Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Kupovina kod sanera - za i protiv

ok mi je da kupujem kod sanera
18
44%
nije mi ok
5
12%
nesto izmedju
9
22%
:alexis:
9
22%
Korisnikov avatar
By Daliborka
Potpuno mi je to OK.
I ne samo kod shanera, kupujem ja i kod Kineza - te jos kako.
Pored toga, razgledam pomno firmirane stvari u ekskluzivnim buticima, pamtim kroj, kupujem materijal i nosim kod krojacice da mi sashije stvar slicnu onoj koja mi se svidela u papreno skupim buticima.
I sta mi fali ? Nista.
:kada: :soping::
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by High Maintenance
vecina designer stvari koje se prodaju po buticima u bgd su takodje kradene
a je l? nisam znao. da li mozes malo da objasnis to, kako ide...? :sweet:
By High Maintenance
pa zato sto neki od pomenutih sanera prodaju tu istu robu vlasnicima butika, koji ih posle preprodaju po cenama koje su skuplje nego da ih kupis u italiji npr :D

ja znam za jedan primer...jedog sanera koji je prodavao stvari vlasniku butika kod hotela slavija...
:D
naravno nisu sve stvari u butiku kradene,ali ima dosta koje nabave na taj nacin...
Korisnikov avatar
By Lunja
Ok, naveo si (jedan) bas lep primer. :sweet:

Ali tvrdis da je vecina designer stvari kradena. To me najvise zanimalo jer ispade da je rec o sistemskoj stvari. Kako to znas? (ili mozda to svi znaju, a samo sam ja neobavesten :kostunica: )
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Originally posted by High Maintenance
vecina designer stvari koje se prodaju po buticima u bgd su takodje kradene
a je l? nisam znao. da li mozes malo da objasnis to, kako ide...? :sweet:
Ja sam bas saznao ovih dana. Saneri pokradu po inostranstvu, a onda prodaju tu robu po buticima po cenama "boli glava". Jebes krpice. :svetac:
By biotherm
izgleda da kod nas svi hoce da se obogate preko noci...
By жњ
Saneri uglavnom prodaju do jaja kopije, toliko verne da ih jedva izvalis - zato, ne zavaravajte se ;)
By alexandermagic
Protiv, između ostalog i zbog toga što nemam kontakte sa šljamom, a šaneri to za mene jesu. Nadam se da nisam nekog uvrijedio. :nesiguran:

Ako hoću stvar određene robne marke znam gdje da to kupim. Btw, odlično razlikujem fake i original i na tim mjestima nikad nisam dobio ovo prvo. Opet ponavljam, kvalitet košta.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Marvin
Originally posted by Manon
Neko je pomenuo da misli da je i kupovina kao i sama kradja krivicno delo, Jeste i kaznjava se mnogo vise onaj ko kupuje nego onaj ko ukrade. Cak, ako sam lopov prijavi kome prodaje ukradenu robu odmah ga puste.
Krivično delo jeste, a ovaj ostatak se Manonka šega sa vama (nadam se bar).
U koliko nisi svestan da kupujesh kradenu robu. Roba ti se moze oduzeti, ali ti kao kupac necesh snositit krivichnu odgovornost.
Jako je teshko dokazati da si znao da je roba kradena. Tako da opushteno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja kup`la kod shanera ekstra jaknicu upola cene no u firmiranim buticima. Tri i po `iljade me dinara izashla posle kraceg cenkanja.
Bela, pa kratka, pa krzno odozgo.. :carica: Fesh i shik :love:
Kao pahuljica sam kad se uvuchem u nju :yes:
Korisnikov avatar
By HPLC
Zavisi. Ne daju mi se pare za nesto sto je jeftina kopija a prodaju "upola ceneeeE", a 70% profita sebi u dzep. Ma cao bre.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by anche
pa vidis u tome je fora sa tim 'gadno, jadno, bedno'. to je srbija. srbija iz devedesetih. srbija koja zeli da izgleda svetski, a ne ponasa se u skladu sa tim kako izgleda. nije sve u refleksiji iz ogledala :ozbiljan:

O draga anche. I ti si (za)ostala u devedesetim! Zar ne znash koliko je bitno u danashnje vreme nositi "firmiranu" odecju? :shok: Makarona bila i kradena. Ali "marka" je marka! :giggle:

Ne, ne kupujem od shanera. Chekam rasprodaju. Ako nemam chim da se kurchim, ne kurchim se! A tek kod kineza shto ne kupujem! :bljak:

Naravno, dok narod kupuje kod svih ostalih, a ne u radnjama "domacje radinosti", privreda cje da shepa, fabrike cje se zatvaraju ili prodaju strancima. No,to nije tema. :budilnik:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by V I V I S E C T
Originally posted by Marvin
Originally posted by Manon
Neko je pomenuo da misli da je i kupovina kao i sama kradja krivicno delo, Jeste i kaznjava se mnogo vise onaj ko kupuje nego onaj ko ukrade. Cak, ako sam lopov prijavi kome prodaje ukradenu robu odmah ga puste.
Krivično delo jeste, a ovaj ostatak se Manonka šega sa vama (nadam se bar).
U koliko nisi svestan da kupujesh kradenu robu. Roba ti se moze oduzeti, ali ti kao kupac necesh snositit krivichnu odgovornost.
Jako je teshko dokazati da si znao da je roba kradena. Tako da opushteno.

Jok, necje znati da je kradeno. Naravno, dobije rachun uz svaku kupljenu shanu! :lol:

Istina, kupci kradenog uglavnom pre najebu od onoga koji krade! :)
Korisnikov avatar
By ljubav91
ja bih kupovala da znam nekog :) ali i da znam da je original :)
Korisnikov avatar
By m..
Nikad nisam nista kupila kod shanera, a i cula sam da lately ne kradu bas, nego uvoze kinesku A klasu (ne chlistian diol, nego potpuni rip off - sto i deluje skroz razumno, verovatno se i original proizvodi 3 coska dalje). Tako da sam glasala za Alexis.

Mislim wtf, da mi toliko znaci da nosim tipa Pradu, pa prvo bih emigrirala, a onda se postarala da zaradjujem dovoljno da mogu to da si priustim, ovako Prada u GSB-u nema ama bas nikavog smisla.
Korisnikov avatar
By lav
jel moze neko da mi posalje broj dobrih sanera u bgu i adrese, znaci odeca obuca ... to me interesuje
By Matteja
E pametno pitanje...
Hajde ne budite sebicni :)
posaljite i meni :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!