Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By mikka
This thread is soo gay :D :soping::
Ne patim puno od marki, mislim da imam stila u oblačenju :vogue: da lepo ukomponujem razne stvari :klavir: , pa makar bile i iz "nobrand" butika.
Doduše, možda ne baš pomenuti čuveni Xian Thao i Dieng Hiu. :nesiguran:
Mada priznajem da često pokupim stvari u Springfieldu, New Yorkeru, ređe Benneton, Replay (skup, ali često ima lepih stvari :iskusenje: ). Champion ima dobrih sportskih stvari. Moram priznati da u Zaru često uđem jer je na samom početku Kneza, ali retko nešto kupim, čini mi se da imaju puno "običnih" stvari :paradajz: (tipa obične jednobojne majice bez ikakvih aplikacija i konzervativna odela) , ne uklapa se baš u neki moj "urbani look" :kosa: :lizalica:
Korisnikov avatar
By little_boy
Ja, iskreno rečeno, patim od robnih marki.

Ne nosim stvari koje nisu markirane. A volim Gas, Springfield, Cortefiel, Benetton, Tom Tailor.
By ...Sitnicava...
Ja sam rob mode. Prosto osećam naboj kompleksa ako izadjem napolje u garderobi koja nije karakteristična za kupce velikih platežnih moći. U skladu sa tim, preferiram Xiongy, Neike i Reebockhy.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by little_boy

Ne nosim stvari koje nisu markirane. A volim Gas, Springfield, Cortefiel, Benetton, Tom Tailor.
neš ti marki, majke ti...to je prije konfekcija nego neka jača marka.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Patim kao patika :drama:
Puma,Lakosta,Hilfiger..... :D
Nike i Benetton slabije...
:cool:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by ...Sitnicava...
Ja sam rob mode. Prosto osećam naboj kompleksa ako izadjem napolje u garderobi koja nije karakteristična za kupce velikih platežnih moći. U skladu sa tim, preferiram Xiongy, Neike i Reebockhy.
:hug:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by ...Sitnicava...

:up: :smeh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja preferiram Hugo Boss, ali nije bas da mogu cesto (citaj: skoro ikad) da ga priustim.

Od low cost, definitivno H&M, ma sta god ljudi pricali.
Korisnikov avatar
By erkondisn
prava si poslovnjacha :giggle:

ja nadjem odsvakud po nesto, uglavnom nista pretjerano sa cijenama - Celio, Pull and Bear, H&M, Zara, Bershka
Korisnikov avatar
By Burak
TerraNova, Head kao i sve ostalo sto nije previse gay-fensi..
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by burak-BL
Molim te definisi mi sta ti je previse gay i fensi.
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
Tom Tailor, Pull and Bear, O'Neill,
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by Ivana
Molim te definisi mi sta ti je previse gay i fensi.
meni je terranova 90% vremena skroz "gay"! tek nedavno sam, posle 3 godine, uspeo da nadjem nesto nosivo tamo
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Originally posted by little_boy

To i nisu neke marke ... I glupo je reci ne nosim stvari koje nisu markirane, jer cak i stvari od Kineza imaju neku marku, makar to bila Xiyaoyixi.
Korisnikov avatar
By m..
Trenutno imam najvise Pull and Bear-a, sto je nekako logicno, oni jedini imaju majce sa ok printovima na kojima ne pise slovima od 20 cm ime marke odece, a i kaput sam kupila tamo i jedne pantalone i patike, tamo je ok ako hoces nesto sareno (ili ako te zena ubedjuje da ti boje lepo stoje, a da ti ormanom dominira crno-sivo-belo). I Divided imam dosta (najvise obicnih majica bez printa), pa odem nekad do Newyorkera da kupim siledzijke, jednobojne dabome, a imam i jedan debeli crni dux koji mi spasava zivot (i bubrege) na ovom minusu. U Zari kupila pantalone i jedne u Diesel-u. Obuce imam najvise Nike + njihovu koznu jaknu i Camper. I jos tusta i tma necega od cega imam nesto jedan do dva odevna/obuvna predmeta.
Korisnikov avatar
By m..
Anyways retko se odlucim da kupim odevni predmet iznad 50 evra (kaputi, jakne, obuca i slicno se ne racunaju), uglavnom idem na do 20 jer preko toga nema smisla osim ako mi se nesto izuzetno dopadne.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by mikka
Moram priznati da u Zaru često uđem jer je na samom početku Kneza, ali retko nešto kupim, čini mi se da imaju puno "običnih" stvari :paradajz: (tipa obične jednobojne majice bez ikakvih aplikacija i konzervativna odela) , ne uklapa se baš u neki moj "urbani look" :kosa: :lizalica:
Joj ja patim sto to nemaju za zene, nego sve neki space shuttlovi, deathstarovi i enterprajzi.
Plus sam primetila da mogu opusteno da nosim Zara kids stvari, one za 14-16 godina, sto zenske sto muske, a to upola jeftinije, samo se treba pocimati i gledati, videla super jahace pantalone, al nije bilo brojeva vecih od 8 god (sto mi je do kolena, a dupe ne bih mogla da uvucem sve da napunim kadu uljem i legnem unutra, a pritom bas i nemam dupe).
Korisnikov avatar
By Azdaja
imam markiranih stvari, ali ne patim za tim....

kupim ono sto mi se svidi, a opet vise volim da odem kod krojacice sa nekim gud gud materijalom i da mi sasije po mojoj meri :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Bitno mi je da je garderoba uskladjena sa mojom personom i da je koliko toliko kvalitetna.
Marka mi je manje bitna, a ako se na njoj vec insistira, onda vam savetujem da kupite neki jeftiniji komad markirane garderobe ( na primer gace ), pa samo skinete etiketu i prisijete je na vidno mesto neke kosulje, ili duksa.
I eto ti nivoa i renomea.
:yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Stripi
:smeh:
sad si se nadmaš'la :lol:
Aw, Stripi se smeje.
:klap:
Mogu sad da idem da legnem i mirno da zaspim, kad sam uspela da ga nasmejem.
:kiss:
By Kragi

Jao molim te nemoj da se ljutis ali stvarno mislim da je terranova too gay :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!