Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Aj sad lepo da odgovorim...
Secem kandze, skoro do panja, dok ne zaboli. :lol:
Lak samo crni, pre sam frenc volela...
Mrzim crveni lak, bordo, rozi...i onaj sto se sjaji kao neki biser, ne znam sta je to.
Inace, poprilicno volim lepe sake kod devojke, lepe prste, uredne nokte. :tungi:
Korisnikov avatar
By mish_beli
Moj novi french, sa nalepnicom samo na jednom noktu :cobanica:

Slika
Korisnikov avatar
By Oziris
Secem, pa isturpijam nezno okruglasto, na 2mm duzine otprilike. Zanoktice skidam onim viljuskastim seckom. I da, ili su nenamazani, samo lepo ispolirani, ili su namazani providnim lakom. French retko, lak u boji - pa skoro nikada.
By Majra Diuna
Sečem ih redovno.
Ne bih podnela da imam duge nokte, smeta mi.
Inače imam trip da kad malo porastu da će da skupljaju prašinu sa donje strane :plavuso:
Dakle, da su uredni. Isturpijam ih i to je to.
Lak uglavnom ne stavljam ( ako ne računamo providni, e taj ponekad ).
Na drugima mi je bitno da su uredni. :hvala:
Korisnikov avatar
By Gabriel
Originally posted by Oziris

Secem, pa isturpijam nezno okruglasto, na 2mm duzine otprilike. Zanoktice skidam onim viljuskastim seckom. I da, ili su nenamazani, samo lepo ispolirani, ili su namazani providnim lakom. French retko, lak u boji - pa skoro nikada.
:up: ti su nokti po meni najurednije...nekako mi izgledaju najcistije najzdravije i najpedantnije(kako god da se pise:)) sve naj naj :mljac:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Moji su - lepi, dugi, zaobljeni (sve što je četvrtasto izgleda mi veštačko, a često i jesu veštački), uvek uredno nalakirani, uglavnom belim ili drugim svetlim lakom. Obzirom da imam duge prste, baš lepo izgledaju. :B

I gde su nestali dugi, zaobljeni nokti???
Korisnikov avatar
By Gabriel
Originally posted by Ferdie

Moji su - lepi, dugi, zaobljeni (sve što je četvrtasto izgleda mi veštačko, a često i jesu veštački), uvek uredno nalakirani. Obzirom da imam duge prste, baš lepo izgledaju. :B

I gde su nestali dugi, zaobljeni nokti???

ima ih, tu su, ali u glavnom traze gospodze od 30 pa nadalje, i mnogo mi se svidjaju, bas izgledaju prirodno..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pa.. sada su sređeni 'nako baš k'o djevojčice što rade *facepalm*
još samo u pink da se odenem.
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Boli me kurac za nokte.
Isečem ih do živaca, pa onda izgrickam ili iščupkam kožu oko njih. U gimnaziji je drugarica stalno nosila hanzaplaste i lepila me kad prokrvare. Fejl je što ne studira sa mnom, jer mi se to često depava na predavanjima.
Stalo mi je do higijene, kod kuće grickam zanoktice, van kuće ih čupam noktima, haha.
Užasni su, ali nije mi stalom zaista.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by Beogradjanin18

Meni je super to što debele žene uvek sređuju nokte. Ko jebe salo, podbradak, brkove i dlakave ruke, obuci sestro farmerke od svetlog teksasa i frenč na nokte pa cepaj!
Da.
To ni meni nije jasno.
Tako ja, recimo, kad mi se nešto orošavi lice ne budem zadovoljna svojim izgledom, pa tih dana ne perem ni zube - ionako ne bih bila savršena, pa šta da se mučim.

...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
kolko sam ih izmazala ranije, tolko ih sad volim i negujem. and they're HUGE.
izvalih daaa su, zbog nekog sveopćeg nezadovoljstva, kosa i nokti najviše ispaštali do sada.

jebomater, ubiće me ova promenljivost* jednog dana.

* wutevah. nestalnost.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Diskretno? Pogle ti velicinu tog cveta :lol:
Glupava si bas, ajde idi grickaj nokte. :lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne ćeraj me da ti kačim upadljiva sranja! ovo je super.
By Swanheart
uzasavam se kad vidim da neko gricka nokte
do skoro sam sekla nokte pa skoro do zivca :zid: msm uredno je to i sve ali opet izgleda kao da se nokti grickaju i tanki su bili kao papir
posto ne pijem mleko, niti konzumiram mlecne proizvode, nokti su katastrofa slabi pa sam naterala sebe da izlijem nokte da budu u ravni sa jagodicama i uradila french ne bi li malo ojacala moje nokte i oporavila plocu nokta.

mrzi me sad da fotkam to, mozda sutra
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Null
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by Beogradjanin18

Meni je super to što debele žene uvek sređuju nokte. Ko jebe salo, podbradak, brkove i dlakave ruke, obuci sestro farmerke od svetlog teksasa i frenč na nokte pa cepaj!
Da.
To ni meni nije jasno.
Tako ja, recimo, kad mi se nešto orošavi lice ne budem zadovoljna svojim izgledom, pa tih dana ne perem ni zube - ionako ne bih bila savršena, pa šta da se mučim.

...

ijao :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By blenta
isecem ih velikom grickalicom posto su toliko cvrsti da njima mogu preklati jelena
i onda isturpijam ivice da imam pola do jednog milimetra onog belog oreola
inace se vrlo brzo tako fino uglacaju da su me u srednjoj devojke smarale
koji bezbojni lak koristim koje se tako ne guli nigde pa sam poceo da ih turpijam i po povrsini sa finom turpijom

mimo toga svi ovi cvetovi, nalepnice, slicice, arabeske, i .... art :facepalm: su mi hardkor seljana

edit: reason: dodatak moje i bratove angdote koje se setih
i zbog cega i udjoh na temu jer kad sam video ime nokti<3
skroz mi bese jao mwa a sta tjesh da obucxes za matuwu

elem ja i brat se napismo ko omorike
brat se malo i potuko pride
(moj otac: "kad popovici udju u kafanu, svi ostali izadju napolje" )

i posle toga ranom zorom (oko 8) odosmo u salon lepote dok smo se vracali tj vukli po asfaltu do kuce
naravno i dalje pod gasom
epilog je sto smo obojica imali french na nogama sto je izgledalo komicno i retardirano u isto vreme
pogotovu jer obojica imamo poprilicno cupave noge a on pritom i tamniji ten

to mi nikad nije oprostio i insistira da je to bila sigurno moja ideja u cemu ga otac svesrdno podrzava
a keva je izjavila da je sigurno od njega poteklo i da manje ne voli pedere ne bi ni imao ideje da pukne french na noge

ja sam posle toga rekao da ne skidamo jer smo vec platili neg da obrijemo noge
samo sam dobio pogled; posle sam ga pitao oce na pivo ili dva; opet sam samo dobio pogled

:cheer:
Korisnikov avatar
By mish_beli
Blento, dusho :meda: , a shta cesh ti da obuchesh za maturu? :trep: :meda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!