Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by v.l.a.d.ati si najeb'o kad dodjes, predstavljas me kao da sam neka kurava
ja imam decka, a za happyja ne garantujem
Originally posted by Lakiboy_nskako li se ja to samo nadjoh u celoj ovoj prici, nevin sam po svakom osnovu.
Hocu socne detalje pogotovo vezane za nshappija![]()
![]()
Originally posted by *deni*Originally posted by Lakiboy_nsA znaci, to je bilo tvoje drustvo...
....policija nas sve legitimisala u Steriji nakon sto su prekinuli muziku/svirku posle 2, jedan drug povracao na parkingu...![]()
Ima da platite novcanu kaznu od najmanje 20000 dinara.
Originally posted by Lakiboy_nsSumnjiva si ti organima gonjenja jos od ranije....
....Meni su samo zapisali podatke iz licne koja mi je istekla pre godinu dana ali to drotovi srecom nisu primetili.
Originally posted by *deni*Ja sam potpuno NEVIN u celoj toj prici ovo mi je tek drugi put u zivotu da me murija legitimise a 27 leta mi je vec.Originally posted by Lakiboy_nsSumnjiva si ti organima gonjenja jos od ranije....
....Meni su samo zapisali podatke iz licne koja mi je istekla pre godinu dana ali to drotovi srecom nisu primetili.
![]()
Originally posted by Lakiboy_nsLaki! Crni ti! Izađe li ti ikad na neko gay mesto? Ili upozna kog pedera?
Atlona is a FAG HAG?![]()
Zar one postoje i kod nas?
Ja sam mislio da su one samo urbana legenda.
Originally posted by Lakiboy_nsE, sad mi molim te reci da je to bila Mirjanina žurka, pa nek selo bude od tri kuće.
... po gradu prvo na diplomskoj zurci na Grbavici ....
Originally posted by Lakiboy_nsma to je svakodnevna pojava. mene su tako cimali u Telekomu i Telenoru zbog toga, ali su me 100 puta legitimisali po centru i nikad nisu primetili da je LK nevažeća.
Meni su samo zapisali podatke iz licne koja mi je istekla pre godinu dana ali to drotovi srecom nisu primetili.
Originally posted by Lakiboy_nsTrebalo je ti lepo da postupis kao ova dama iz sledece scene i Bog da te vidi.... Napravis se lud i niko ti nista ne moze...
....Ja sam onako pripit hteo dok su me legitimisali da im govorim JA SAM NEVIN kao u filmu CAO INSPEKTOREali sam odustao od te ingeniuozne ideje
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!