Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Kada budete hteli da idete u Ljermontovljevu da zavrsite neku papirologiju, cisto da vas obavestim da vas ljubazni policajac na vratima nece pustiti u zgradu ukoliko nosite papuce (sandale sa jednim kaisom se ne vaze), suknju iznad kolena, sorts, bermude, 3/4 pantalone, majice bez rukava i tome slicno.

Takodje ne spominjite rec dress code jer vas nece razumeti.

:sesir:
Korisnikov avatar
By IriS
to isto važi i za (recimo) Opštinu Novi Beograd, kao i za sudove... ništa novo. mada poprilično besmisleno.

do skora nije bio problem da neka cica nosi suknju iznad kolena, ali je bio problem kad neki bata obuče tričetvrt pantalone :lood:
Korisnikov avatar
By Adenim
Da, na moje danasnje pitanje, kada sam ja vrlo prikladno odeven, ali u papucama stajao ispred dok je pored mene prolazila devojka, i usla, u kao sandalama i mini suknji, kako je moguce da je nju pustio, on se nasmejao i rekao, kroz svoj rumeni popaljivi osmeh, Zene...
Korisnikov avatar
By IriS
debil :ozbiljan:

meni je zanimljivo što ti se to desilo u Ljermontovoj, gde zna biti jeziva gužva sa još jezivijim službenicima... bolje bi im bilo da se malo time pozabave, a ne oblačenjem ljudi
Korisnikov avatar
By schatzist
tolko bi mu i bilo da me ne pusti...:kletva:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa otprilike tako je u vecini ustanova tog tipa...drugacije obuceni mozete uci samo u drustvu nekog sluzbenika. Besmisleno ili ne, smatram da ako bi se tolerisale danas papuce, sutra ko zna kako bi izgledalo...mada, moram da priznam, meni ne smeta, uvek sam "prikladno" obucena, ali sam u nekoliko navrata zaista imala osecaj da cu da ubijem nekog kad me nateraju da skinem kacket, a meni kosa k`o trofazna da me zdrmala...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by kiss addict
to isto važi i za (recimo) Opštinu Novi Beograd, kao i za sudove... ništa novo.
E vidis, ja sam prosle nedelje prospartao istog dana i kroz IV opstinski i kroz NBGD opstinu u sorcu i majici kratkih rukava, svuda su me osmotrili, cak je u sudu i pistala ona sprava, al niko nista.

mozda im se svideo prizor :P :tos:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by unic0rn

E vidis, ja sam prosle nedelje prospartao istog dana i kroz IV opstinski u sorcu i majici kratkih rukava, svuda su me osmotrili , cak je u sudu i pistala ona sprava, al niko nista.

Želiš afirmisati jadno srpsko pravosuđe aluzijom kako među pripadnicima službe obezbeđenja ima mnogo pederaja?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni osnovna kultura nalaže da znam gde se šta može obući. tako da nisam dolazio u ovakve situacije, jer sam uvek bio odgovarajuće odeven. i nisu mi baš jasni ljudi koji u papučama špartaju po gradu.
Korisnikov avatar
By spliff
pa dobro... ali bih voleo da mi neko objasni zashto ja ne mogu da udjem negde u 3/4 pantalonama i patikama, a ribe mogu da ulaze u sandalama i napichnjacima
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Tot
Originally posted by unic0rn

E vidis, ja sam prosle nedelje prospartao istog dana i kroz IV opstinski u sorcu i majici kratkih rukava, svuda su me osmotrili , cak je u sudu i pistala ona sprava, al niko nista.

Želiš afirmisati jadno srpsko pravosuđe aluzijom kako među pripadnicima službe obezbeđenja ima mnogo pederaja?
um ne, nego da su svudia videli kako sam odeven i mogli da reaguju ako je nesto bilo nepropisno
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to i jeste najbezveznije u celoj stvari.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by 2Q2Bstr8
meni osnovna kultura nalaže da znam gde se šta može obući. tako da nisam dolazio u ovakve situacije, jer sam uvek bio odgovarajuće odeven.
:yes:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by spliff
pa dobro... ali bih voleo da mi neko objasni zashto ja ne mogu da udjem negde u 3/4 pantalonama i patikama, a ribe mogu da ulaze u sandalama i napichnjacima
Zato sto zivimo u muskom str8 svetu i ono sto se muskarcima svidi da vide, to ce biti vise tolerisano nego neki tip u 3/4 pantalonama, pa i da je najzgodniji frajer na svetu...a i svuda je vecinom prijatnije i formalnije videti ribu u dopicnjaku neko tipa u sportskoj varijanti.

Ja donekle podrzavam taj dress code, jer u kakvom okruzenju zivimo, ako bi se danas dopustilo da klijenti ulaze svakako obuceni, sutra bismo sudije gledali kako u trenerkama ili boksericama dolaze na rocista.
Korisnikov avatar
By Delete
meni osnovna kultura nalaže da znam gde se šta može obući. tako da nisam dolazio u ovakve situacije, jer sam uvek bio odgovarajuće odeven. i nisu mi baš jasni ljudi koji u papučama špartaju po gradu.
Potpisujem.
Korisnikov avatar
By Adenim
Jesu li prikladnije papuce koje nemaju kais otpozadi da bi bile sandale od zenskih sandala sa dve trake (sto ih ne cini papucama vec sandalama)
Ne verujem da neko zavrsava papirologiju u policiji u kupacem kostimu...

Pricam o tome da sam ispred policije video gomilu, zajedno sa mnom, i vise nego prikladno obucenu za placanje taksi, a nisu pusteni da udju...

I, sta to znaci ''odgovarajuce odeven''?
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Delete
Zato sto zivimo u muskom str8 svetu i ono sto se muskarcima svidi da vide, to ce biti vise tolerisano nego neki tip u 3/4 pantalonama, pa i da je najzgodniji frajer na svetu...a i svuda je vecinom prijatnije i formalnije videti ribu u dopicnjaku neko tipa u sportskoj varijanti.
Da, iz tvog ugla...
Originally posted by Delete
Ja donekle podrzavam taj dress code, jer u kakvom okruzenju zivimo, ako bi se danas dopustilo da klijenti ulaze svakako obuceni, sutra bismo sudije gledali kako u trenerkama ili boksericama dolaze na rocista.
Klijentima je dozvoljeno da ulaze u trenerkama, iscepanim pantalonama, prljavi, smrdljivi, sa sesirima, torbama i kolicima sa pijace, narodnim nosnjama, itd...
Pa opet, nisam primetio da su zaposleni prihvatil trendove klijenata, a i ne vidim razlog zasto bi bili izazvani.
Korisnikov avatar
By blenta
pojavio se ja jednom u biblioteci u 3/4
ne da bi ostao neg samo u prolazu da ostavim drugaru skripte

lik shto deli brojeve: "hej ne mozesh tako gore!"
blenta:"a one ribe shto svaki dan dolaze u mini suknjama i shorcevima mogu?pa i meni je vrutje"
lik:"shorc je zabranjen, suknjica nije"
blenta:"e dobro ja znachi sutra dolazim u suknjici pa da vidim dal prolazi ili ne"
lik:"jedva chekam"

:lol: :kokice: :roll:
By Sixto
Slazem se za pravila o oblacenju!
U gradsku kucu u NS vec par godina ne moze se u papucama i sorcu! Kad pogledam kako ljudi ulaze u banku smuci mi se, papucetine, onda one jebene japanke koje ima svaka susa po 10pari, sorcevi, atlet majce, potkosulje, uzas!
Jeste da je vruce al brate ne mozes u takvu prostoriju kao sa Stranda!
Jedino je problem ta diskriminacija sto muskarci ne mogu a zene kako zele, jer puno sebi dozvoljavaju! Izrezane, dekoltirane, sve nesto na pertlu, vise golo nego obuceno, naravno trendi!
Citao sam u blicu pre neko vreme kako terorisu novinare da u skupstinu ne ulaze kojekako, dok zene poslanike, pogotovo mladje pustaju a da ih ni ne pogledaju! Odgovor im je bio 'Poslanici!', a one dosle kao cirkus, sta svega tu nema, a kao da nije zgrada klimatizovana!
By RACABG
a sad dilema na primer ja sam neko kome je izgoreo stan od garderobe imam samo ono sto je bilo na meni recimo shorc i majica bez rukava papuce koje nosim po kuci. dokumenta sve je izgorelo odlazim u sup da predam za licnu kartu prijavu boravka i slicno jel to znaci da ja necu moci da to zavrshim ????? ili sam siromashan i nosim ono sto mi daju da li ja kao sirotinja nemam prava da izvadim dokumenta ko je taj koji sebi daje za pravo da odlucuje da sirotinji koja nema cipele nego samo papuce da ne dozvoli da ima licna dokumenta ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Eh sad Raco gde nadje taj extrem! :)

PA razumem za papuceo "kao", i ajde suknja iznad kolena i sortz!

Ali kako ne dopusta ni u farmerkama, ili u 3/4 ili majca kratkih rukava!

Ovo je nepravda! :durenje:
Korisnikov avatar
By Adenim
Dirrty, odakle ti da ne moze u farmerkama ili majici sa kratkim rukavima?
Korisnikov avatar
By HARP
Ja ne volim duge pantalone leti. Znaci to mi je smrt. A, primoran sam da u istim tako dodjem na posao :(
Jbg. visa sila...

Dodje i meni da obucem neki dokurnjak i da spartam tako po gradu :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Jao zene imaju u necemu veca prava od muskaraca - strasno!!! :protest: ;)

Mozda se radi o tome da mini suknje nose uglavnom tinejdzerke, narocito te izuzetno kratke. Mislim da je retkost videti zenu stariju od trideset godina u mini suknji. A prema mladima su verovatno ti cuvari malo popustljiviji, to je mozda razlog sto su Unicorna pustili - mozda im se ucinio mladji nego sto jeste.

Nevezano, ne znam zasto razmisljate uopste o tome koga su pustili a koga ne? Ja se obucem prikladno za neko mesto na koje idem i nemam razloga da o tome mislim. Odeca nesto izrazava kao i reci, ocekuje se da kad je osoba dosla u neku ustanovu shvata njen znacaj. Sad, mozda osoba shvata to i u neobaveznoj odeci ali postoje jednostavno neka pravila ponasanja u zajednici i u komunikaciji sa drugim ljudima.

Inace i sluzbenici moraju da se oblace na odredjen nacin. Znam to jer moja prijateljica radi u Palati pravde i kad je tek pocela nervirala se sto su obavezne suknje koje nije imala u garderobi. Ne moze da kao zena dolazi u pantalonama (sto je meni posebno bzv propis ali eto...) Sta da se radi, moja prijateljica je morala da predje na suknje ako je htela tu da radi.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
eh, Dina, pa ti kao da nisi u Beogradu! jesi bila skoro do Kneza? obrati malo pažnju, pa ćeš videti koliko je ljudi (žena) neprikladno odeveno.

a ako je pravo na mini suknju nešto za čega se žene bore, mislim stvarno. :doh:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Adenim
Kada budete hteli da idete u Ljermontovljevu da zavrsite neku papirologiju, cisto da vas obavestim da vas ljubazni policajac na vratima nece pustiti u zgradu ukoliko nosite papuce (sandale sa jednim kaisom se ne vaze), suknju iznad kolena, sorts, bermude, 3/4 pantalone, majice bez rukava i tome slicno.

Takodje ne spominjite rec dress code jer vas nece razumeti.

:sesir:
Pa to je staro pravilo, koje općenito treniraju kada je vani +4000.
Prošao ja to pa znam.
Korisnikov avatar
By Dina
eh, Dina, pa ti kao da nisi u Beogradu! jesi bila skoro do Kneza? obrati malo pažnju, pa ćeš videti koliko je ljudi (žena) neprikladno odeveno.
Ne znam, mozda, ali ja nemam takav utisak... Sto se golisavosti i mini suknji tice ja i kad pogledam u prolazu vidim uglavnom mlade devojke tako obucene.
Korisnikov avatar
By Loni
Ali Dinče, zar postoji zakon po kome se kaže da samo mlađe ili mršave devojke smeju da nose kratke suknje i da je to tada prikladno, a da ostale ne smeju jer je neprikladno.

Voleo bih da vidim taj zakon i koja su starosna, a koja težinska ograničenja.

Kod mene na poslu ne sme da se uđe sa kratkim pantalonama - iznad kolena, samo ako si muško.
Ipak neke kolege se toga ne pridržavaju. Oni jednostavno uđu na drugi ulaz - preko podruma, pa onda liftom do svoje kancelarije.
Pametni ljudi.
Korisnikov avatar
By iJazz
Tačno tako :) ...
Korisnikov avatar
By Stripi
Jebeno me zabole šta će neko misliti o meni dok mi je vruće da bih skinuo kožu sa sebe a nekmoli koji topliji komad odjeće.
Što se mene tiče, mogu obući i skafandere na + 35-40 ako smatraju da je to tako pristojno, ja ću se pak ogolit do maksimuma.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!