Originally posted by pazzaz
Originally posted by ogi_ns
poenta je da time mozda lecim/ublazavam komplexe zbog toga sto sam gay, sto nikad necu biti potpuno zadovoljan svojim izgledom, sto cu mozda privuci paznju onoga ciju paznju zelim da privucem......
Pa zar samo odecom mozes da privuces paznju na sebe ?? A i samom slepim pracenjem trendova masprodukt kompanija te nece izdvojiti vec samo jos vise utopiti u masu.
a cime ti privlacis paznju na sebe kada si u klubu (ako upste imas zelju da privuces paznju, jer ne pricam o ljudima koji stoje u polumraku u klubu i izigravaju inventar, jer jednostvano ne privlace paznju)?
dragi moj, npr ovog leta su trend (u muskoj modi) polo majice, plitke farke i japanke, duboki V izrezi na majici...
sad, ti mozes da odes u KINESKU RADNJU, TERANOVU, ZARU, DIESEL, ENERGIE, REPLAY, i butike sa "designer clothes" u BG... cena polo majice npr koja se moze naci u svakoj od ovih radnji raste srazmerno nabrajanju. svaka od radnji ima polo majice ovog leta u svom dizajnu, fazonu izvedbi , ceni, bojama itd. PA BIRAS!!!
neko ce kupiti majicu kod kineza i izgledati bolje u njoj nego onaj sto je kupio D&G, ako je nasao ono sto mu dobro stoji, ali cinjenica je da obojica prate trend... ako su uopste svesni trendova...
tako da tvoja izjava da "pracenjem trendova masprodukt kompanija te nece izdvojiti vec samo jos vise utopiti u masu" ,po meni , NE STOJI!