Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Incubushahah sta da se radi..a ja do sad nisam videla nigde taj tet:)
Originally posted by javolimsamosebeImamo isti tatu na skoro istom mjestu
imam obrvu probusenu vec 4 godine. imala sam i resicu ispod jezika nekoliko meseci, pa sam izvadila. obrva me nista nije bolela, ali zato resa...
imam i tetovazu na zadnjem delu vrata: Carpe noctem. sto nije tipicna latinska poslovica, vec vise igra reci. meni je prelepa, a i ne vidjam je uopste pa me ne nervira:)
![]()
Originally posted by Hys.osecam se kao
^Aha, u odnosu na carpe diem....meni to leze nekako...:sova:
Ti to probusila obrvu sa 13 godina? Ajme.
Ja sa 13 godina nisam znala ni da se to radi....mislim...ni razmisljala o tome.
Druga vremena![]()
Originally posted by javolimsamosebeNema potrebe da mi persiras, zaista.
Originally posted by Hys.osecam se kao
^Aha, u odnosu na carpe diem....meni to leze nekako...:sova:
Ti to probusila obrvu sa 13 godina? Ajme.
Ja sa 13 godina nisam znala ni da se to radi....mislim...ni razmisljala o tome.
Druga vremena![]()
kad pisete tako:)
Originally posted by nscsad si me poCetio i na to, tjest prvi razlog zasto jos od onomad nisam bas bila sigurna dal ocu
Originally posted by Hys.pre par godina sam planirao da uradim obrvu kad sam cuo da mozes imati problema sa vidom ako prilikom busenja zakaci neki nerv i odustao sam
Uradila bih obrvu, ali mislim da ne bi trebalo, bas zbog ove slike gore.
Mogla bih sada na ovom poslu sada mozda, ali pitam se kad nadjem sledeci, da li postoji opasnost da za minimum 8 sati provedenih na poslu mi zaraste obrva, a bar prvih par meseci dok ljudi ne uvide da nisam neozbiljna (jbg, pirsing izaziva predrasude) ne bih bas mogla da nosim i pirs u obrvi pored ovog u nosu koji ne skidam (znam, znam, ali moja drugarica je morala da ide na korekciju pirsinga na nosu jer ga je skinula samo jednu noc)![]()
Originally posted by Hys.
Nema potrebe da mi persiras, zaista.
![]()
![]()
Originally posted by Hys.okok
Nema potrebe da mi persiras, zaista.
![]()
![]()
Originally posted by Hys.haha znam
Cak i u najgorem PMS-u aj em agli fak mode-on, ono, volim svoje oci i obrve, tako da me i ta mala verovatnoca plasi.
I am a vejn, vejn vus.
![]()
edit, uletela egoljupka:
imas svetle dlacice na ledjima![]()
![]()
Originally posted by javolimsamosebe
Originally posted by Incubushahah sta da se radi..a ja do sad nisam videla nigde taj tet:)
Originally posted by javolimsamosebeImamo isti tatu na skoro istom mjestu
imam obrvu probusenu vec 4 godine. imala sam i resicu ispod jezika nekoliko meseci, pa sam izvadila. obrva me nista nije bolela, ali zato resa...
imam i tetovazu na zadnjem delu vrata: Carpe noctem. sto nije tipicna latinska poslovica, vec vise igra reci. meni je prelepa, a i ne vidjam je uopste pa me ne nervira:)
![]()
stavicu sliku kasnije malo, nadam se da nam je barem font razlicit
Originally posted by Blond Brathahahaha fuj
Uploaded with ImageShack.us
![]()
A vid crne nokte sto ima tj.ispod noktiju.![]()
Originally posted by javolimsamosebepa ne mogu da procitam.
Originally posted by Orlando the Lady?
Carpe noctem?
Originally posted by Tungi
@Orlando
Mozda je trebalo da pise "Carpe rectum", mada lici i na "carpe nocturn".
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by javolimsamosebepa ne mogu da procitam.
Originally posted by Orlando the Lady?
Carpe noctem?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!