Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by the1whowished
Mama kaze da sam ja modni greh.![]()
Originally posted by Black Lady
ja volim izguzvano![]()
Originally posted by jovanabeogradEno je u drugoj sobi, objasnjava prijateljici da ja ,,kao da nisam zensko". Sve to jer se navodno ustrucavam od kupovine novih stvari (ne kapira koliko uzivam u skracivanju svih mogucih i nemogucih farmerki, svojih i tudjih).Originally posted by the1whowished
Iju, crna Jaminka! Pa zar i pored onih sandala (bez carapa) koje si kupila, a zbog kojih je bila toliko ponosna na tebe?![]()
Originally posted by ComboJao cuti, ja u poslednjih godinu dana morao da se resim 80% odece.Originally posted by StrixPa kad se širim brže nego što mogu da kupim majice!!!!
Pokaj se gresna duso!![]()
Originally posted by Black LadyPa ako toliko uzivas, aj' kupi meni par stvari, da se razonodis.
ja volim kupovinu novih stvari... volim kese.... uh kako mi to dize adrenalin...
Originally posted by the1whowishedOriginally posted by jovanabeogradEno je u drugoj sobi, objasnjava prijateljici da ja ,,kao da nisam zensko". Sve to jer se navodno ustrucavam od kupovine novih stvari (ne kapira koliko uzivam u skracivanju svih mogucih i nemogucih farmerki, svojih i tudjih).Originally posted by the1whowished
Iju, crna Jaminka! Pa zar i pored onih sandala (bez carapa) koje si kupila, a zbog kojih je bila toliko ponosna na tebe?![]()
A dok Jasminka () prica, ja gledam u svoje gotovo spakovane stvari i ne mogu da se otmem utisku da je delimicno u pravu- pored slozene haljinice stoji ona duksercina sa zvezdicama, sto i nije toliko strasno ako izuzmemo u obzir da sam se pre neki dan nasla u oba odevna predmeta u isto vreme (bilo mi je hladno, a samo je najbolji drug mogao da me vidi
).
Originally posted by Strixne volim sponzoruseOriginally posted by Black LadyZaboga, pa podrazumeva se da cu ti praviti drustvo.
volim sebi da kupujem, i onom ko je sa mnom :kraljica:
I ja uzivam u kupovini (posebno kada neko drugi placa).
Besides, kako bi inace pogodila velicinu.
Originally posted by Black LadyJu, ju, ju!Originally posted by Strixne volim sponzoruseOriginally posted by Black LadyZaboga, pa podrazumeva se da cu ti praviti drustvo.
Besides, kako bi inace pogodila velicinu.moraces malo i tvoj novcanik da vadis.. ipak sam ja lady
![]()
Originally posted by Strixonda lovu na sunce....Originally posted by Black LadyJu, ju, ju!Originally posted by Strixne volim sponzoruseOriginally posted by Black LadyZaboga, pa podrazumeva se da cu ti praviti drustvo.
Besides, kako bi inace pogodila velicinu.moraces malo i tvoj novcanik da vadis.. ipak sam ja lady
![]()
![]()
Ja sponozursa?![]()
![]()
Ja nemam novcanik![]()
Originally posted by Black LadyU tatinom novcaniku, ali cim se on vrati, opeljesicu ga, pa idemo ti i ja da ti kupimo par lepih bruseva, da se ne slikas vise jadna gola.Originally posted by Strixonda lovu na sunce....Originally posted by Black LadyJu, ju, ju!Originally posted by Strixne volim sponzoruseOriginally posted by Black LadyZaboga, pa podrazumeva se da cu ti praviti drustvo.
![]()
![]()
Ja sponozursa?![]()
![]()
Ja nemam novcanik![]()
gde god da ti stoji.. pa cemo zajedno u soping....
![]()
Originally posted by the1whowishedMeni mama kaze da sam neki drugi greh.
Originally posted by StrixAli ja ne nosim bruseveOriginally posted by Black LadyU tatinom novcaniku, ali cim se on vrati, opeljesicu ga, pa idemo ti i ja da ti kupimo par lepih bruseva, da se ne slikas vise jadna gola.Originally posted by Strixonda lovu na sunce....Originally posted by Black LadyJu, ju, ju!Originally posted by Strix Zaboga, pa podrazumeva se da cu ti praviti drustvo.ne volim sponzoruse
![]()
![]()
Ja sponozursa?![]()
![]()
Ja nemam novcanik![]()
gde god da ti stoji.. pa cemo zajedno u soping....
![]()
Nazebsces.
Originally posted by Black LadyHow the hell should I know?Originally posted by StrixOriginally posted by Black LadyPa prehladices se, zaboga.
Ali ja ne nosim bruseve![]()
a brus me stiti od hladnoce
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!