Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by abcdTako sto neka nasa zvezda u nekoj gledanoj emisiji kaze "ON je moj stilista."
Kako se postaje stilista ?
Jel su oni najcesce zavrsili skolu/fax vezan za dizajn ?Neki jesu zavrsili dizajn na Primenjenoj umetnosti, ali ih tamo nista korisno ne nauce.
Jel ima neki sajt gde bi mogao da ucim o tome ?Na netu imas sajtove za sve sto ti padne na pamet.
Originally posted by abcdI ma raznih nacina zavisi od cene koju bi zeleo da platis.
Kako se postaje stilista ?
Originally posted by abcdU SCG retko ko tj skor niko ali bilo kakva druga diploma moze pomoci
Jel su oni najcesce zavrsili skolu/fax vezan za dizajn ?
Originally posted by abcdih ma sta ce ti sajt samo malo prorovatis po domacim buticima i odaberes sta ti se svidja i eto vec imas idelnu kombinaciju, mislim uglavnom svim pevaljkama (prepostvljam da na njih mislis) lako se sve da prodati, a da i najbitnije sto vise svarovskog bolja prodja.
Jel ima neki sajt gde bi mogao da ucim o tome ?
Originally posted by pcelicaSamo cu reci "Click".
Dal' postoji sindikat stilista?
Originally posted by pcelicaMa kavi ne dao bog da te nesto snadje, mada zato ih svi drze ko malo vode na dlanu, da do tako neceg nebi doslo.
Sjano pitanje pa
Dal' imaju zdravstveno osiguranje?
Originally posted by pcelicaAu ne smem ni da zamislim, pravo ludilo.
Takoðe šta bi se desilo kada bi svi stilisti
stupili u štrajk?
Originally posted by abcdProblem nemam, lepim ljudima sve lepo stoji.
Da li i Vi imate takav problem ili postujete odredjena pravila prilikom kupovine i tako uspevate da izbegnete moju gresku ?
Originally posted by abcdni jedan stilista nema odredjena pravila kojih se pridrzava pri odabiru garderobe. Jednostavno kombinuje i na kraju to ispadne manje ili vise uspesno...ako vec sam kazes da ne znas bas dobro da iskombinujes ili da sa tim nisi zadovoljan,onda pogledaj slike na netu ili iz kataloga onih robnih marki koje ti se svidjaju i videces kako to rade strucnjaci...
Evo, konacno neki ozbiljni odgovori ...weeeeeeeeeeeeeeee
![]()
elem, ja to ne pitam kako bi se profesionalno bavio time, vec zbog sebe, jako se lozim na odecu ali nikako da napravim neku extra kombinaciju i to![]()
E sada, mozda je problem jer imam svega 18 godina i zato sto i nemam mnogo para za odecu, ne znam ...
Jednostavno zeleo bih da znam pravila koje oni koriste prilikom odabira (kupovine) odece, kako bi ja izbeogao ono sto se sada desava meni. npr. imam kombinaciju odece, i to koliko-toliko dobro izgleda medjutim, ta kombinacja tako izgleda samo u tom kompletu odece, cim bi nesto promenio (neki od kljucih delova, tipa: majca druge boje ...) odmah bi izgubila tu svoju lepotu ...![]()
Da li ja jednostavno nemam dovoljno odece, ili gresim sto nemam neka pravila prilikom kupovine (evo primera za toAko mi se svide neke extra siroke pantalone (baggy), kupicu ih, cek i ako imam jako malo odece da uklopim sa tim ...)
Da li i Vi imate takav problem ili postujete odredjena pravila prilikom kupovine i tako uspevate da izbegnete moju gresku ?
Originally posted by abcdsve slike koje sam postavio su iz najnovije kolekcije Energie, ne D&G...Originally posted by poison_boyGde se u Novom Sadu, a gde u BG-u ima ovakvih patika ? (u tom fazonu, generalno)
![]()
Bas mi se svidja taj fazon, malo sire od uobcajnog ipak nisu siroke kao neke sk8 i imaju velik "jezik"![]()
Da li su patike takodje D&G ?
Originally posted by abcd
ja juce u BG-u, tazio sam izmedju ostalog i patike...
Ladno niko od prolaznika ( a odabrane sam samo pitao) nije znao da li ima i gde radnja u kojoj ima sk8 patika ...
Samo mi je jedna devojka rekla da ima u madnesu mada ta radnja postoji i u NS-u tako da nista od toga![]()
Ajde recite mi da li stvarno sem te nema ni jedna u kojoj se prodaje sk8 odeca i obuca ?
Originally posted by Sixto
![]()
Originally posted by High Maintenance
Ja povremeno pogledam sajt D&G jer su oni mnogo bolji stilisti nego kreatori![]()
a poslednje sto mi se bas svidelo je nova kolekcija Energie... NE znam da li je to po tvom ukusu ali evo postavicu par slicica pa mozes potraziti vise na netu ako ti se svida...pa novo bi trebalo da je prolece/leto 07
![]()
![]()
![]()
![]()
...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!