Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by malacthanksOriginally posted by abcdlepe su u zdravlje da ih nosis i da u njima dizes noge najmanje narednih 10 godina
I ja sam juce kupio patike ...
posle dosta prenemaganja da li da ih uzmem![]()
http://www.nike.com/index.jhtml?l=nikes ... pid-105519
bex suvinih komentara![]()
![]()
Originally posted by west endPa u USA su cene makar 50% nize sto se tice markirane robe jer je to za razliku od Srbije potrosacko drustvo i stalno imaju discounts, buy 1 get 2 i takve stvari. Ali Evropa, pogotovo Srbija je PRESKUPA. Ja sam puma patike takodje za 60 dolara nasao ovde. Super moderne, ravan djon, extra tike.
Malac prelepe su ti patike ali tih 5.900din sto si platio to je zaista prepaprena cena za patike,ja sam ovde za boxing day kupio patike NB za 35bucksa to je negde oko 1.800 din:kokice:
Originally posted by stefan19Nesto uporedjujem cenu ovih mojih tika sa cenama u EU. Ja ih platih 7990 (100 evra) na snizenju, a originalna cena im je 120 evra, a u EU su isto 120 evra. Totalno iste cene.Originally posted by west endPa u USA su cene makar 50% nize sto se tice markirane robe jer je to za razliku od Srbije potrosacko drustvo i stalno imaju discounts, buy 1 get 2 i takve stvari. Ali Evropa, pogotovo Srbija je PRESKUPA. Ja sam puma patike takodje za 60 dolara nasao ovde. Super moderne, ravan djon, extra tike.
Malac prelepe su ti patike ali tih 5.900din sto si platio to je zaista prepaprena cena za patike,ja sam ovde za boxing day kupio patike NB za 35bucksa to je negde oko 1.800 din:kokice:
Originally posted by spliffu Wall Mart-u
u americi su jeftinije patike....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!