Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
rekoh, ne kapiramo se.

(moj prilaz tematici je vise lingvisticki obojen)
By Glasnik
Imao sam probušenu desnu obrvu, ali sam nedavno skinuo... :lukavi:
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ smor mi da mislim o tome,
zaista imam bitnijih stvari za u zivotu radit' sad. :shrug:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zna li neko odokativno koliko bi koštala tetovaža duž i širinom celog boka, od pazuha do dna guzice?
Korisnikov avatar
By nsc
tanka crvena linija?
5x5cm je od 50 do 100 evra - zavisi ko i u kojim uslovima radi, kao i koliko ima boja, u Sindjelu je i skuplje
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne, text.

Moram da krenem da skupljam pare, sigurno će biti 300-500 evra.
Korisnikov avatar
By bu
da li da busim jezik..
Korisnikov avatar
By Hys.
Uradila bih obrvu, ali mislim da ne bi trebalo, bas zbog ove slike gore.
Mogla bih sada na ovom poslu sada mozda, ali pitam se kad nadjem sledeci, da li postoji opasnost da za minimum 8 sati provedenih na poslu mi zaraste obrva, a bar prvih par meseci dok ljudi ne uvide da nisam neozbiljna (jbg, pirsing izaziva predrasude) ne bih bas mogla da nosim i pirs u obrvi pored ovog u nosu koji ne skidam (znam, znam, ali moja drugarica je morala da ide na korekciju pirsinga na nosu jer ga je skinula samo jednu noc)

:shrug:
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
imam obrvu probusenu vec 4 godine. imala sam i resicu ispod jezika nekoliko meseci, pa sam izvadila. obrva me nista nije bolela, ali zato resa...

imam i tetovazu na zadnjem delu vrata: Carpe noctem. sto nije tipicna latinska poslovica, vec vise igra reci. meni je prelepa, a i ne vidjam je uopste pa me ne nervira:)
Korisnikov avatar
By Hys.
^Aha, u odnosu na carpe diem....meni to leze nekako...:sova:

Ti to probusila obrvu sa 13 godina? Ajme.
Ja sa 13 godina nisam znala ni da se to radi....mislim...ni razmisljala o tome.

Druga vremena :)
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by javolimsamosebe

imam obrvu probusenu vec 4 godine. imala sam i resicu ispod jezika nekoliko meseci, pa sam izvadila. obrva me nista nije bolela, ali zato resa...

imam i tetovazu na zadnjem delu vrata: Carpe noctem. sto nije tipicna latinska poslovica, vec vise igra reci. meni je prelepa, a i ne vidjam je uopste pa me ne nervira:)
Imamo isti tatu na skoro istom mjestu :drama:
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Hys.
Uradila bih obrvu, ali mislim da ne bi trebalo, bas zbog ove slike gore.
Mogla bih sada na ovom poslu sada mozda, ali pitam se kad nadjem sledeci, da li postoji opasnost da za minimum 8 sati provedenih na poslu mi zaraste obrva, a bar prvih par meseci dok ljudi ne uvide da nisam neozbiljna (jbg, pirsing izaziva predrasude) ne bih bas mogla da nosim i pirs u obrvi pored ovog u nosu koji ne skidam (znam, znam, ali moja drugarica je morala da ide na korekciju pirsinga na nosu jer ga je skinula samo jednu noc) :shrug:
pre par godina sam planirao da uradim obrvu kad sam cuo da mozes imati problema sa vidom ako prilikom busenja zakaci neki nerv i odustao sam
Korisnikov avatar
By Incubus
Klasična propaganda boj se ovna boj se govna.
Ista mogućnost kao da odeš na stomatološku kontrolu i vratiš se bez usta, jedino ako je piercer Ray Charles :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
upozorio me covek koji zivi od toga, uradio mi bradavicu i pupak, ne zeli da radi obrve iako sam ima obe probusene
Korisnikov avatar
By Incubus
Korektno, ima pravo, ali je vjerovatnoća slična sa pogibijom od meteora :jutro:
Korisnikov avatar
By nsc
a koliko njih znas koji su tako poginuli? :neto:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by nsc

pre par godina sam planirao da uradim obrvu kad sam cuo da mozes imati problema sa vidom ako prilikom busenja zakaci neki nerv i odustao sam
Isto. Čuo, video...i reko - neću.
Korisnikov avatar
By nsc
zdravo Predsednice!
Korisnikov avatar
By Mars
Zdravo.

:)

Idem da proverim dal su mi uši zarasle...
Korisnikov avatar
By nsc
ako su jednom dobro uradjene i nisu krvarile kad si mindjuse izvukao, nikad ne zarastaju
meni su desno probusili protiv uroka kad sam bio beba, skinuli 6god kasnije kad sam krenuo u skolu, 15god posle toga sam aktivirao rupicu uz vrlo malo truda, bez krvi
Korisnikov avatar
By Mars
Hm.

Nesto mi se cini kao....da bi taj trud sad kod mene bio jednak novom bušenju..
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!