Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Tweety
da li ste probali neki od Lush proizvoda? od kada sam usao u prodavnicu, vise ne izlazim:) mislim da je Lush upravo i namenjen pederima kao sto sam ja, koji bacaju gomilu para na neke mirisljave... ali ne mogu da odolim stvarcicama koje prodaju :bouncy:
By Gost
Originally posted by Tweety
mislim da je Lush upravo i namenjen pederima kao sto sam ja, koji bacaju gomilu para na neke mirisljave... ali ne mogu da odolim stvarcicama koje prodaju :bouncy:
Svašta su mi govorili, al' da sam peder,
e pa to još niko nije...
:smeh:
Elem, jesam, probala sam, ipak sam ja seka
koja ne žali da da novac za takve stvari...
:narcis:
I stvarno su savršeni, i obožavam ih... ja sam
još letos, ?im su krenuli da rade, kupila
mleko za telo od kokosa... uh... mislim nemam re?i!
By жњ
jaooo extra su, al deru po dzepovima!
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by pcelica
kupila
mleko za telo od kokosa...
ukoliko me vidis negde i na sebi imas to mleko, molim te zaobidji me u shirokom krugu kako ne bih sebe izblamirao tako shto bih se na sred ulice odjednom ispovracao. Sva kozmetika s mirisom kokosa i vanile u meni izaziva neverovatnu mucninu. :(
By Gost
Originally posted by colorado
kupila
ukoliko me vidis negde i na sebi imas to mleko, molim te zaobidji me u shirokom krugu kako ne bih sebe izblamirao tako shto bih se na sred ulice odjednom ispovracao. Sva kozmetika s mirisom kokosa i vanile u meni izaziva neverovatnu mucninu. :(
Prvo od autora teme saznah da sam peder.
A onda se desi i ovo...
Muško (bez obzira na seksualnost) mi
kaže da bi se ispovra?ao da me vidi?!
:smeh:
Korisnikov avatar
By colorado
Ne zbog vidika, vec zbog mirisa!!

Kupim ti neko mleko bez mirisa za rodjus, pa ga stavljaj kad se budemo vidjali. :D
Korisnikov avatar
By nEne
meni ta radnja, ako je to ta radnja (u pariskom magazinu?), tacnije mirisi koji izlaze iz nje uopste ne prijaju, da nekazem da su mi hodvratni... ne znam, previse su intenzivni! mogu samo da zamislim kako mirise unutra kada ja svaki put kada ulazim u puma butik, zadrzavam dah da bi izbegao "mirise"...
Korisnikov avatar
By Vlada T
Nisu losi, onako veseli i sa svim tim drangulijama, ali moguce i preveliki udar na cula mirisa.

Kada sam prvi put otkrio Lush pre 3 godine, malo su mi klecnula kolena na izlasku iz radnje -- rekoh, ipak je to previse senzacija za nos na jednom mestu.

Ali, meni je zanimljiviji Occitane, barem ovde u Bg.
By Gost
Ne zbog vidika, vec zbog mirisa!!

Kupim ti neko mleko bez mirisa za rodjus, pa ga stavljaj kad se budemo vidjali. :D
?u'š mleko za telo bez mirisa???
Mis'im, ne bi se žalio da ti zamirišem na sushi?
Ili miso supu, a?
:D

A sad ozbiljno.
Znam na šta misliš, ja isto ne volim
preterano jake mirise; ali ovo zaista nije
takav tip kozmetike.
Jer npr imaju mleko za telo u stiku, koje se
topi na temperaturi tela, i koje može da se oseti
samo ako, jel'te, neko krene da njuška moju golu
kožu.
Dakle p?elica ne evaporira k'o jelkica u autu!!!
To je diskretan yet senzualan miris...
Korisnikov avatar
By colorado
onda, ako imas na sebi to mleko i ja krenem da te njuskam - zaustavi me na vreme!! :)
Korisnikov avatar
By m..
Dje se to nalazi? (Ja nisam bila u centru, pa jos po danu nekih 2 meseca, ako se trasa od Zelenjaka do Vuka ne racuna, tuda prolazim toliko cesto da ne bih primetila sve i kad bi se pretvorila u hodnik)
By Gost
Što niko ne odgovori?
m.. zlato Lush je u Knezu.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
jao ne, iako obozavam mirise, i volim da njushkam osobe oko sebe, neznachi da nemam ukusa...
Korisnikov avatar
By djo
dovoljno je samo pro?i pored tog ?oška i vaš nos ?e vam re?i koliko je sve to prirodno :giggle:

i ja ovom prilikom klasam za oksiten :bicikl:
By Gost
?ini mi se da ima sad jedan i preko puta DO, u onome što je valjda nekad bilo Centrotextil.

Ja u Lush ušla 2x, nešto nisam sigurna da ?e biti i tre?eg. S obzirom na preterano razvijeno mi ?ulo mirisa, oba puta mi se sluzokoža toliko iziritirala da me nos bolija satima posle toga. Mislim, lijepi su to mirisi i sve, ali em ih je previše na istom mestu, em su i pojedina?no prejaki. Sad mi smeta i kad samo proðem pored, ve? na 50m pre radnje po?nem da šmr?em. :sniff:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by demian
meni ta radnja, ako je to ta radnja (u pariskom magazinu?), tacnije mirisi koji izlaze iz nje uopste ne prijaju, da nekazem da su mi hodvratni... ne znam, previse su intenzivni! mogu samo da zamislim kako mirise unutra kada ja svaki put kada ulazim u puma butik, zadrzavam dah da bi izbegao "mirise"...
Ma ono nije miris koji se širi.
Ono je smrtonosni talas koji toliko preplavi mozak da 3 dana posle toga ne možeš namirisnuti ništa slabije od bo?ice parfema prosute po nekome.
Ušao sam 2 puta, oba kad nemadoh inspitacije za roð.poklon i nisu nešto posebno. Zanimljivo to izgleda, al da im prodava?ko osoblje nema veze sa životom- nema. Ne znaju ?ak ni šta zna?i sve što im je ispisano po proizvodima.
Korisnikov avatar
By daysleeper
imam samo body butter od papaye koji ne mirise toliko intenzivno tako da je super a opet ostavlja mi kozu predivno mekanom
Korisnikov avatar
By Laika
meni lush malo smrducka, da budem iskrena
:nerd:
Korisnikov avatar
By blenta
kupila

hmmmm
slazem se ne volim jake mirise a lush mi je ok mada malko kad udjes u radnju
previshe jakih mirisa malo me poremeti :tornado:
a miris kokosa ne volem nikako odnosno vishe mrzim
jedan od brace je svojevremeno kad se naljutio na mene okrecio svoju sobu i u boju dodao esenciju kokosa tako da mu cela soba smrdela na kokos jer nije hteo da mu ulazim u sobu i pricam s njim ni o cemu loooool
:freddy:
Korisnikov avatar
By Egon
mene podsecja na more
i to mi je jedino o.k.
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Tweety
da li ste probali neki od Lush proizvoda? od kada sam usao u prodavnicu, vise ne izlazim:) mislim da je Lush upravo i namenjen pederima kao sto sam ja, koji bacaju gomilu para na neke mirisljave... ali ne mogu da odolim stvarcicama koje prodaju :bouncy:

Lush je sjajan! Ne koristim njihove proizvode iz jednog prostog razloga-ne mogu sebi da priustim te male kolacice, jer su cene zaista visoke.... :ua: :ua:

Nema da brines, kad teta Escobarka zavrsi fax, pravicemo jos bolju kozmetiku, a jos ce nam ostajati dovoljno para da troskarimo sa stane:napitak: :napitak: :napitak:
Korisnikov avatar
By HARP
Dobio sam sapun iz 3 sloja za rodjendan, bas cudno mirise
Inace lepi su decki koji tamo rade ;)
Korisnikov avatar
By one of the people
jednom sam dobio jestivu massage bar sa ukusom cokolade na poklon od jednog masera. ala je to bilo ludo vece ... ;)
By Infatuation
Bio sam... :blush: ...i zanima me samo jedna stvar....da li ona lik sto radi ima decka...? :D
Korisnikov avatar
By coka
definitivno sam ovisnik od lush-a!!!! sve te mirisljave stvarcice.... tako su sexy i teraju te na "gresne misli"... obozavam njihove masazere i penusave kupke bude lepa secanja :poklon:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Oh, svi tako haglih i osetljivih osjetila, smeta im Lush. Vise voledu onaj miomirisni potpazusni mosus koji sire prosecni Beogradjani.

Cistoca je pola zdravlja :salut:
Korisnikov avatar
By ns.happy
zivim za lush... koliko sam para tamo spickao... poslednji put kad sam bio radio je neki novi decak (a svi su im njam) i pita on mene za nesto znam li kako se koristi (mislim da je bila neka maska ili tako nesto) a devojka sto radi sa njim pocne da se smeje i kaze '' ma on ima sve odavde, taj je nas ''
i ko bi im odoleo????:venchanje:
Korisnikov avatar
By ok_decko
Ne znam zasto, ali mene lush uzasno nervira:puzzle:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by ok_decko

dodji da se zajedno trljamo njihovim preparatima, pa ces promeniti misljenje:mjuza::moby:
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by ns.happy
Originally posted by ok_decko

dodji da se zajedno trljamo njihovim preparatima, pa ces promeniti misljenje:mjuza: :moby:
fufo :jezik:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!