Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsevo bio sam ja juče sa
Jel Delta City 67 treba da se otvori ovog meseca?
Hocu odmah i momentalno posle otvaranja detaljan izvestaj od beogradskih kolega![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8Ja cu sacekati da prodje navala prvih nedelju-dve i nesnosne guzve pa cu ondak u inspekciju.Originally posted by Lakiboy_nsevo bio sam ja juče sa
Jel Delta City 67 treba da se otvori ovog meseca?
Hocu odmah i momentalno posle otvaranja detaljan izvestaj od beogradskih kolega![]()
i utisak je onako, prosečno.
lepo je sređeno unutra, prostor je zaista velik i dobro organizovan, pa iako je bila nesnosna gužva unutra nije ni zagušljivo, ni pretoplo. imaš mesta za sedenje ako ćeš da kafenišeš (mada nigde nije bilo slobodnih stolova juče), imaš GOMILU (skupih) prodavnica (pa treba poniti istu takvu GOMILU love), a jedino meni interesantno mesto je bioskop (koji još uvek ne radi) i Kolosej (u kojem nije bilo slobodnih staza za kuglanje, a zbog toga sam najviše i išao). u stvari, zanimljivi su i ti fast food restorančići na drugom spratu, mada je i tamo bila užasna gužva. ispred KFC-a nije moglo ni da se prođe.
u svakom slučaju, zaista izgleda svetski, ali osim eventualnog odlaska da se to mesto "vidi", ja mislim da tržni centar ne nudi ništa posebno, vredno cimanja iz starog dela grada. mada verujem da će Novobeograđani uživati u svom novom TC-u.
Originally posted by SixtoJoj, kad se setim. Nikad vise u kuglanu!
Ako vam je do kuglanja najbolja kuglana u gradu po americkim standardima ja iza Impulsove pumpe na Futoskom putu!
Originally posted by Lakiboy_nsto je zapravo taj odvratni deo. NS je divan ovako nizak i čemu sad izmišljati neki novi skyline, pogotovo od tih groznih staklenih zgrada. ideš ka NS i prvo što vidiš neku staklenu kulu u centru.
Takodja ova kula od 26 spratova ne izgleda lose bice najvisa zgrada u NS-u![]()
Originally posted by Lakiboy_nsTa vrsta hangara, skladista koja su u funciji trznog centra se nalaze van grada (periferija grada, oko aerodroma, uz auto put ..) a nikako u samom gradu. Ovo koliko mi se cini samo govori o neobrazovanosti ili nezaintersovanosti gradskih arhitekata i urbanista da naprave tj da odobre nesto sto moze i da predstavlja sjajno arhitektonsko zdanje.
Ovo je slika iz pticije perspektive-svrha shoping centara je da budu prostorno funkcionalni i da svaki pedalj bude komercijalno iskoriscen a spolja uglavnom izgledaju kao kutije i hangari.
Originally posted by pazzazSlazem se, a sto je najtuznije videli smo ovde da uvek pricaju jedno, prave prezentacije crteze, a kad nikne objekat bude ruzniji i od ovoga sto vidimo!
Joj sto je ruznooooo, toliko para a tako malo ukusa
Originally posted by SixtoSlažem se pazzaz! I sa estetskog i sa ekološkog aspekta, zgrada u Novom Sadu je neverovatno ružna i nepovoljna.Originally posted by pazzazSlazem se, a sto je najtuznije videli smo ovde da uvek pricaju jedno, prave prezentacije crteze, a kad nikne objekat bude ruzniji i od ovoga sto vidimo!
Joj sto je ruznooooo, toliko para a tako malo ukusa
Iskreno meni je Delta u bg toliko ogavan spolja objekat kao fabricka hala sa fancy ulazom, a cak i ulaz je los!
Ne znam, sto ti rece, tooooliko para a malo ukusa!
Neka pogledaju novu zgradu Metals Banke kod Radnickog pa da vide sta je biti umetnik svog zanata!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!