Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Adam*
Dali ih volite i dali ih imate?
jer to je jedno vreme bio simbol dobrog dupeta!
Stvarno u njima dupe izgleda nekeko najbolje morate priznati!I ne moze da ih nosi bas svako(kratkonogi ,debeli ,zdepasti) ipak je to privilegija zgodnih!
Korisnikov avatar
By MARQUE
Privilegija zgodnih? Hm, težak komentar za obi?ne traperice... :down:

Ne, ne volim ih. Zadnji put sam ih kupio prije nekih 3-4 godine i obukao dva puta do danas... od traperica više volim Diesel stvari, iako niti Gas, Sisley pa ?ak i Benetton nisu loši .. Levis 501 je prošao svoj rok trajanja u mom ormaru ... :superheroj:
Korisnikov avatar
By Frey
Za mene je i dalje neprevazidjen
By Thomas
Ma super su :love:

pogotovo, kad ostanesh bez decka...

...jer u njima imam osecaj, da me je jos uvek drzi-hvata za dupe.

:cuddle: :501:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Neponovljivo...

Svaki dalji komentar je suvisan...

:spin:
Korisnikov avatar
By pazzaz
Ma Levis je sranje, Acne jeans rules
Korisnikov avatar
By djo
hmmm.... ali 501 su 'antiform' model... kolika vi to dupeta imate :giggle:

ja li?no više volim 505 ili 506... :cigareta:
Korisnikov avatar
By Adam*
KAkav "Antiform" sta ti to znaci??JA mislima da bas naglasava dobru guzu,zato i ne mogu da ih nose .....vec sam rekao da se ne ponavljam!
Vise se slazem sa misljenjem da imas osecaj da te stalno neko drzi za guzu!
By Gost
Pa i ne volim ih naro?ito, jer više
volim jeans spuštenog struka.
Korisnikov avatar
By Adam*
Pa 501 je bas spustenog struka....mali dzepovi i plitke....
Samo treba kupiti prave....sada je Varteks uzeo licencu tako da ima da se kupe konacno prave(Licenca Belgiska-)-Od 6000 do 9000 su zavisi od tipa(Indigo ,iskidane(ja sam te kupio),kamenovane...)
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Adam*
Pa 501 je bas spustenog struka....mali dzepovi i plitke....
hm hm ali ovde nesto nije logicno jer 501 nikad nisu bile spustenog struka.
Korisnikov avatar
By djo
ma da... 506 je low cut
By R&B_Freak
just gimme the low cuts over 501's any day

501's make my ass look... well... non-existant :lol:
Korisnikov avatar
By zboO
a secjate li se leviski 509 sa shirokim nogavicama...ja sam cela mogla da se ubacim u jednu nogavicu :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Ma Diesel je bas po mom ukusu, a 501 je odavno prestao da mi bude zanimljiv.
Korisnikov avatar
By bambola
Celu mladost sam provela u petstokecu...a bogami evo i u zrele godine udjoh u njima! Toliko sam navikla na njih,da mislim da mi ni jedan drugi model ne stoji...mada nisam ni probala nista drugo.Ostajem verna tradiciji.:yay:
Korisnikov avatar
By m..
Dupe dobro u 501? Ma salis se. Meni je vazda dupe od 501 visilo prazno jer nisam imala sta da stavim u njega. Valjda cekuju da imas uzan struk i siroke kukove da bi ti dobro stajale... Ne znam, meni diesel i miss sixty bolje stoje, i manje vise sve plitke pantalone.

PS poslednji put sam nosila 501 u prvom srednje, neki decji model (najveci decji broj).
Korisnikov avatar
By Adam*
Celu mladost sam provela u petstokecu...a bogami evo i u zrele godine udjoh u njima! Toliko sam navikla na njih,da mislim da mi ni jedan drugi model ne stoji...mada nisam ni probala nista drugo.Ostajem verna tradiciji.
Isto tako.....
Mada imam isto toliko i Diesel-ki.....super su ali 501.....kao sto rekosmo ja i Bambola......dalji kom. je nepotreban!
Ako cemo tako onda je :Peepe jeans najbolji samo sto to ima da se kupi samo u Londonu(ja ih imam jedne vec 6-7 god i izgledaju kao da sam ih juce kupio).
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by m..
Dupe dobro u 501? Ma salis se. Meni je vazda dupe od 501 visilo prazno jer nisam imala sta da stavim u njega. Valjda cekuju da imas uzan struk i siroke kukove da bi ti dobro stajale... Ne znam, meni diesel i miss sixty bolje stoje, i manje vise sve plitke pantalone.

PS poslednji put sam nosila 501 u prvom srednje, neki decji model (najveci decji broj).

da li uopste govorimo o istom modelu...jel moguce da se izmenio tokom godina?! 501 su jedino i mogli da nose oni sa malim dupencima i uskim kukovima-na svakom drugom je stajao uzasno.Ja govorim o originalnom modelu,nastalom krajem osamdesetih...ne one kopije koje se prodaju kod nas u Depou...Zato uvek i trazim drugaricama koje su u inostranstvu da mi ga salju.
Korisnikov avatar
By Adam*
Da govorimo o istom modelu Bambola!
Ja i moj Drug (Onaj o kojem sam ti pricao i sada je kod mene i pricao o tebi i vidimo da si na vezi i nervira me sto ne mogu da catujem da tobom).
Zato sam i rekao da ima da se kupe prave sada ,bar kod nas u Subotici.
Ma vidi se to iz aviona dali su prave ili ne po materijalu!
A bas taj moj drug je bio pre par meseci u Londonu i kupio tamo za 55 funti u Levis' shopu i strava su -indigo!
Twisted su isto do panja samo sto se nepravi vise onaj prvi model sa produzetkom za cipele(padaju ti na pertle da se nevide),Ja sam ih kupio na Knez Mihajlovoj 2003 i jos izgledaju kao nove,mozda su malo izbledele i jos bolje izgledaju!
dali neko ima Twisted?
Pozdrav Bamboli i svim ostalim ljudima dobre volje!
Korisnikov avatar
By bambola
Ne mislila sam da li ja i m... pricamo o istom modelu? Zato sto je napisala da proizvodjaci ocekuju da imas uzak struk i siroke kukove(?!) da bi ti dobro stajale...i da dupe u njima visi prazno-a one jedino i stoje dobro onima sa malim dupetima...
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by Adam*
Ja i moj Drug (Onaj o kojem sam ti pricao i sada je kod mene i pricao o tebi i vidimo da si na vezi i nervira me sto ne mogu da catujem da tobom).

pa dodji na msn...Ali da ne skrecem sa teme...
Korisnikov avatar
By HARP
Ma moje dupe izgleda dobro u bilo kojim farkama :D :smeh:
Korisnikov avatar
By bambola
Sto bi se reklo-losem kurcu i dlaka smeta...a dobro dupe je dobro u bilo cemu...
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bambola
Sto bi se reklo-losem kurcu i dlaka smeta...a dobro dupe je dobro u bilo cemu...
;)

se?am se kada se 501 prodavao u limenkama, pa extra marka, pa preskupo, a onda su Turci po?eli da sve to kopiraju samo što su imali 10 puta nižu cenu i brend je otišao u masovnu proizvodnju :nokti:
Korisnikov avatar
By sanjin
joj , meni guza u levisicama ne izgleda dobro kao u glupim dieselicama :(

u levisicama mi najbolje izgledaju noge i naprijed ljepo legnu, ali guza :nono:

Imam dvoje levisice, pa kada mi nije prioritetno pokazati guzu onda ih nosim :lol:

:yay:
Korisnikov avatar
By sanjin
+ ja najviše volim biti ili gol i u jako kratkim hla?ama...eh drago ljeto :) .. a levis nema kratkih i dobrih hla?a..tako da .... nula bodova za levis
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!