Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Kako mi samo prija poplava zelenih nijansi po izlozima i ulicama!

Tacno bih mogao da do kraja zivota vise ne vidim dusty pink. Ni baby pink. A ni screamy pink.Niti bilo koju pink ili roze.

Ne ponovilo se.
Korisnikov avatar
By zboO
blue rules!!! (u svim nijansama)! :up:
By Ахасвер
Originally posted by Mars
Tacno bih mogao da do kraja zivota vise ne vidim dusty pink. Ni baby pink. A ni screamy pink.Niti bilo koju pink ili roze.
Ne ponovilo se.
:hail2: :hail2: :hail2:
Korisnikov avatar
By djo
ja nosim gotovo isklju?ivo zeleno i plavo i to u kombinaciji :neznam:
By Paris
Plava je zakon! :up:

Zatim crvena, bela i crna:up:

Zelena i braon :down:

A ne znam zasto je gay populacija alergicna na pink boju:rool:
Korisnikov avatar
By *deni*
Naprotiv, roze je ove sezone modni diktat, dechice moja !
Budite sigurni da necete zavrsiti kao "promasaj nedelje" u kritici modnog zirija, budete li se uvukli u neki rozikast komad garderobe.
Cvikeri su obavezno sa belim okvirom. To i Paris Hilton forsira! ( Ne ova nasa, vec ona originalna.):pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam godinama bio u fazonu 'plavo rules', a jedan pogled na sarenilo u necijem garderoberu mi je bio jasan znak pomanjkanja stila....

A onda sam pri nekom sredjivanju mnoshtva svojih fotografija shvatio da na svakoj izgledam kao da me oblaci Crveni Krst.
Da, ako bas dooooooooobro ne zagledas-sve izgleda prilicno isto. Jer ja volim plavu boju.

Na to sada gledam kao na svoju ogranicenost i nosim i imam sve boje.
By superfly
pink sucks,
black& grey rocks!

:opatica:
Korisnikov avatar
By Gothrose
CRNA,SIVA,BORDO

Ponekad(ali retko)-bela,crvena,sivo-plava tzv-golubije plava, ali u kombinaciji sa jednom od mojih omiljenih boja tj 2 boje i 1 ne-bojom...

Ua 'roze' ali i ua zelena!!!!

:lukavi:

ps.hvala Bogu pa niko nije napisao roza...roze jos i prolazi,najpravilnije je 'ruzicasta'...Da li je ikada iko cuo da je neki likovni kriticar rekao da na nekoj slici preovladjuje roze boja?Ne,naravno,jer preovladjuje ruzicasta...:)
Korisnikov avatar
By EYA
ja bas volim rozlu :blush:
Korisnikov avatar
By Crave
Meni su plava i teget extra.... zelena ok, ako mogu da je uklopim sa ostatkom outfita :)
By Ахасвер

Roze i ruzicasta su dve razlicite boje.
I u ?emu je tu razlika? :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By SouthSide
Ja sam mislio da je "ruzicasto" srpska rec za nemacku "rosa", "rosig". Nisam znao da su razlicite boje.

A sto se zelene tice, obozavam je, i imam tako puno zelenih stvari, uzivam. :leviathan:
Korisnikov avatar
By pazzaz
au sto volim kad se komentarise koja je boja u modi a koja ne.
Uzas.
By Ахасвер
Originally posted by SouthSide
Ja sam mislio da je "ruzicasto" srpska rec za nemacku "rosa", "rosig". Nisam znao da su razlicite boje.
I nisu.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Aleksandar

Roze i ruzicasta su dve razlicite boje.
I u ?emu je tu razlika? :ozbiljan:
A shto je teshko kliknuti na ostavljeni link i videti svojim ochima...

:doktor: :murkan: :mario: :dj:
By Ахасвер

A shto je teshko kliknuti na ostavljeni link i videti svojim ochima...
Kliknuo. Gledao. Ali i dalje mi nije jasna razlika izmeðu roze i ruži?aste. Naravno, jer razlike i nema. :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Mars
...To isto tvrdi i Sally Field u Steell Magnolias.

Dok je Julia Roberts znala da ima razlike.

Sve lepo pise tamo, pa jos i obojeno.
Korisnikov avatar
By tramp
Mozda sam ja nepismena ali cini mi se da su imena na ponudjenom linku na engleskom a meni nije bas jasno u sta se prevodi ruzicasta (ako uzmemo da je pink=roze)?
a sto se tice mode, roze je jos tu ali uglavnom u kombinaciji sa zelenom bar po ny mada koliko vidim narandzasta, zelene i bela se bore (i naravno prave nijanse)
Korisnikov avatar
By Mars
Ovde po ulicama imas dosta roze boje jer ljudi nisu u mogucnosti da svake sezone menjaju kompletnu garderobu.

Izlozi su mahom u zelenim (kiwi, prasnjavo...), i narandzasto (opet dusty).
Korisnikov avatar
By tramp
znam - upravo se vratih iz bgd ali ne znam je si li primetio tu kombinaciju dustypink sa dusty zelenom ... ustvari kao kombo izgleda bolje nego sto zvuci jer su obe boje neutralizovane sa "prasnjavljenjem"
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, jeste, jesam, jesam...

To je super. Te kombinacije. I prasina kao zajednicka crta.

Sve samo ne 4 kombinacije roze/pink na jednoj devojcici...
By High Maintenance
Originally posted by deni
Naprotiv, roze je ove sezone modni diktat, dechice moja !
Budite sigurni da necete zavrsiti kao "promasaj nedelje" u kritici modnog zirija, budete li se uvukli u neki rozikast komad garderobe.
Cvikeri su obavezno sa belim okvirom. To i Paris Hilton forsira! ( Ne ova nasa, vec ona originalna.) :pinknaocari:
Paris Hilton je olicenje neukusa
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by tramp
a decaku? :)
To moze.

To je drugo. :smeh:

Naravno, jos gore na decaku...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Zeleno je super, ako je zatvoreno ili isprano ili na bilo koji na?in ne-dre?avo.

Koja je razlika izmeðu rozli i ruži?astog, nemam pojma, jerbo ja volim nandžarasto. (A gdi su tu purpurna, porfirna i grimizna???)

Po pitanju boja verova?u onome ko mi pokaže razliku izmeðu grao, drap, gri, i sivog, onda mov, violet i ljubi?astog, pa tirkiznog, kobaltnog, plavozelenog i cijanplavog, a bogami i kajsije i bež. :cobanica:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by poison_boy
Paris Hilton je olicenje neukusa
Ja mislim da je tu drugi problem. Odrade njoj ljudi stajling, kazu joj sta da obuce i sve to.

Ali na njoj sve tako jeftino izgleda.

Ona slika u zlatnom kupacem kostimu sa hamburgerom?
I navodno zavodljivim pogledom? Ja mozda nisam ciljna grupa za zavesti me, ali ipak... Ne znam...Jeftino, sta god da je.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!