Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Naravno. Tako ces da ispoljis jos vise svoju umetnicku stranu i mozda zauvek potisnes to...to....tog Sasu....:ugriz:
Korisnikov avatar
By KiWi

Nemamo pojma. Imam dve i ne nosim ih ... Deluju mi lepo na drugima ... Ja volim tašnice koje se obese o kajš farmerica :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kakve su to tasnice preko jednog ramena :zbunjen:

Jesu to one dizajnerske manbag ili one pederuse sa pijace shto nose sverceri? :cut:
By Sixto
Znaci definitivno nisam ziv od njih!
Kad ih vidim poludim! Pa moze da mi bude str8, moze da bude Nisa Saveljic, ma i Dejan Stankovic, al kad nosi tu tasnicu polako se najezim od dupeta do glave!
A pored toga, ne mozes ni prepoznati vise posteno gay-a u busu, svi briju pazuha! CCCCC na sta se ovi strejtasi metnuse!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Pederushe su zakon...
Kakve bre tashnice preko dana...one se nose posle 11h uveche...i to obavezno crvene, da li su preko jednog ramena ili dva nije bitno..
Korisnikov avatar
By Pauceti
Meni je mnogo lepsi ruksak ali whatever
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Sixto
Znaci definitivno nisam ziv od njih!
Kad ih vidim poludim! Pa moze da mi bude str8, moze da bude Nisa Saveljic, ma i Dejan Stankovic, al kad nosi tu tasnicu polako se najezim od dupeta do glave!
pa moja reakcija nije tako jaka, al se vecma slazem s tobom.
ne svidja mi se nikakva masovna pojava i pomama, pa tako ni ovo masovno glupiranje s tim torbicama.
Korisnikov avatar
By Khons
nemam pojma cemu tolika pomama za tim odjednom, ja imam takvu torbu od prvog srednje, sva je troshna i isharana, i ne bih je menjala sad nizasta na svetu
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Khons
nizasta
Ni_za_sta :oklagija: :)

Neki ljudi se prime, onda subkulturna asimilacija odradi svoje. Dragi Boze.
By Sixto
Postujem svaciji izbor al dobijam koprivnjacu na:

1. torbice na jedno rame
2. falsh Gucci krpetine
3. falsh D&G krpetine
4. izderane farmerice s niskim strukom
5. liht roze majce
6. kojekakve narukvice, njih milion oko zgloba raznih materijala, ubudjale od nosenja
7. cirkone
8. sesirice, naravno gorepomenutih proizvodjaca
9. bele sakoe pa jos satro guzvane
10. bele pantalone sa tangama na izvol'te
11. kojekave strukirane kaputice sa dvorednim kopcanjem

12. PERJANE JAKNE SA CICA-MACAMA, KRZNIMA ILI PERJEM :cupakosu:

Nek svako nosi sta zeli al ne dize mi se na njih pa to ti je!
By жњ
verovatno iz istog razloga iz kog lezbejke furaju pederushe
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by жњ
...i ne nose brus :roll:

ni meni nije jasan taj fenomen... ni muškaraca, a bome ni žena
By Swanheart
cek to znaci da po tim kliseima nisam lezba :blenta:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Swanheart
eto, ubaci se u trip malih muških torbica/pederuša i nemoj nositi brus, pa ćeš uleteti u kliše, ako ti je baš to tolika želja :povez:
By жњ
Originally posted by kiss addict
Originally posted by жњ
...i ne nose brus :roll:

:smeh:

well, to je cesta pojava kod devojaka sa manjim sisicjima nezavisno od sekualne orjentacije ;)

iskreno.. volim to da primetim :giggle: .. kad nabride bradavichice pa beze iz majichice :vruce: :drama:
By Swanheart
Originally posted by Swanheart
eto, ubaci se u trip malih muških torbica/pederuša i nemoj nositi brus, pa ćeš uleteti u kliše, ako ti je baš to tolika želja :povez:
:yay: znaci nikad necu biti klise :dance:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by жњ

well, to je cesta pojava kod devojaka sa manjim sisicjima nezavisno od sekualne orjentacije ;)

iskreno.. volim to da primetim :giggle: .. kad nabride bradavichice pa beze iz majichice :vruce: :drama:
a kad su u pitanju sisići koji drmusaju levo desno u muškoj, širokoj majici ;)

da se razumemo, meni se to ne svidja iz čisto mojih subjektivnih razloga :esteta:
By жњ
Originally posted by жњ

a kad su u pitanju sisići koji drmusaju levo desno u muškoj, širokoj majici ;)

da se razumemo, meni se to ne svidja iz čisto mojih subjektivnih razloga :esteta:

recimo da prizor ipak najvise zavisi od cice koja je nosi ;)

pretty&horny :fige: pa nek bude i u sirokoj muskoj majci i nek lete sise levo desno (ovaj prizor me iz nekog razloga podseca na osamdesete)
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa u tasnama se nosi shminka...:saint2:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sixto je napravio spisak, svaka mu čast, samo ću da ga citiram, uz neke dopune, u italicu
Postujem svaciji izbor al dobijam koprivnjacu na:

1. torbice na jedno rame - fuj
2. falsh Gucci krpetine - ne razlikujem falš ili original, ni jedno mi se ne sviđa
3. falsh D&G krpetine - kao pod 2.
4. izderane farmerice s niskim strukom - fuj na kvadrat
5. liht roze majce - :uplasen:
6. kojekakve narukvice, njih milion oko zgloba raznih materijala, ubudjale od nosenja - ovo mi nikad nije bilo jasno, to je sad izgleda i kod str8era u modi :puzzle:
7. cirkone - odvratno
8. sesirice, naravno gorepomenutih proizvodjaca - bilokakve, bez obzira na proizvođače
9. bele sakoe pa jos satro guzvane - ne volim sakoe uopšte, mada ima izuzetaka
10. bele pantalone sa tangama na izvol'te - joj, to nisam video i nadam se da neću
11. kojekave strukirane kaputice sa dvorednim kopcanjem Slažem se, naravno

12. PERJANE JAKNE SA CICA-MACAMA, KRZNIMA ILI PERJEM :cupakosu: mogu samo da ponovim smajli :cupakosu:

Nek svako nosi sta zeli al ne dize mi se na njih pa to ti je! - Ni meni :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
zavisi od potrebe.
Ukoliko nosim samo telefon, dokumenta, cigare i pare, onda nosim malu torbu oko struka.
ukoliko se tome dodaju maramice, fotoaparat i jos par sitnica *ne, ne pricam o uloscima:giggle: * onda ide torba za preko ramena.
ukoliko uz sve to ide voda, extra cigare, lizalice, spare majica, jos papirnih maramica *citaj - zurka!* onda definitivno ruksak.

:hvala:
By High Maintenance
Ne volim nikakve torbe, torbice, ranceve...Pokusavao sam par puta da nosim nesto manje uz sebe ali sam prestao...Ne odgovara mi definitivno....Sve sto nosim sa sobom uglavnom je u dzepovima...Nije bas prakticno,ali u svakom slucaju meni prihvatljivije...

Generalno mi ne smeta, bez obzira sto je postalo masovni trend....
Vise mi smetaju pederi koji po svaku cenu da bi bili "str8actig-looking-bisportisti" prihvataju ponovni horor-dizel-trend '90tih. Pamucne trenerke, brand new bele carape, air max patike.... Definitivno modni genocid...
By Sixto
Da se apdejtujem! Pod tackama 2 i 3 uvodim podtacke: NE VOLIM NI ORIGINALNE KRPETINE!
Horor trenericama iz devedesetih podrazumeva upasane trenerice sto ne vidjam nigde po gradu osim pamucnih majci, uostalom pre cu se okrenuti za tipom u adidasu i najkama nego za fashion victim koja ne sme da digne ruke da joj se boze moj ne ispase kosulja i padne preko belog kaisa, to bi bila jeres!
By High Maintenance
well, ti mozes da se okreces za kim zelis...

A da li postoji normalan muskarac 20+ god. koji 24h dnevno provodi u trenerci...iskreno ne interesuje me....jer za takvim se ne okrecem

A proglasiti nekoga fashion victim samo zato sto ne izgleda kao da je posao na derbi...well...povrsno je da povrsnije ne moze biti...

Ako neko zeli da se oblaci i ponasa kao replika svih onih baja i batica koji su obelezili '90 i nema ništa osobeno u sebi, neka mu to bude licni izbor...ali mom oku definitivno ne prija....
Korisnikov avatar
By pazzaz
Privlacnost ???
u pitanju je samo prakticnost posebno ako nosis vise stvari i kao drugo za razliku od ranceva mogu da izgledaju i elegantno, a takve torbe poveziti sa gay polulacijom je glupost jer ih svi nose.
By Sixto
Sve to stoji ali izgledati kao klinka koja se dokopala maminog ormara pa navukla na sebe sve sto je nasla je pre vizuelna tortura nego trenerica!
I samo mi molim te reci sta je to OSOBENO u liku obucenom u taj diskverd, guci, pradu i D&G, pa to sad nosi svako ko ima 1000din i zaputi se na sajam ili na kineski buvljak na nbg!?
By High Maintenance
Sve to stoji ali izgledati kao klinka koja se dokopala maminog ormara pa navukla na sebe sve sto je nasla je pre vizuelna tortura nego trenerica!
I samo mi molim te reci sta je to OSOBENO u liku obucenom u taj diskverd, guci, pradu i D&G, pa to sad nosi svako ko ima 1000din i zaputi se na sajam ili na kineski buvljak na nbg!?
Ja ne znam nikoga ko se oblaci u gucci-ju,D2 ili D&G sa 1000din.
Ti ocigledno znas,obzirom da i sam priznajes da ne pravis razliku, a razlika izmedju originala i fake je vise nego ocigledna...no, da ne zalazim u to...Ti si se uhvatio price o ljudima koji se oblace u bolku 70,a ja njih nisam ni spomenuo...posebno kada sam govorio o toj "osobenosti"...O njima bih mogao do sutra ali stvarno nemam zivaca i za tu pricu.... A uostalom mislim da si iz mog posta prepoznao potpuno drugi tip ljudi,obzirom kako si plasticno opisao taj "stil" lol Tako da nema svrhe da se dalje raspravljamo kada cak i ne pricamo o istoj stvari :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!