Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
^ Ja i sa slovima nemam toliko, jer nemam slova :smeh:
Korisnikov avatar
By nsc
pretvoricete ovo u denivel prepucavanje, slike samo, bez slika se ne racuna
ja sam sve moje pirsinge slikao i postavljao
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jel ima neko iskustvno sa sirenjem rupice (na uhu)? hocu da stavim tunel od nekih 6-7-8mm. citao sam o sirenju i znam da traje nekih mesec-dva do te velicine.

moze neko da mi da neki savet what-to-do i what-not-to-do pre nego sto pocnem?
By Aven
Vi? :lukavi:
Bila mi je jedno vrijeme napeta ideja da stavim pirs na obrvu ali me pustilo kad sam vidjela da to ima masa ljudi. Tetovaže i ostale kerefeke mi nisu privlačne. :neznam: U srednjoj sam imala 4 naušnice na jednom uhu, a tri na drugom. Bezveze. Nemam pojma što mi je to onomad značilo. :D
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Imam pitanje za vas koji ste malo upuceni u cene:
Koliko bi kostalo otprilike da se uradi tetovaza (otprilike) 15x10cm, crno-bela?
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Pa kontam da je kod svih razlicito, ali sumnjam da ce bas da se razlikuje to za 100 jevreja ili tako nesto.. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
ima neko iskustva sa naručivanjem custom minđuša za pirs? tipa preko neta ili neko da radi u bgu ili nešto treće
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2520356#p2520356]neobavesten napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2519970#p2519970]Anhedonie napisao:[/url]jel ima neko iskustvno sa sirenjem rupice (na uhu)? hocu da stavim tunel od nekih 6-7-8mm. citao sam o sirenju i znam da traje nekih mesec-dva do te velicine.

moze neko da mi da neki savet what-to-do i what-not-to-do pre nego sto pocnem?
onaj ko ti prodaje tunel bi trebao i da ti objasni kako se to radi
Ok, onda tecu na tezgama da kupujem :lol: oni i onako nemaju tunele
Korisnikov avatar
By Tungi
Tetovaže ne volim, a i poslednjeg piercinga sam se oslobodio.
By neobavesten
imam 5 pirsinga - usi, pupak i bradavica
dopadaju mi se tatui, ali nemam kintu
Korisnikov avatar
By Blady
^ ja procitala usi, šupak ... :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni rece nekoliko osoba koje se bave tetoviranjem da kod nas nit imaju opremu nit znanje/vestine da rade sencenja kao sto to rade npr u Miami Ink.

Uradicu tet tek kada mogu da odem negde gde su sposobni da urade sta zelim onako kako treba.
Korisnikov avatar
By zozefin st
imala sam pirsing na jeziku, aqli previse je bilo na vrhu pa mi je smetalo, tako da sam skinula...
ali razmisljam da ponovo probushim, imam zelju za pirsingom...
Korisnikov avatar
By starsailor
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2520930#p2520930]Hys. napisao:[/url]Meni rece nekoliko osoba koje se bave tetoviranjem da kod nas nit imaju opremu nit znanje/vestine da rade sencenja kao sto to rade npr u Miami Ink.

Uradicu tet tek kada mogu da odem negde gde su sposobni da urade sta zelim onako kako treba.

ocigledno su to ljubomorni tatu majstori. koliko sam upoznata ima nekoliko majstora i majstorica :D koji otkidaju koliko su dobri. ali zato su i veoma skupi.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!