Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Crave
Ja ne. Moja drugarica ima jedan par... koliko se se?am, koštale su je ko Petra kajgana
Korisnikov avatar
By Mars
Ni ja. Ne svidjaju mi se, niti bi mi dobro stajale.
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
Nosio sam ih davno, jos 80tih.
Ne bih ponovo.
By Gost
Pa i ne volim baš, ali zato volim tipove koji ih nose :)
Korisnikov avatar
By iJazz
Nosio ih pre :) ... Sada su mi simpa, mada ih više ne nosim :shrug: ...
By Shoplifter
ah, kst-u, akademijo i ostali...
inace ima skroz fenommenalnih "kultivisanih" modela... mada opet, ne bih ja to ponovo! :astral2:
Korisnikov avatar
By anche
moja draga ih nosi. uvek se iznenadim kako joj dobro stoje u svim mogucim varijantama :roll:

ja preferiram kickers - meni mnogo udobnije :ogledalce:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
imam jedan par, doduše iz ove nove kolekcije. jako su fancy, kvalitetne i udobne, no i jednako skupe kao sve ostal drM. moja sestra je zimus kupila svoje prve drM cipele, poluduboke (mislim da su baš ove sa fotke). i ne izlazi iz njih. od tada i ja razmišljam da kupim jedne plitke, ali se plašim da ne?u imati na šta da ih nosim...

po mom mišljenju te su cipele zaista fenomenalne, jer idu na apsolutno sve i nadasve daju jedan jako avangardni look.

btw, kickers je super, ali od kako sam kupio ove jedne pre tri godine više ne mogu da naðem neke nove da mi se isto tako svide...
By Swanheart
Ja sam svoje kupila pre 4 godine i to bas na petak 13:lood::D
Korisnikov avatar
By pazzaz
sto jagore imam jedna par ali koji ali bas nikad do sad nisam nosio a i nemam nameru, stoje negde upakovane i hvataju prasinu, sta ces mladost ludost.
Korisnikov avatar
By m..
Nosila na prelazu iz osnovne u srednju (tacnije od 4. osnovne do 2. srednje)... Fine, udobne i nadasve prakticne (ni fudbal ih ne bi unistio, ni poplava promocila), ali sa estetske strane me prosto vise ne zadovoljavaju...
Korisnikov avatar
By switchon1234
Meni su lepe martinke, ako se lepo ukombinuje sa odecom...
Nosim ih, ali nikako da tvrdim da su udobne...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mogla sam se zakleti da ce biti vise + odgovora, jer DrMr pokriva xy subkultura, traje, i sinonim je za kvalitet.
Ja imam 2 para :D
Prvi se, tj, istopio pred logorskom vatrom pre nego vece...
Druge me nerviraju, nisam emotivno vezana za njih.
Korisnikov avatar
By Khons
moje prve martinke su se "pocepale" kad sam dosla u otisla u ameriku, pa moja mama nije mogla da mi ih posalje kad sam ih trazile. rece, "pocepale su se", a ja ne znam kojom magijom, valjda ima neki patuljak koji nocu busi martinke srafcigerom...
srecom, lepo sam je ubedila da mi kupi nove i posalje
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Da, nosim ih... ali samo zimi, odnosno kad su vremenske prilike takve da mi treba obuca koja ne propusta vlagu i u kojoj mi nije hladno za nozne prstice.
I moram da ih pohvalim... kupila sam ih pre tri godine, u letnjem periodu (tada su bile kao nesto jeftinije) i i dalje izgledaju ok. Imaju djon od dva centimetra, tamno plave, poluduboke. Imaju i postavu iznutra i sluze me savrseno. Jedino sto su dosta teske, pa mi treba neko vreme da se priviknem na tezinu istih na svojim nogama.
Zaista me ne interesuje da li su moderne i uz kakvu odecu idu a uz kakvu ne. Meni su savrsene.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Martinke su zakon,ja ih obozavam... :love:

Imala jedne davno,u gimnaziji-mislim iste kao na prvoj slici,crne prosivene zutim koncem...
Medjutim,poslednjih godina muku muchim sa njima,nikad ali nikad nema mog broja...Sve neki ogromni brojevi :rida: ...

Sad nosim Kicker's...tu sam nasla broj... :)

Bdw,meni su i ove visoke DrM sjajne!!!

Slika

...ali imam zamerku-djon-ne svidja mi se uopste ta nova DrM fora sa poluprovidnim djonom...Po meni,djon mora da bude crn kao na prvoj fotki na temi...

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Oziris
Nope... nikad ih nisam nosila, niti su me privlacile... vise sam fazon malo elegantnijih cipela, i patika...
By APACH
imao sam nekad
ali sam imao i druge DrM modele cipela i ti su mi se mnogo vise svidjali.
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Isto kao tet., svidja mi se na drugima (kojima to stoji).

Ja ih nikad nisam nosio i ne mogu sebe da zamislim u bilo cemu sto nije patika...:povez:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Visas Marr
Da, nosim ih... ali samo zimi, odnosno kad su vremenske prilike takve da mi treba obuca koja ne propusta vlagu i u kojoj mi nije hladno za nozne prstice.
Kako ti to uspeva?!?! Meni se prsti zalede ?im se ?elik ohladi tj. posle pola sata, sat outdoor varijante...

Ina?e, generalno volim cokule, ali tek što ove svoje volim.. Baš sam vezana za njih.. Zajedno smo prošle krdo brdo stvari.. I zemalja...
Korisnikov avatar
By m..
A i ti si morala te sa chelikom da uzmesh...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Swanheart
Da li volite da nosite Martinke?

Slika
Slika
Forsirao sam ih u srednjoj skoli, ali samo plitke i to u bordo boji.
Svidjao mi se klobuk na vrhu, praktican je bio i u fizickim okrsajima.
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by Draco
Originally posted by Visas Marr
Kako ti to uspeva?!?! Meni se prsti zalede ?im se ?elik ohladi tj. posle pola sata, sat outdoor varijante...
Kad sam ih uzela bila sam sigurna da ce mi biti toplo u njima, samo ne znam kako sam dosla do tog zakljucka...
Kada sam ih 1. put kada sam ih nosila, bilo je -20 ... a bila napolju, cekala nekog...
Da ne pricam o prstima :)
Brzo se hladi celik : ppp
Korisnikov avatar
By Dr. M
Nosio sam ih dobar period svog zivota.Uvek iste,duboke,14 kopci,crne.I sad ih nosim s vremena na vreme,jer generalno volim cokule,mada sam se prebacio na modele drugih proizvodjaca.

:roll: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by deni
Forsirao sam ih u srednjoj skoli, ali samo plitke i to u bordo boji.
Svidjao mi se klobuk na vrhu, praktican je bio i u fizickim okrsajima.
E,da-pored crnih su sjajne i bordo tj mahagoni boje(meni ta boja vise lici na to nego bordo-ako govorimo o istim)ali duboke...
"Fizicki okrsaji"?Ulicni ili mislis na "shutke"na koncertima-prakticne su i za sutiranje mase pijanih punkera too... :panker:

:lukavi:

ps.zar se taj "klobuk"ne zove "pachiji kljun"?
Korisnikov avatar
By Shirley
aha volim ih :) imam crne...mada hocu sada da uzmem i zute,bash su lepe...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Obozhavam ih. Ja ne umem da hodam u patikama (jbg, cokule nosim vecj 5,5 godina, ali ne isti broj :D )

KMEK! Ja bih ove!

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!