Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Sinoc je u Novom Sadu svecano otvoren jos jedan shoping centar u samom centru grada odnosno renovirana ( za 8 miliona eura) stara robna kuca Nork koju je Aleksandar gradnja uzela pod svoje.
Sinoc je bila svecana promocija za VIP-ovce dok mi obicni smrtnici mozemo da pohodimo centar od danas.
U sklopu shoping centra je Idea super market u prizemlju dok se na tri sprata nalazi nekih 30-tak butika i prodavnica.
Nisam imao prilike da odem sinoc jer ne dobih VIP pozivnicu (iz ne objasnjivih razloga) :durise: :D .
Zgrada uvece osvetljena izgleda OK spolja, novosagradjena fontana pored centra u jevrejskoj ulici takodje deluje ok (moderno/minimalisticki).Od butika koji bi mene licno mogli interesovati videh samo reklamu za Gas.
Da li je neko vec bio i kakvi su vasi utisci?
Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
lakice, idem ja oko 18, pa mozda me vidis tamo ;)
stavicu slika ako bude sta da se slika...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ocekujem utiske cim pre.
A sutra se otvara i Merkur centar na Detelinari pored tranzita.
Omg ko ce postici to sve da obidje :lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja nisam ni znala da se to desava u NS :iskolacen:
Idea market? A parking space?Koji sve butici?
Korisnikov avatar
By ns.happy
boze, zar nisi videla vatromet???
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Zoe
Ja nisam ni znala da se to desava u NS :iskolacen:
Idea market? A parking space?Koji sve butici?
Omg Zoe gde ti zivis? :lol: sala mala :D
Idea supermarket je u prizemlju a od 30-tak butika sam video napolju reklame za Gas,Baby Blue, Reflex i jos neke brendove koje nisam zapamtio.
A Merkur vidim na bilbordima da se otvara 21 odnosno sutra (izmedju onog malog stadiona na Detelinari i tranzitnog puta) .Merkur se specijalizuje za tehniku, gradjevinu, baste i slicno.Mislim da garderobu i prehranu ne drze ali je dosta veliki centar i mislim da vredi otici. :pegla:
Mislim da Nork nema svoj parking space ali ima preko puta veliki parking iza pozorista tako da to nije problem.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happy
boze, zar nisi videla vatromet???
Veceras ce na bini iza Norka nastupiti glasovno obdarena Aleksandra Radovic.
Samo da ne pozovu i Garavi Sokak :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
Svidza mi se fontana. Mislim da ih nemamo dovoljno u gradu, a i ono malo koliko ih ima su zavuchene i ne vide se (npr ona iza katedrale, prelepa je, a sakrivena od mase).

Josh da se neko seti da srushi onu zgradu preko puta i bice nam lep centar :leviathan:
Korisnikov avatar
By Zoe
Jesam, sinoc sam sa prozora videla vatromet, ali sam vec navikla na to, i nisam dublje razmisljala zbog cega bi mogao biti.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by REI
Svidza mi se fontana. Mislim da ih nemamo dovoljno u gradu, a i ono malo koliko ih ima su zavuchene i ne vide se (npr ona iza katedrale, prelepa je, a sakrivena od mase).

Josh da se neko seti da srushi onu zgradu preko puta i bice nam lep centar :leviathan:
konacno neko da mu se dopada ta fontana, mislio sam da sam jedini...

na koju zgradu si mislio da sruse, hotel putnik (ddaaaaaa) ili cecin trzni centar?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ovo je diskriminacija!

Samo vi iz NS-a mozete pricati o tome! :durenje:

Jos da ne bude malo, uklonjena su i moja 2 posta!

Ja zelim da vidim taj trznjak! Zelim zelim! :durenje:
Korisnikov avatar
By Rei
Cecin trzhni centar? Ne znam ti ja shta je to :D

Ona zgrada preko puta Norka, shto stoji nedovrshena vec 15 godina, ruglo u sred centra...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Dirrty19g
Ovo je diskriminacija!

Opusti se, Drti, socijalisticka zgrada kojoj su zastaklili jedan spoljni zid, i stavili unutra par krs butika.

A i ja volim fontanicu iz katedrale i mislim da bi trebalo da ostane tako mirno i lepo oko nje.
Korisnikov avatar
By Zoe
A sta je i koja je Cecina zgrada?! :puzzle:
Koja Ceca?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ono alla Apolo centar? pa to je krenula da gradi valjda neka banka za svoje potrebe, šta li pa su izgleda ostali bez para. ne mislim da treba da se sruši nego da se završi već jednom.
By Sixto
To je deco zgrada Postanske stedionice! Kuce koje su srusene da bi se ona napravila su porusene dok su neki od sad vec sredovecnih novosadjana isli na fakultete!

Sto se tice Norka, bio sam i lepo je!
Unutrasnji dizajn mi je, aj da uporedim sa slovencima, bolji nego u Merkatoru! Mnoge radnje su jos u pripremi tj imaju foliju preko izloga al ono sto je otvoreno je sasvim ok. Moze se izaci na krov ispred buduceg restorana! Fontana mi je ok, i sto rece REI svakako potrena gradu!
Ono sto me odusevilo je izbor keramike, kako podne tako zidne! Ima sedefasti crn ton kao i ventilisana alu fasada, dok je zidna sitna tamno braon bordo boje. Svetlo je jako dobro, zuto a opet halogeno, za razliku od bazara i merkatora gde en znas sta je teget a sta crno od svetla od kog bole oci!
Sve je dizajnirano u onom 'hodorkovsko-abramovicevskom' stilu, sa modernim enterijerom i baroknim lusterima! Hit!
Ono sto se meni dopalo je Urban Shop koji je sirok, lepo uredjen i vec vidim grdne pare koje cu da im ostavim!
Malo fensiraniji kupci ce vec vidim da se zalepe za Baby Blue i jos par radnji koje su bas napucane!
Napominjem cene nisam stigao da vidim jer nisam imao vremena!

Jedina zamerka mi je na Ideu koja je uzas sprcena, mala, u podrumu! Jako uzak prostor izmedju rafova, kase stisnute, generalno jako malo prostora za prolaz!
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam cuo da je to ceca otkupila ali da je nastala neka frka sa nedozboljenom gradnjom, nesto takvo... a i kada je pogledate, zar nije ceca? mislim, ne verujem da bi neka banka usla u taj prostor...

lezbejak, ne diraj mi ns zgrade! nisi video nork i zato tiho! ;)

meni se jako dopada spolja i evo samo da mi se ova moja kosa osusi i palim da vidim iznutra... ta ogledala koja su postavljena daju odraz snp-a i sve je nestvarno kockasto i kubisticno (uh, al' ga sad usra'), pozoriste mi nekako lepse sada... i stavise onaj behaton od poste do norka, bice cupavo kad padne kisa...
Korisnikov avatar
By ns.happy
urban shop je u norku??? :yey: vidim da nesto renoviraju u jevrejskoj, ali nisam znao da su se preselili...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by A.F.K.A.OB
Originally posted by Dirrty19g
Ovo je diskriminacija!

Opusti se, Drti, socijalisticka zgrada kojoj su zastaklili jedan spoljni zid, i stavili unutra par krs butika.

A i ja volim fontanicu iz katedrale i mislim da bi trebalo da ostane tako mirno i lepo oko nje.
Hvala na lepim recima utehe :mazi:
By Sixto
Originally posted by ns.happy
ja sam cuo da je to ceca otkupila ali da je nastala neka frka sa nedozboljenom gradnjom, nesto takvo... a i kada je pogledate, zar nije ceca? mislim, ne verujem da bi neka banka usla u taj prostor...

lezbejak, ne diraj mi ns zgrade! nisi video nork i zato tiho! ;)

meni se jako dopada spolja i evo samo da mi se ova moja kosa osusi i palim da vidim iznutra... ta ogledala koja su postavljena daju odraz snp-a i sve je nestvarno kockasto i kubisticno (uh, al' ga sad usra'), pozoriste mi nekako lepse sada... i stavise onaj behaton od poste do norka, bice cupavo kad padne kisa...
Ne moze ona da otkupi nesto sto je u drzavnom vlasnistvu a nije predmet privatizacije!
Postansku stedionicu je stopirao Dinkic dizanjem Nacionalne stedionice i zato nema para!

Elem, zgrada je za razliku od mnogih koje nicu danas po gradu sasvim korektno i po pravilima struke zamisljena, ne odudara od starog jezgra grada a opet je primerena ambijentu koje daje pozoriste!

Sto se tice fontane u porti mislim da je pogodak i da odgovara tom malom trgu, jos da je samo malo vise basti kafea i jos po koje drvo! Stvarno mesto za beg od gradske vreve!
Korisnikov avatar
By Zoe
Urban shop je tamo? :uplasen:
Ja cu opasno da najebem....
Lepim se na nove trzne centre ko muva na g****, pa iako je Urban par metara dalje, ja cu u ovaj da odem :sigh:
:lood:
Korisnikov avatar
By Zoe
Mada, deco........ :molise: I have confession to made.....Ja u Urban ne odlazim zbog.....khm.... :blush: .....jedne moje.....khm........bivse varijante koja radi tamo.....
Nije meni ona problem u tom nekom smislu, niti smo se neprijateljski rastale, samo me mrzi sad da nalecem na bilo koga iz proslosti i tupim o sadasnjosti........ :bljak:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
On topic: bejah sinoc u inspekciji u New Norku i svidja mi se :sudija:

Kao sto neko vec rece svidja mi se sto je enterijer tamniji odnosno crno/bordo ukljucujuci i pod sto daje celom enterijeru neku luksuzniju notu :snob:
Sto se tice butika to su uglavnom brendovi koji vec postije u gradu osim Gas-a kome je ovo prva sopstvena prodavnica u gradu.Jedino mi smeta sto su spratovi relativno mali i na svakom ima 5-6 prodavnica pa se mora penjati na 4 sprata gore dole da se sve obidje ali dobro...
Kirije u Norku su astronomske znam ljude koji drze menjacnicu i za nekih 5 m2 malog lokala placaju 500 eura mesecno :lood:
Pitam se da li Gajic (vlasnik Aleksandar d.o.o ) stvarno veruje da ce pored svih ostalih shoping lokacija bas njegova biti toliko prometna da ce moci uzimati astronomske cifre za kiriju?
I think not :sudija:
Meni je Bazzar i dalje omiljeno shoping mesto.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
i ja bio u norku, posle 3h teretane.

ne znam sta mi je, al mi nekako bezve3e.
previse mi to trznih centara i shopinga za tako kratko vreme...

nervira me sto su ga otvorili tako poluzavrsenog, i bila guzva, i svi butici ko akvarijumi ili neke kutije, skuceno i usko a "glamurozno" - yeah right!

u merkatoru se osecas lepo , kao na poljani , a ovde kao u hodniku.

al opet, ne kazem da je ovo objektivna ocena new norka, ipak je to moje namcorasto raspolozenje.

inace GAS nisam ni video :D a ostale radnje su mi, blah, dosadne.

bas kazem mojima, pored Diesela i Energiea meni ne treba nista vise od radnji u gradu.
Korisnikov avatar
By Myself
Bila danas. Nista posebno. Puno gay ljudi radi tamo, po obicaju. Pokretne stepenice su 'naopacke'. K'o u Engleskoj. Levom - gore.

Svidele mi se Ecco cipele. Eto.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Misljena su po obicaju podeljena. :astral2:
Meni je licno drago sto se otvara sve vise shoping mesta.
Mozda ce toliki izbor razlicita garderobe i stilova uticati da neki mladi ljudi u Srbiji shvate da postoji i drugaciji stil odevanja osim sportskog ili a la pevaljka stila.Odnosno da u buducnosti vecina devojaka po gradu nece biti uvek obucene kao da su upravo krenule na aerobik ili na audiciju za Grand prodaksn a vecina momaka nece nositi iskljucivo i samo trenerke uvek i u svakoj prilici :barf:
Korisnikov avatar
By ns.happy
laki, nema, samo veliko! ta toliki trzni centar a ja da smanjujem slike?! ;)
salim se, smanjicu ih, samo da sednem za komp malo duze...
Korisnikov avatar
By Zoe
Koje sranje bre, danas sam bila.............mislim na IDEU :down:

Urban je super veliki (kupih Bench majicu again :uplasen: ), Blah,blah,blah je tu.........onda onaj KokoSeZvase prodavnica obuce.....to mi se svidja.....i nista.......kafe prostor je shit, sve je shit, uzevsi u obzir da svi ti butici vec postoje.......
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!