Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Nedavno sam, pazareci donji ves u kineskom butiku, sasvim slucajno primetila izlozene umetke za kosu od sintetickih vlakana, ali dobrog kvaliteta,po ceni od 500 dinara po komadu.
Prodavacica mi je objasnila da su to ovi novi hit umeci, kod kojih je fora da se u slojevima stavljaju izmedju slojeva prirodne kose i deluju jako prirodno. Veoma sam se zainteresovala, na licu mesta i isprobala, odusevila se i odmah kupila tri sloja umetaka odgovarajuce boje.
Sad po volji mogu da menjam duzinu kose, cas da mi bude srednje duzine, cas do preko ramena.
Veoma sam zadovoljna. :kosa:
Da li koristite perike i umetke za kosu u svom imidzu i sta uopste mislite o njima?
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Jelisaveta
Da li koristite perike .............. i sta uopste mislite o njima?
Da! Mislim sve najbolje. :tetka:
Korisnikov avatar
By KiWi
Naravno! U X nikad ne silazim bez perike! Na žalost, alergičan sam na prirodnu dlaku, pa koristim samo te, sintetičke.

Inače, Jelka, zeznuli su te.. ako mislimo na iste, ja kod moje trgovkinje kupujem iste takve za 250 din, sa sve češljićem u istoj nijansi.

Nego, jel ide uz buvljačarski umetak markirana ešarpa?
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Kiwi

naravno, to ti je pos'moderna, brisanje granica izmedju elitne umetnosti i popularne kulture :alexis:
Korisnikov avatar
By Delete
Pa to se podrazumeva, na scenu nikad ne izlazim bez umetaka, pobogu to je sada in, a moja publika od mene uvek ocekuje da budem u skladu s asvim trendovima, inace nece biti zadovoljni i nece skandirati moje ime.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Delete
Pa to se podrazumeva, na scenu nikad ne izlazim bez umetaka, pobogu to je sada in, a moja publika od mene uvek ocekuje da budem u skladu s asvim trendovima, inace nece biti zadovoljni i nece skandirati moje ime.
:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Eh, da, zaboravila sam da kazem, ja svoje umetke placam po extra niskoj ceni od svega 150din. uz popust na polovnu robu, koju su velike svetske zvezde vec upotrebile. Za sebe uvek obezbedim samo najbolje.
Korisnikov avatar
By Escobar
Koja ste vi socijala....Ja idem na nadogradnju kose svaki put kad pozelim da promenim imidz....:hekla:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Delete
Dobro, vi se ovde sad zezate ( a ti, Delete, najvise :smug: ), ali ja sam zaista odusevljena ovim prakticnim umecima.
Ich se ne prepoznaje da su vestaci kada ih stavim, volumen mi bukne, a ruse kose razleprsaju. :vatroslava:
Ne zalim sto sam dala 1500 dinara za tri sloja vestacke kose ( 500 po komadu ) i verujem da postoje i jeftinije varijante ( za 150 ili 250 din.), ali sam isto tako sigurna da je i kvalitet tih umetaka utoliko manji.

(Od cega li je taj umetak za 150 dinara i koliko tu vlasi moze da ima, pitam se... )
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Kiwi
Ja je nisam dobila.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ne mislite valjda da je ovo moja prirodna kosa? Zasto bih cekala godinama da poraste? :meduza:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by KissQueen
Ne mislite valjda da je ovo moja prirodna kosa? Zasto bih cekala godinama da poraste? :meduza:
Tvoja kosa je, koliko ja znam, beskrajno hvaljena u temi o protekloj "Loud&Queer" zurci.
Rekla bih da je ponela titulu "Najjaci utisak zurke" :oskar:
Ozbiljna si kad kazes da je vestacka?
:puzzle:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hahaha...........
:lol:
Ti se vestaci vide na dnevnom svetlu jako dobro i uzasno izgledaju:smug:
Ja sam svojevremeno nosila crnu periku do dupeta kada mi je kosa bila crna i do ramena, ali samo uvece, jer kad sam se videla na dnevnom svetlu :doh:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by Escobar
Koja ste vi socijala....Ja idem na nadogradnju kose svaki put kad pozelim da promenim imidz.... :hekla:

:rafal:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Rado nosim umetke i perike, ali samo kvalitetne.
Korisnikov avatar
By *deni*
Traži na youtube-u. Ukucaj '' wig tutorial '', pa listaj.
Naići ćeš sigurno na nešto slično.
Meni palo na pamet da napravim sprdnju, pa da snimim tutoriale sa mojim kineskim perikama i postavim to na youtube.
:lol:
Korisnikov avatar
By nsc
vi ste svi ludi, hvala Deni sto si ovo iskopao, malo sam se nasmejao i opet je suncan dan
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!