Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By avalon
Slika

Nigde ne idem bez torbe... Prosto, uvek nesto nosim sa sobom :bubbles:
Korisnikov avatar
By *deni*
Uvek vucem sa sobom neku torbu.
By Çâðê_DUP
Ja sam seka; al' bas volim
kad vidim skockane momke sa torbicama,
(ranac- ne, nikako!), ovakvim kao sto je
pokazao avalon.
Korisnikov avatar
By ciceron
Ja izbegavam da nosim bilo kakve torbe jer ih zaista ne volim.
Zato uvek imam jakne koje imaju unutrasnje dzepove u koje mogu da stavim mobilni, kljuceve i novcanik.
A kada idem u teretanu, nosim ranac.
Jedino mi je problem leti kada nemam jaknu a onda te stvarcice cak izbegavam da nosim sa sobom.
By Mudolog
torbica u koju stane cd, novchanik, mobilni, do skora cigarete, olovka, dokumenti......a nije veca od dzepa.
By High Maintenance
uglavnom sve stvari nosim po dzepovima...torbe me nekako nerviraju,a i mrzelo bi me da ih vucem non stop :D
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by poison_boy
uglavnom sve stvari nosim po dzepovima...torbe me nekako nerviraju,a i mrzelo bi me da ih vucem non stop :D
a ja obrnuto.....mrzim da nosim svasta po dzepovima.....a obozavam da vucaram i promovisem torbe :skola:
By Ulix
Ne nosim torbe. Sve drzim po dzepovima.:sesir:
Korisnikov avatar
By Kupper
Hteo, ne hteo - moram. Nosim koznu (tipa vojnicke - kais preko ramena) punu i prepunu.
Korisnikov avatar
By Tot
Torba, da, mada nisam siguran da li mi je uvek nužna; nego sa svojim džepovima se uvek pogubim. U unutrašnjem džepu mi je uvek nov?anik sa dokumentima a da ostalo trpam po džepovima mi je smor;

Ponekad ranac.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Kupper
Hteo, ne hteo - moram. Nosim koznu (tipa vojnicke - kais preko ramena) punu i prepunu.
Ovo je dodatna bomba za sve naše radoznale tetke kako naš Kupi izgleda.

:) :kiss:
By sasa_ns
da li neko mozda zna gde (u ns ili bg) imaju da se kupe one muske gucci torebe,sto se nose kao kais-nesto slicno pederusama???
Korisnikov avatar
By Delete
Ma ja sam globalno protiv torbi... zrbi se lako zaborave...vise sam za varijantu punih dzepova
Korisnikov avatar
By AENEAS
TORBA definitivno - nije bitno da li mala, velika, elegantna, kozhna, otkachena, drechava, odrpana, markirana, licna kreacija, i sl...kad se radi o muskoj torbi - u medjuvremenu je po pitanju dizajna dozvoljeno skoro sve - ostaje neko pravilo da bi ipak trebala da se nosi u relativno muskom maniru - you know what i mean...
u protivnom torba na muskarcu izgleda potpuno smesno.
bitno je da je uskladjena sa trenutnim izborom odece i prilikom u kojoj ju nosite...
Korisnikov avatar
By Vlada T
More, samo Luju Vitona nosim!
Korisnikov avatar
By ok_decko
Nigde bez torbe, ranca... To nekako postane stvar navike - desi mi se ponekad da cigarete stavim u jedan džep jakne, mob u drugi, i da mi u suštini ne treba ništa više, al' uvek uprtim i neku torbu, makar torbicu, ono - za ne daj Bože, nikad se ne zna:smilegrin:
By Sixto
Originally posted by Vlada T
More, samo Luju Vitona nosim!
:smeh:
VRH!!!!!

Glasam za ranac!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
sportski ranac je moj izbor... bash kada dodje leto i kada u dzepovima ni boga oca nemogu da podnesem, a ranac mi ostavlja chudne share na ledjima, e onda predjem na pederushu...
Korisnikov avatar
By funkyboy
Nedavno sam dobio extra torbu iz Maxxa od drustva. Ja uglavnom zaboravljam stvari pa je torba najbolje resenje. U zavisnosti od paspolozenja zavisi dali ce to biti renac, torba ili mala torbica za foto aparat u kojoj nosim cigarete i mobilni.
Korisnikov avatar
By m..
Moj osnovni kriterijum za izbor torbe je da stane A4 fascikla. A posto se ispostavilo da to nije dovoljno so se kriterijuma tice, onda uvodim i onaj da mozes da transportujes nakovanj a da se drske ne pokidaju. > Pony, Calvin Klein (ta se dobija uz parfem, lol) i jos jedna torba su ostale bez rucki kad sam nosila skripte za obimnije ispite. Jedino je Chevgnon ranac godinama odolevao, ali rajsferslus je poceo da trokira.
Korisnikov avatar
By Egon
mene zeza rame shto se torbe tiche. ....

jer uglavnom i slichnu nosim (prikazano na slici gore)

kapiram da bi torba bila sasvim o.k.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja je nosim "ukršteno" (kako se kaže???), pa me ne boli rame... dobro, ne treba da se pretovariš. u tom slu?aju ti treba kvalitetnija torba ili pak ranac...
By Nokia
do skora sam swe wukao po dzepovima ali kako se broj stvari povecava ne davno sam kupio onu torbicu za oko pojasa, ali ne onu klasichnu nego onu bash xtra logic case....
Korisnikov avatar
By HARP
Kada vidim lika sa onom postanskom torbom prevrnem se... ne volim te torbe
Ako vec nesto mora da se seca neka bude ranac...
Inace ne nosim torbe...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne volim torbe. AKo idem na faks nosim ranac, a ne vidim sta osim kljuceva, mobilnog i novcanika moze da mi zatreba, a to uvek moze da mi stane u dzepove.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!