Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

trenutnopo gradu vidjam bruka puno ljudi koji furaju rayban cvikere jer su trenutno u modi, a za vecinu bih krvlju mogla da potpisem da ih inace nikada ne bi nosili. pocev od farmerki, bluza, itd itd, koje ima svaki treci stanovnik, pa nadalje...
elem, kupujete li stvari samo zato sto je to trenutno "u modi"?
Korisnikov avatar
By Delete
Donekle da! Ali ne iz razloga zato sto su "in", vec zato sto u svakoj iole pristojnijoj prodavnici u kojoj kupujem su stvari koje se najvise prodaju, a samim tim i ono sto je IN. A inace kupujem i nosim samo ono sto se meni svidja, bez obzira da li je to u modi ili ne.
By Ulix
Ne kupujem stvari ni zato sto mi trebaju, a kamoli samo zato sto su in. Jednostavno, kupovina odece (narocito) me izrazito smara.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by Ulix
Ne kupujem stvari ni zato sto mi trebaju, a kamoli samo zato sto su in. Jednostavno, kupovina odece (narocito) me izrazito smara.
:yes: Upravo tako....meni nema ništa smornije od kupovine ode?e i obu?e....totalno se smorim svaki put kada pomislim da treba da isprobam 10 stvari kako bih našao nešto što mi odgovara.
By Pending-For-A-Bending
Pa ono... Ne bas... ja i dalje volim da nosim maskirne pantalone, a to je zasce NE-IN sada.... Mislim, kupovao sam nekad stvari koje su bile IN jer su mi se svidjale, ali ova sadasnja moda... Mislim, gay moda je tako degute...

Za mene je:
Sportish
Military
Casual
Leather
Korisnikov avatar
By ogi_ns
da, kupujem stvari koje su in, ali se uvek trudim da imam stvar koju niko drugi nema...
cim vidim nekog s istom majicom ko moja ta majica ce vec biti vrlo retko u upotrebi...
i postoji granica do koje idem, npr nikad ne bih nosio roza majicu, iako su prosle godine i ove proglasili roya boju kao IN za muskarce
FUJ!!
Korisnikov avatar
By Nestao
Ne opterecujem se time sta je a sta nije IN. Zapravo,kupujuem ono sto mi se svidi...ono sto je u mom fazonu....ono sto mi stoji....nesto besavo i taaaaako:ribica:
Korisnikov avatar
By Kittrie
samo moda, samo in, sve ostalo je OUT
By Ulix
Originally posted by ogi_ns
da, kupujem stvari koje su in, ali se uvek trudim da imam stvar koju niko drugi nema...
cim vidim nekog s istom majicom ko moja ta majica ce vec biti vrlo retko u upotrebi...
i postoji granica do koje idem, npr nikad ne bih nosio roza majicu, iako su prosle godine i ove proglasili roya boju kao IN za muskarce
FUJ!!
ognjenka, zeno, a koja je poenta svega toga?
Korisnikov avatar
By HARP
Meni sve lepo stoji sto obucem :lol:
alo ljudi vi nosite garderobu a ne ona vas!!!

Bas juce videh devojku koja je zrtva mode, imala je tesne farmerke, papuce kao one s plutom, ali takvog oblika da u njima ne moze da se hoda pa se podstapala kisobranom koji je nosila i velike cvike za sunce sa belim okvirom... mislim bas mi je delovala jadna hodajuci tesko i gledajuci kroz one naocare... zasto to ljudi rade...
Korisnikov avatar
By Black_Rain
ja kupujem zato sto je crno a dal je in ili ne zabole me....
Korisnikov avatar
By pazzaz
Moze li neko prvo definisati sta je to IN?
By Ulix
Originally posted by pazzaz
Moze li neko prvo definisati sta je to IN?
Ono sto kupuje Ognjenka, dakako. :luda:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja šaljem majku na buvljak. Ona kupi šta misli da treba i to je to. Na poslu ionako nosim beli mantil, koga briga šta ima ispod :D
Korisnikov avatar
By andjela
ne nikad, ne opterecujem se time

nosim ono u cemu se dobro osecam
Korisnikov avatar
By colorado
Ni po cemu nisam in, a najmanje po pracenju mode.
By Coyote
FUJ!!

hej, a sta fali roza majicama (i kosuljama)?
Korisnikov avatar
By Laika
Jaoj, ja pod tim ''in'' stvarima podrazumevam one modne ''inovacije'' koje su proizašle
iz lucidnog uma sredove?ne kreatorke koja radi u fabrici na granici Bugarske i Rumunije.
Se?am se onih šuškavih trenerki koje se nose na cipelice na štiklu,
pa onda ?uvenih majica tarzanki na jedno rame, pa onda majice sa brojevima po sebi,
onda onog vremena kada je Beograd danima li?io na vojni kamp...

Pa onda se se?am neke sisate kravetine sa majicom na kojoj piše ''punk'' a
nosi neku ðinðuvu od kaiša na kojoj piše ''sex'' jer se moda furanja potkulturnog
stajlinga poklopila sa izlaskom Karleušinog spota...
Pa onda moda nošenja kožnih motorki...

Svi smo mi žrtve masovne kulture i serijske proizvodnje, meðutim, martinke i rayban su jedno,
a ovi pobrojani artikli gore nešto drugo.

Drugim re?ima, stvari koje su ''in'' ne nosim, ali klasike da, sa zadovoljstvom.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Coyote
..., npr nikad ne bih nosio roza majicu, iako su prosle godine i ove proglasili roya boju kao IN za muskarce
FUJ!!
hej, a sta fali roza majicama (i kosuljama)?
ne fali im nista, samo dok nisu na meni!
jednostavno mi je smesna pomisao da nosim tu boju, a ko voli nek izvoli...
Korisnikov avatar
By pazzaz
Oduvek me je fascinirala cinjenica kad se proglasava koja boja je boja u trendu a koja ne. To je fuj a ne roze boja.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
cim vidim nekog s istom majicom kao sto moja ta majica ce vec biti vrlo retko u upotrebi...
i postoji granica do koje idem, npr nikad ne bih nosio roza majicu, iako su prosle godine i ove proglasili roza boju kao IN za muskarce
FUJ!!
ognjenka, zeno, a koja je poenta svega toga?
poenta je da time mozda lecim/ublazavam komplexe zbog toga sto sam gay, sto nikad necu biti potpuno zadovoljan svojim izgledom, sto cu mozda privuci paznju onoga ciju paznju zelim da privucem, jer samom svojom pojavom to ne bih mogao, jer ne mislim da sam od onih ljudi koji zrace "necim" ili sexipilom kada obuku i dzak na sebe, pokazacu da pratim modu na svoj nacin... imam jos razloga, al evo ovo mi pade na pamet dok pisem, ako zelis mozemo nastaviti diskusiju... navescy ih jos, ako zelis...
ne znam da li sam ti priblizio svoju poentu U. i nemoj misliti da tebe neko tera da radis isto... :nokti:
Korisnikov avatar
By Boshko
poenta je da time mozda lecim/ublazavam komplexe zbog toga sto sam gay, sto nikad necu biti potpuno zadovoljan svojim izgledom, sto cu mozda privuci paznju onoga ciju paznju zelim da privucem, jer samom svojom pojavom to ne bih mogao, jer ne mislim da sam od onih ljudi koji zrace "necim" ili sexipilom kada obuku i dzak na sebe, pokazacu da pratim modu na svoj nacin... imam jos razloga, al evo ovo mi pade na pamet dok pisem, ako zelis mozemo nastaviti diskusiju... navescy ih jos, ako zelis...
ne znam da li sam ti priblizio svoju poentu U. i nemoj misliti da tebe neko tera da radis isto... :nokti:
U gomili pedera koji prate modu neciju paznju ces privuci ako je ne pratis... Nista licno, ogradjujem se posto se ne poznajemo, ali tuzno deluje gomila mladih homoseksualki koje prate modu pa se nadju sve u isto vreme na istom mestu... i ocekuju da neko bas na njih obrati paznju... :lizalica:

Meni su bre sve nekako iste i depresivne... seksepil stvarno ne zavisi od boje majice ili broja aplikacija na istoj (sad ako cita ovo moj decko ima da se obraduje, taman je mislio da nema nade za moj slucaj sto se tih malih modernih tice... :D
Korisnikov avatar
By Draco
Ne bih mnogo da gundjam i mracim, ali rozE se ne menja po rodu, broju ni padezu tj. ne postoji oblik roza, rozu, etc.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Ne, nikada ne kupujem ništa samo zato jer je "IN". Kupujem isklju?ivo stvari koje mi se sviðaju a ne koje je netko drugi nametnuo da bi se one baš sada trebale nositi ... :down:
By Ulix

Prvo, Ognjenka, da ti cestitam na iskrenom odgovoru, potpuno si me zatekao njime. Recimo da ti odgovorim ovako: moj sadasnji decko me je prvo privukao fizickim izgledom. Pao sam na dugu kosu, fantasticno telo, na prodoran pogled. Ali da nema inteligencije, da nema istancan umetnicki senzibilitet, da nema licnost kakvu ima, nista me ne bi zadrzalo da ostanem sa njim. Te stoga, Ognjenka, privlacenje paznje samo po sebi nema nekog smisla. Nismo mi pauni da orkestriramo kompleksan ples kad god imamo teranje. Uzaludno je. Jer ako nemas nista drugo da ponudis osim "in" oblacenja - koje je, vecini pederki koje poznajem, pomalo odbojno - dzaba ti i to oblacenje. To je ono sto tetka Uliksandra pokusava da kaze; ako ti ne mozes da vidis cime "zracis", ne znaci da to drugi ne vide.

A, uvek se moze dogoditi da je "in" nesto sto ti ne stoji lepo. I sta onda? Mozes se samo samoubiti. :)
Korisnikov avatar
By pazzaz
poenta je da time mozda lecim/ublazavam komplexe zbog toga sto sam gay, sto nikad necu biti potpuno zadovoljan svojim izgledom, sto cu mozda privuci paznju onoga ciju paznju zelim da privucem......
Pa zar samo odecom mozes da privuces paznju na sebe ?? A i samom slepim pracenjem trendova masprodukt kompanija te nece izdvojiti vec samo jos vise utopiti u masu.
Korisnikov avatar
By ogi_ns

Prvo, Ognjenka, da ti cestitam na iskrenom odgovoru, potpuno si me zatekao njime. Recimo da ti odgovorim ovako: moj sadasnji decko me je prvo privukao fizickim izgledom. Pao sam na dugu kosu, fantasticno telo, na prodoran pogled. Ali da nema inteligencije, da nema istancan umetnicki senzibilitet, da nema licnost kakvu ima, nista me ne bi zadrzalo da ostanem sa njim. Te stoga, Ognjenka, privlacenje paznje samo po sebi nema nekog smisla. Nismo mi pauni da orkestriramo kompleksan ples kad god imamo teranje. Uzaludno je. Jer ako nemas nista drugo da ponudis osim "in" oblacenja - koje je, vecini pederki koje poznajem, pomalo odbojno - dzaba ti i to oblacenje. To je ono sto tetka Uliksandra pokusava da kaze; ako ti ne mozes da vidis cime "zracis", ne znaci da to drugi ne vide.

A, uvek se moze dogoditi da je "in" nesto sto ti ne stoji lepo. I sta onda? Mozes se samo samoubiti. :)
prvo
hvala na cestitki :)
dalje, lepo sam rekao da ne nosim SVE sto je "IN" i po svaku cenu, ali npr IN su plitke farke i lepo se nasmejem svakome ko nosi duboke kao moj deda (pre par godina, i deka sad nosi neku srednju "dubinu" pantalona)
dadoh i primer - roza boju na muskarcu! vrlo je in a ja necu imati nista u ovoj boji, pa makar i "roza postala nova crna" :lol: get it?

drugo, rekoh da nisam siguran u ono sto mi je majka (priroda) podarila (kao npr tvom decku), a polazim od toga da volim modu i da se desilo par puta da mi se svidi necija modna svesnost i da mu bas zato pridjem i upoznam se, jer odelo ne cini coveka ali govori mnogo o njemu... tako da mislim da bi mi neko prisao,upoznao se i popricao sa mnom i ako mu se ne svidim ja, nego, eto, moja odena kombinacija... ne vidim nista lose u tome, slazem se da ako ne bi nasli drugu temu osim mode, ne bi moglo da potraje ni druzenje ni razogovor!

ne smatram sebe "fashion victim"om ako kupujem stvari koje su in, to su ljudi koji ih kupuju po svaku cenu, samo jer su in, bez obzira da li im stoji, da li im se svidja, da li odgovara prilici i njihovim plateznim mogucnostima...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by pazzaz
poenta je da time mozda lecim/ublazavam komplexe zbog toga sto sam gay, sto nikad necu biti potpuno zadovoljan svojim izgledom, sto cu mozda privuci paznju onoga ciju paznju zelim da privucem......
Pa zar samo odecom mozes da privuces paznju na sebe ?? A i samom slepim pracenjem trendova masprodukt kompanija te nece izdvojiti vec samo jos vise utopiti u masu.
a cime ti privlacis paznju na sebe kada si u klubu (ako upste imas zelju da privuces paznju, jer ne pricam o ljudima koji stoje u polumraku u klubu i izigravaju inventar, jer jednostvano ne privlace paznju)?

dragi moj, npr ovog leta su trend (u muskoj modi) polo majice, plitke farke i japanke, duboki V izrezi na majici...

sad, ti mozes da odes u KINESKU RADNJU, TERANOVU, ZARU, DIESEL, ENERGIE, REPLAY, i butike sa "designer clothes" u BG... cena polo majice npr koja se moze naci u svakoj od ovih radnji raste srazmerno nabrajanju. svaka od radnji ima polo majice ovog leta u svom dizajnu, fazonu izvedbi , ceni, bojama itd. PA BIRAS!!!
neko ce kupiti majicu kod kineza i izgledati bolje u njoj nego onaj sto je kupio D&G, ako je nasao ono sto mu dobro stoji, ali cinjenica je da obojica prate trend... ako su uopste svesni trendova...
tako da tvoja izjava da "pracenjem trendova masprodukt kompanija te nece izdvojiti vec samo jos vise utopiti u masu" ,po meni , NE STOJI!
Korisnikov avatar
By m..
Ne diraj mi raybanke da ne ubijem. Mene isto ta poshast nacisto uzasava, jerbo su raybanke jedine naocari koje mi stoje, ovo mi je 8. par istih, medjutim sad ih svi nose, pre 2 godine smo ih nosili samo jedan ortak i ja.

Inace ne obracam paznju na to sto je in, nosim neki svoj fazon, medjutim donekle sam ogranicena time sto ima da se kupi, jer ne mogu da nosim iskljucivo vintage, mada bih rado nosila samo vintage.

Elem trebalo me je videti juce u haljini caleove bivse devojke, cipelama ortakove keve i tetkinoj tashni, lol. Rulala sam.

Sto se trendova tice, jedino furam majicu na pruge, ne zato sto je u trendu nego zato sto sam tek sad kad je uletela u fazon uspela da je nadjem, inace ih obozavam.

Anyway meni se pocesto desavalo da nosim tako nesto random, pa to nesto odjednom uleti u neki trenutni trend.

Napr te raybanke ili adidas superstar, kao furas tako nesto i onda osvane dan i ceo svet furra to isto. Damn. Ako zenska fudbalerka frizura odjednom postane trendy, osisacu se na celavo.
Korisnikov avatar
By Adenim
Odnos prema garderobi je deo estetike, verujem da su kreativni ljudi ljudi od stila.
Isto tako znam kreativne i kvalitetne osobe kojima garderoba jeste potpuno nebitna i to postujem.
Kupovina stvari samo zato sto su in moze dosta da mi govori o osobi.
Mogao bih da naglabam o ovome satima....ali bih smorio i sebe i tebe ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!