Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
laki, ja juce bio u merkatoru u shopingu, i kada god pridjem tamo uvek se tebe setim iz nekog razloga nepoznatog...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nemoj previse razmisljati o meni happy-I am bad news.

Ja sam disfunkcionalan potpuno :angel:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns
Nemoj previse razmisljati o meni happy-I am bad news.

Ja sam disfunkcionalan potpuno :angel:
ma samo kad idem u merkator, delic sekunde, jer smo penili u temi o njemu.. nista vise..
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Jel Delta City 67 treba da se otvori ovog meseca?
Hocu odmah i momentalno posle otvaranja detaljan izvestaj od beogradskih kolega :D
evo bio sam ja juče sa :love: i utisak je onako, prosečno.

lepo je sređeno unutra, prostor je zaista velik i dobro organizovan, pa iako je bila nesnosna gužva unutra nije ni zagušljivo, ni pretoplo. imaš mesta za sedenje ako ćeš da kafenišeš (mada nigde nije bilo slobodnih stolova juče), imaš GOMILU (skupih) prodavnica (pa treba poniti istu takvu GOMILU love), a jedino meni interesantno mesto je bioskop (koji još uvek ne radi) i Kolosej (u kojem nije bilo slobodnih staza za kuglanje, a zbog toga sam najviše i išao). u stvari, zanimljivi su i ti fast food restorančići na drugom spratu, mada je i tamo bila užasna gužva. ispred KFC-a nije moglo ni da se prođe.

u svakom slučaju, zaista izgleda svetski, ali osim eventualnog odlaska da se to mesto "vidi", ja mislim da tržni centar ne nudi ništa posebno, vredno cimanja iz starog dela grada. mada verujem da će Novobeograđani uživati u svom novom TC-u.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by 2Q2Bstr8
Jel Delta City 67 treba da se otvori ovog meseca?
Hocu odmah i momentalno posle otvaranja detaljan izvestaj od beogradskih kolega :D
evo bio sam ja juče sa :love: i utisak je onako, prosečno.

lepo je sređeno unutra, prostor je zaista velik i dobro organizovan, pa iako je bila nesnosna gužva unutra nije ni zagušljivo, ni pretoplo. imaš mesta za sedenje ako ćeš da kafenišeš (mada nigde nije bilo slobodnih stolova juče), imaš GOMILU (skupih) prodavnica (pa treba poniti istu takvu GOMILU love), a jedino meni interesantno mesto je bioskop (koji još uvek ne radi) i Kolosej (u kojem nije bilo slobodnih staza za kuglanje, a zbog toga sam najviše i išao). u stvari, zanimljivi su i ti fast food restorančići na drugom spratu, mada je i tamo bila užasna gužva. ispred KFC-a nije moglo ni da se prođe.

u svakom slučaju, zaista izgleda svetski, ali osim eventualnog odlaska da se to mesto "vidi", ja mislim da tržni centar ne nudi ništa posebno, vredno cimanja iz starog dela grada. mada verujem da će Novobeograđani uživati u svom novom TC-u.
Ja cu sacekati da prodje navala prvih nedelju-dve i nesnosne guzve pa cu ondak u inspekciju.
Bas mi drago sto si in :love:
:kiss: Pozdrav za vas dvoje.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mozemo kad ja nabacim dechka(posto sam single :smirk: ) pa da mozemo igrati u paru jedni protivu drugih :D

Inace ranije sam uvek voleo ici na kuglanje u onu veliku igraonicu na spensu na spratu :qqlele:
By Sixto
Ako vam je do kuglanja najbolja kuglana u gradu po americkim standardima ja iza Impulsove pumpe na Futoskom putu!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Gde na futoskom putu ima kuglana JBT?
To nesto novo otvoreno?
By Sixto
Novo, nisam bio al kazu da je kao iz filma!
Ludnica!
Korisnikov avatar
By Zoe
Kuglana??! :iskolacen:

:love:

Je l` bio neko? :eya: :eya: :eya: Kako izgleda??
Korisnikov avatar
By Myself
Originally posted by Sixto
Ako vam je do kuglanja najbolja kuglana u gradu po americkim standardima ja iza Impulsove pumpe na Futoskom putu!
Joj, kad se setim. Nikad vise u kuglanu!
Jednom sam kuglala u zivotu i posle tog 'iskustva' nisam mogla da hodam 5 dana! Covece, kakve su tu upale misica! Najveci fazon je sto ti nije nista dok se kuglas. Sutra j.... mamu sebi i pitas se 'oces li zivu glavu izvuci.
Mogu da gledam i nis' vise. :nope:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dogodine počinje gradnja novosadskog „Delta sitija”
V. Latas |||| - 26.11.2007. - 23:59
Radovi na šoping-molu „Delta City", u neposrednoj blizini stadiona FK Vojvodina, počeće sledeće godine...
Kompanija „Delta” planira da do 2012. godine uloži 100 miliona evra u izgradnju tržnog centra „Delta City” i eksluzivnog poslovnog prostora „Business Tower” u Novom Sadu. Ova kompanija u naredne četiri godine ima nameru da uloži više od dve milijarde evra u izgradnju najmodernijih objekata u regionu, čija je ukupna površina skoro dva i po miliona kvadratnih metara.

DŽIN - Radovi na šoping-molu „Delta City", u neposrednoj blizini stadiona FK Vojvodina, počeće sledeće godine i trajaće do 2012.
U okviru kompleksa novosadskog „Delta sitija" biće izgrađen i moderan kancelarijski prostor kao „Business Tower". Početak izgradnje 26.000 kvadratnih metara poslovnog prostora vrednih 25 miliona evra planiran je za 2011. godinu. Investitori smatraju da će radovi na tom objetktu trajati godinu dana.
Još se ne zna šta će sve posetioci moći da vide u najvećem tržnom centru u Vojvodini, ali sudeći po njegovom imenjaku u Beogradu će to biti mesto koje je prilagođeno potrebama cele porodice.
U beogradskom „Delta sitiju" raznovrsnu ponudu proizvoda nude vodeće svetske marke u 130 lokala. Pored ekskluzivnih stranih proizvođača odeće, obuće, nameštaja, satova, luksuznih parfimerija, u molu se nalazi i hipermarket „Super Maxi" sa 26.000 uglavnom prehrambenih artikala. Trećina brendova čiji se proizvodi nalaze u „Sitiju" prvi put su se pojavili na domaćem tržištu, a među njima su „Marks end Spenser", „Stardivarijus", „Berška", „Pul end ber", „Masimo Duti", „Orsay", „Motivi", „Mothercare", „Aksesoriz", „Etam"... Tu je i parfimerija „Safora", ali i brza hrana „KFC - Kentaki i frajčiken".
Pored prodavnica, „Delta siti" u Beogradu sadrži multipleks bioskop, salu za kuglanje, igraonicu, restorane, frizerske radnje, banke, turističke agencije, hemijsko čišćenje, pa treba očekivati isti asortiman i u Novom Sadu.
Korisnikov avatar
By Zoe
:shok:

Jeboteeeeeeeeee
Korisnikov avatar
By pazzaz
Joj sto je ruznooooo, toliko para a tako malo ukusa
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne da je ružno, nego odvratno.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Tetke jedne komplicirane :lol:

Ovo je slika iz pticije perspektive-svrha shoping centara je da budu prostorno funkcionalni i da svaki pedalj bude komercijalno iskoriscen a spolja uglavnom izgledaju kao kutije i hangari.
Bitno je da unutra bude prostrano i da bude puuuuno prodavnica u kojima mozemo da potrosimo svoj novac.
Takodja ova kula od 26 spratova ne izgleda lose bice najvisa zgrada u NS-u :france:
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
lepo, lepo.. Samo mi taj prostor kod stadiona izgleda mali za nesto tako veliko!? jos i parking? Imam utisak da nece biti veci od merkatora:gatara:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
odoše teniski tereni, šmrc... :rida:
Takodja ova kula od 26 spratova ne izgleda lose bice najvisa zgrada u NS-u :france:
to je zapravo taj odvratni deo. NS je divan ovako nizak i čemu sad izmišljati neki novi skyline, pogotovo od tih groznih staklenih zgrada. ideš ka NS i prvo što vidiš neku staklenu kulu u centru. :barf:

btw, novobeogradski se barem uklapa u ostatak arhitekture.
Korisnikov avatar
By pazzaz
Ovo je slika iz pticije perspektive-svrha shoping centara je da budu prostorno funkcionalni i da svaki pedalj bude komercijalno iskoriscen a spolja uglavnom izgledaju kao kutije i hangari.
Ta vrsta hangara, skladista koja su u funciji trznog centra se nalaze van grada (periferija grada, oko aerodroma, uz auto put ..) a nikako u samom gradu. Ovo koliko mi se cini samo govori o neobrazovanosti ili nezaintersovanosti gradskih arhitekata i urbanista da naprave tj da odobre nesto sto moze i da predstavlja sjajno arhitektonsko zdanje.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam cuo da ce u tom delta city-ju biti teniski tereni, nece oni prestati da rade. ako nekom fale, imaju malo nize, na limanu 4 nekoliko...
By Sixto
Originally posted by pazzaz
Slazem se, a sto je najtuznije videli smo ovde da uvek pricaju jedno, prave prezentacije crteze, a kad nikne objekat bude ruzniji i od ovoga sto vidimo!
Iskreno meni je Delta u bg toliko ogavan spolja objekat kao fabricka hala sa fancy ulazom, a cak i ulaz je los!
Ne znam, sto ti rece, tooooliko para a malo ukusa!

Neka pogledaju novu zgradu Metals Banke kod Radnickog pa da vide sta je biti umetnik svog zanata!
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sixto
Originally posted by pazzaz
Slazem se, a sto je najtuznije videli smo ovde da uvek pricaju jedno, prave prezentacije crteze, a kad nikne objekat bude ruzniji i od ovoga sto vidimo!
Iskreno meni je Delta u bg toliko ogavan spolja objekat kao fabricka hala sa fancy ulazom, a cak i ulaz je los!
Ne znam, sto ti rece, tooooliko para a malo ukusa!

Neka pogledaju novu zgradu Metals Banke kod Radnickog pa da vide sta je biti umetnik svog zanata!
Slažem se pazzaz! I sa estetskog i sa ekološkog aspekta, zgrada u Novom Sadu je neverovatno ružna i nepovoljna. :protest: Velika je površina pod betonom, efekat staklene bašte će biti katastrofalno jak!
By Simor
Hajde, Suce, š'a 'oćeš? Eno, ja izbrojao tamo nekih 14, čini mi se, jela.

:freddy:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sixty je u pravu, ovaj beogradski takođe ne izgleda ništa specijalno. Kakve jele u gradu, pa to bi se osušilo odma'! I nije mi jasno zašto ovakav krov.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!