budžet.
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Originally posted by 2Q2Bstr8
nema druge nego da prilagodiš svoj ukus raspoloživim finansijskim sredstvima. doduše i ti sam možeš da zaradiš neke svoje novce, pa da povećaš shopping budžet.
A kako mislish da to uradim?
Ako imash nekih predloga... shoot
BTW ja sam u gimnaziji i maloletan sam :glupan:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
bilo je nekih tema u folderu Škola, pa pogledaj tamo. ovde diskutujemo o modi. :vogue:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nisu u svim prodavnicama cene vishe negu u EU.
U Mexx-u recimo pre neki dan platih duks na kojem je cena za EU 30 eura 2.400 din-sto iznosi 30 eura po kursu na taj dan- dakle potpuno isto kao i tamo.

Kada hocu da ustedim kupujem sezonu unapred.
Naprimer letos kupih dve zimske kosulje u Zari 30 % snizene, morao sam cekati 3-4 meseca da ih pocnem nositi ali se isplatilo.
Sacekaj posle NG bice snizenja zimske garderobe na sve strane.
Korisnikov avatar
By tintily
Ja se uglavnom oblacim u indija i orijent shopovima i naravno kod moje krojacice :) , posebno zato sto je kod nas tesko naci garderobu po pristupacnim cenama za debeljuce, a da ne pominjem sto te anoreksicne prodavacice s prezirom odmere od glave do pete i kazu kako nemaju tvoju velicinu.

Uostalom kad odem svojoj krojacici bar sam sigurna da cu to nesto imati samo ja i da ce biti po mom ukusu i stajati mi savrseno.
By rockIt_grL
ako vec ne zelis da spustas kriterijum onda cekaj rasprodaje.
sto jos i dodatno podrazumeva da redovno obilazis radnje i da imas srece..
kupujem u sinequanone-u, mexx-u i sisley-u, i cesto se desava da ima garderobe na nezanemarljivim snizenjima.
Korisnikov avatar
By Zoe
Takodje ne razumem to sa sarenim carapicama.....znam njih par koje kupuju svakakve carapice, ove obicne, samo da su sto sarenije.....

Ja to na sebi ne zelim da imam! Volim jednobojne.

Imam hulahopke sa prugama, ali ukusnih boja, skladnih nijanski krem, braon, tamnije braon....prirodne boje, mislim. A kada njih oblacim, onda sve ostalo, i mini suknja i majica moraju biti jednobojni-crni najcesce, i crne cizme.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by YouKnowMyName
Eto ja npr. moram da izdvojim nekih 20 000 za kaput, torbu i cipele
zar bas MORAS :shocked:
mislim da mozes proci i jeftinije, malo tepi na rasprodaje (i to je za ljude :yes: ).

opcija br 2... uvijek imas i opciju lihvara... zivjelo zaduzivanje za potrosnju :yay:
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Shopping u Srbiji se ne isplati....prenapucane cene u odnosu na inostranstvo....znam videla sam i uporedjivala....najbolje ako imate nekog u inostranstvu da narucite neku skuplju i kvalitetniju stvar....ovde zaista ne vredi bacati tolike pare.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne znam koliko su kaputici, ali kontam da ne mozes naci nista ispod 8000-10000din....cipele racunaj izmedju 5000-6000din. a za torbu ne znam, kakvu zelis.......
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Zapravo... Ja imam 2 iz matematike, tako da nisam lepo sabrao... :glupan:
Na kaput sam nabasao u Delta City-u, ZARA. Ima rusku kragnu, malo je ispod kolena i malkice je strukiran.
To je bilo kao da me je sudbina odvela njemu. Chim sam ga probao zaljubio sam se u njega.... Stoji mi kao da je za mene krojen, ali mu je cena 17 000. Verovatno cu da chekam dok ne bude na nekakvom snizhenju, ali mislim da ce se prodati 100 puta do bilo kakve rasprodaje.
A shto se tiche torbe, treba mi za shkolu jer me ranchevi nerviraju, ako neko zna neku prodavnicu torbi u Beogradu, MOLIM VAS recite mi. Trazhim neku, po mogucstvu crnu, torbu na kopchanje za preko jednog ramena... Video sam jednu torbu u Springfield-u za 3 500, ali verujem da mogu jeftinije da prodjem...
Kada na to dodamo 5 000 za neke cipele dodjemo do iznosa od 25 500 dinara :wtf:
Korisnikov avatar
By Rei
i morash bash sve odjednom da kupish, jadnichak :gotika:
Korisnikov avatar
By Zoe
Taj kaput je jebeno preskup!

Da, kupuj jedno po jedno.......prvo razmisli sta ti prvo treba, pa onda idi redom.....
Tesko da ce kaputi skoro na snizenje, jos je jesen.....
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Zapravo... Ja imam 2 iz matematike, tako da nisam lepo sabrao... :glupan:
Na kaput sam nabasao u Delta City-u, ZARA. Ima rusku kragnu, malo je ispod kolena i malkice je strukiran.
To je bilo kao da me je sudbina odvela njemu. Chim sam ga probao zaljubio sam se u njega.... Stoji mi kao da je za mene krojen, ali mu je cena 17 000. Verovatno cu da chekam dok ne bude na nekakvom snizhenju, ali mislim da ce se prodati 100 puta do bilo kakve rasprodaje.
A shto se tiche torbe, treba mi za shkolu jer me ranchevi nerviraju, ako neko zna neku prodavnicu torbi u Beogradu, MOLIM VAS recite mi. Trazhim neku, po mogucstvu crnu, torbu na kopchanje za preko jednog ramena... Video sam jednu torbu u Springfield-u za 3 500, ali verujem da mogu jeftinije da prodjem...
Kada na to dodamo 5 000 za neke cipele dodjemo do iznosa od 25 500 dinara :wtf:
Za torbu pogledaj Springfield,ZARA,Urban Shop....
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Za torbu pogledaj buvljak ako vec enmas para. Ili bar Sajam.

Aman, dete, nemoj da se glupiras. Kukas kako nemas para, a dramis za kaputom od 17 000. :alien:

Ili zaradi ili kupi jeftinije.
Korisnikov avatar
By Marvin
Baš.
Aj zaradi tih 17 000 pa ih tako olako daj za kaput.
A 17 godina.
Bože, što sam ja bio skromno dete... ccc
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Sto se tice kaputa u zivotu ne bih dala te pare....mada moja keva ima jedan od 24 000 ali je ona slucaj za sebe.
Nemoj da bacas pare,moj savet....sacekaj malo i kupi neki drugi,jeftiniji a da je takodje lep ili idi negde u inostranstvo pa pronadji ovaj koji je kod nas 17 000 za 100 evra najvise
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by hlaefdige
ja ne mogu da sastavim jedan ozbiljan razgovor u zivotu, znajuci da mi je ta zajebancija na nogama
:lol: hahahaha, ti si blesava! :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
dodjemo do iznosa od 25 500 dinara
tetka :alexis:
By Sixto
Ja pomislih da sam ostar u onoj temi bio onomad, sad mi zao sto nisam malo gadjao u plexus!
Stisaj se malo decko, ima jos se vozis puno stanica u zivotu!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ja imam raznorazne stvari i zaista ne patim od toga jesu li markirane ili nisu. Vidim da ti obilazish Zaru, Springfild i ostale radnjice.. Pa, shta ochekujesh? To shto je neshto markirano, ne mora da znachi i da je dobro. I uostalom, kao da je isti kvalitet garderobe u prodavnici Zare koja se nalazi u Americi i Srbiji :lol:

Cjale kad je doshao iz chistog tresha sam ga odveo bash u taj Springfild, gde sam mu trazhio 3 para charapa. Svaki par je pojedinachno koshtao 1.000 dinara :lol:

Imam dosta skupe, kao i dosta jeftine garderobe. To, da li cju nekad pantalone da platim 80 evra, ili 1.500 dinara zaista nije bitno, ukoliko mi se stvar svidi. A i stvari ne kupujem chesto, zato shto me mrzi da se cimam po radnjama.

A ako bash hocjesh takav kaput kakav si video, onda lepo odnesi kroj kod neke krojachice/shnajderke/ili kako god da se vecj zovu/ i miran si.

A i ti Sixto bre, na 1.000 km se vidi da si veliki emotivac. Nemoj to da maskirash sa sirovim postovima :opatica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!