Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ej! Ja volim gumene cizme! :D

Prakticne su, i meni mogu biti i lepe na oko. A te sandale, o kojima uopste nije tema, mi eto nisu.
Daleko od toga da imam bilo sta protiv prakticnog, nesto si pogresno razumela.
Korisnikov avatar
By Blady
@jovanabeograd To sto si ti okacila mi je shit.. ali :whatever:

1 Karirana kosulja, siroka koja nije strukirana na devojci...

Slika

2 Sandale "Smilje" koje sam ja tako nazvala.. naci cu sad sliku
Slika

one su mi za ismejavanje.. ima par vrsta, ali prepoznatljive su po tome, sto im jedan do dva prsta vire, obicno palac i ovaj do njega...

i one droljaste cipele
Slika

3 Ova vrsta papuca

Slika

Kao i carape na papuce, mada mi se desi da u kuci nekad namerno navucem japanke na carape...

Slika

Za sada to...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Winter
Ne trebaju mi linkovi,ali hvala.......ti si se dohvatila sanadala i čarapa kao glavnog neukusa, smrtnog greha.....a ništa drugo nisi pomenula.....elem, ja bih da vidim fotke mladih Beograđana (znači 20 do 35 godina) kako paradiraju gradom upravo u sandalama i čarapama itd.....

Smrtni greh? Glavni neukus? :nope:

Ne, ja se nisam "dohvatila njih", sam ih samo spomenula u uvodnom postu kao nesto sto meni estetski izgleda jezivo, i rekla kako cu kasnije navesti jos slicnih fenomena. To se ocekivalo i od ostalih, ali je prica krenula u pogresnom smeru.

Takodje nisam rekla da ne volim da vidim sandale i carape(bacicu laptop ako jos jednom budem primorana da napisem ove dve reci zajedno) na mladim ljudima nego uopste. Svejedno mi je ko ih nosi, i dalje mi se ne svidja. Ne znam gde si to procitala i zasto trazis od mene da idem i fotkam ljude po gradu. :hypno:
Korisnikov avatar
By Blady
Ako sam dobro razumela temu.... :elf:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Black Lady
@jovanabeograd To sto si ti okacila mi je shit.. ali :whatever:

Sta je shit? U kom smislu?

U svakom slucaju, konkretan post, za promenu. :)
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by jovanabeograd
Ej! Ja volim gumene cizme! :D
Slika
Slika

Za sada to...
Uh što ti je sladak ovaj levi!!! Gde si ih slikala?

:D
Korisnikov avatar
By Blady
Pa ono na pocetku sandale i one carape.... tj sliku istih... e to mi je shit
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam ih slikala, vec nasla na netu ono sto ne volim :rotflmao:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
I dalje mi nisi odgovorila.

Sta je shit? Tema, sa sve tom cuvenom fotkom, ili se i tebi ne svidja kako to izgleda? Ne razumem.
Korisnikov avatar
By KiWi
Najveci modni greh, po mom skromnom mišljenju, je nositi kreaciju nepravilno ... npr. tri broja veću ili broj manju tako da sve kipi ... ili je ukombinovati sa nekim modnim detaljem koji je ubija totalno ...

pre neko veče sam u YUBC centru video gospođu koja sa nekim dekom (verovatno mužem) polako šeta i razgleda prodavnice ... imala je jako lep komplet teget sa nekim jedva primetnim paternom ... i užasnim ogromnim golubom od bižuterije koji joj prekriva pola sise i treba da glumi broš ili nekakav hipi-art bedž ... a ispalo je kao da su pili kafu pre toga, ona se usvinjila, pa nabacila tog letećeg pacova tu da pokrije fleku ... užas! ... da ga je bar malo podigla višlje, ovako joj je bio gotovo na bradavici ...na žalost nisam ih fotkao jer je bilo previše mračno a moj telefon pravi samo abstraktne akvarele u polumraku ...

eto jednog primera ... to me užasava ...

na kombinovanje boja koje se ne mogu kombinovati sam oguglao ... toga ima i previše.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
@ Combo

Sutra na Trgu, 15h. Nosicu suskavu "Abibas" trenerku i "Air Max180". Budi tacan i ponesi fotoparat i sandale. :flasher:

:lol:
Korisnikov avatar
By Combo
Nisam ih slikala, vec nasla na netu ono sto ne volim :rotflmao:
Ih bre...

Ništa, ako mogu nekako da zumiram serijski broj električnog brojila, pa tako da ga lociram.

Ako nešto bude od naše romanse, tebi ću da budem zahvalan.
I Jovani.

Indirektno i sandalama sa čarapama...

@ Combo
Sutra na Trgu, 15h. Nosicu suskavu "Abibas" trenerku i "Air Max180". Budi tacan i ponesi fotoparat i sandale. :flasher:
Aj za vikend, ne mogu sutra!

A i ja ću do tada da se opremim sa svim fešn gresima pomenutim ovde pa ćemo LUDO DA SE ZEZAMO!!

Korisnikov avatar
By Blady

Sta je shit? Tema, sa sve tom cuvenom fotkom, ili se i tebi ne svidja kako to izgleda? Ne razumem.
Khm... kao stvari koje mi se ne svidjaju stavila bih i te fotke koje si ti.. jesam odgovorila sam ti, evo treci put.. btw da mi se ne svidja tema, ne bih postovala...zar ne?
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

Khm... kao stvari koje mi se ne svidjaju stavila bih i te fotke koje si ti.. jesam odgovorila sam ti, evo treci put.. btw da mi se ne svidja tema, ne bih postovala...zar ne?

Okej, samo nije bilo jasno na sta mislis.

A sto se tice ovog poslednjeg.... ne znam, ima i takvih ocigledno. :)
Korisnikov avatar
By Blady

Okej, samo nije bilo jasno na sta mislis.

A sto se tice ovog poslednjeg.... ne znam, ima i takvih ocigledno. :)
ajde da ne offujem, ja samo postujem,svidja mi se tema..
Btw i dalje mi je smesno kada pogledam u potpis.... :lol:
Korisnikov avatar
By Combo
Fešn sin mi je dugačak veštački nokat. Pa na noktu rupica, a kroz rupicu privezak.
Korisnikov avatar
By Blady
a meni kod muskaraca na malom prstu dugacak nokat, sa kojim cackaju usi, zube.. ili sta vec.. cim vidim to kod tipa, prva asocijacija mi je to cackanje.....
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Kada decko obuce 5 broja manju majcu, samo da bi se videlo da ne izbija iz teretane.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
a meni kod muskaraca na malom prstu dugacak nokat, sa kojim cackaju usi, zube.. ili sta vec.. cim vidim to kod tipa, prva asocijacija mi je to cackanje.....
Korisnikov avatar
By Combo
To bi mu bio primer spoja LEPOG i KORISNOG.
Originally posted by Strix
Kada decko obuce 5 broja manju majcu, samo da bi se videlo da ne izbija iz teretane.
Stvarno bezveze, slažem se.

Dva broja manje je sasvim dovoljno.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd

... A majcica bela, polu-providna. Kroz nju se pritom, nazire zlatna kajla kao neizbezni aksesoar. :hypno:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Combo
Stvarno bezveze, slažem se.

Dva broja manje je sasvim dovoljno.
Here's a tought, a sto ne bi obukao neku koja mu je taman? :eureka:

Zaista je neukusno, a ovde mnogi to cine.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d

... A majcica bela, polu-providna. Kroz nju se pritom, nazire zlatna kajla kao neizbezni aksesoar. :hypno:

Ali to je obavezni aksesoar i uz ovu, vec navedenu kombinaciju.
Korisnikov avatar
By Combo
Nemojte da ste takve/takvi! Kajla NIJE obavezni aksesoar nas wannabe bildera sledbenika mantre: NIKAD previše uskog, NIKAD previše kratkog! :blenta:

Ne, stvarno...dva broja manje je sasvim dovoljno.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Nemojte da ste takve/takvi! Kajla NIJE obavezni aksesoar nas wannabe bildera sledbenika mantre: NIKAD previše uskog, NIKAD previše kratkog! :blenta:

Ne, stvarno...dva broja manje je sasvim dovoljno.
Pokaj se gresna duso! :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Winter
Eto, to za patike mi je lično...ša ja znam. Patike na maturi (onako NOVE, škripavo i blještavo NOVE, na maturskoj zabavi, recimo) Lično mi ne ide...

A za peglanje su lenji, da, s tim što im tu nauka&tehnologija idu na ruku. Ne znam opet šta si ti gledala a šta ja ;) ali ja ne primetih nešto da se bave prostiranjem veša...nego gurnu u mahinu i to se osuši. A PRE TOGA stave neke papiriće koji urade neku magiju svom tom vešu, svoj toj garderobi...i onda posle sušenja sve te stvari samo lepo poravnaš rukama i složiš, i bude kao peglano.
Ne bude nikad kao peglano peglom...bude ravnije da, ali premekano, onako nekako slinavo....ubace ili u masinu za susenje ili okace u one neke kao ormane za susenje (ne znam kako se to zove,ali je dosta prakticno za posteljinu i peškire)....ali meni definitivno bez peglanja (po mogućstvu nekom težom peglom na paru) nema ništa :nono:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!