Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Sixtopa moja reakcija nije tako jaka, al se vecma slazem s tobom.
Znaci definitivno nisam ziv od njih!
Kad ih vidim poludim! Pa moze da mi bude str8, moze da bude Nisa Saveljic, ma i Dejan Stankovic, al kad nosi tu tasnicu polako se najezim od dupeta do glave!
Originally posted by KhonsNi_za_sta
nizasta
Originally posted by kiss addictOriginally posted by жњ...i ne nose brus
verovatno iz istog razloga iz kog lezbejke furaju pederushe![]()
Originally posted by kiss addictOriginally posted by Swanhearteto, ubaci se u trip malih muških torbica/pederuša i nemoj nositi brus, pa ćeš uleteti u kliše, ako ti je baš to tolika želja
cek to znaci da po tim kliseima nisam lezba![]()
![]()
Originally posted by жњa kad su u pitanju sisići koji drmusaju levo desno u muškoj, širokoj majici
well, to je cesta pojava kod devojaka sa manjim sisicjima nezavisno od sekualne orjentacije![]()
iskreno.. volim to da primetim.. kad nabride bradavichice pa beze iz majichice
![]()
![]()
Originally posted by kiss addictOriginally posted by жњa kad su u pitanju sisići koji drmusaju levo desno u muškoj, širokoj majici
well, to je cesta pojava kod devojaka sa manjim sisicjima nezavisno od sekualne orjentacije![]()
iskreno.. volim to da primetim.. kad nabride bradavichice pa beze iz majichice
![]()
![]()
![]()
da se razumemo, meni se to ne svidja iz čisto mojih subjektivnih razloga :esteta:
Originally posted by Sixto
Postujem svaciji izbor al dobijam koprivnjacu na:
1. torbice na jedno rame - fuj
2. falsh Gucci krpetine - ne razlikujem falš ili original, ni jedno mi se ne sviđa
3. falsh D&G krpetine - kao pod 2.
4. izderane farmerice s niskim strukom - fuj na kvadrat
5. liht roze majce -![]()
6. kojekakve narukvice, njih milion oko zgloba raznih materijala, ubudjale od nosenja - ovo mi nikad nije bilo jasno, to je sad izgleda i kod str8era u modi![]()
7. cirkone - odvratno
8. sesirice, naravno gorepomenutih proizvodjaca - bilokakve, bez obzira na proizvođače
9. bele sakoe pa jos satro guzvane - ne volim sakoe uopšte, mada ima izuzetaka
10. bele pantalone sa tangama na izvol'te - joj, to nisam video i nadam se da neću
11. kojekave strukirane kaputice sa dvorednim kopcanjem Slažem se, naravno
12. PERJANE JAKNE SA CICA-MACAMA, KRZNIMA ILI PERJEMmogu samo da ponovim smajli
![]()
Nek svako nosi sta zeli al ne dize mi se na njih pa to ti je! - Ni meni![]()
Originally posted by SixtoJa ne znam nikoga ko se oblaci u gucci-ju,D2 ili D&G sa 1000din.
Sve to stoji ali izgledati kao klinka koja se dokopala maminog ormara pa navukla na sebe sve sto je nasla je pre vizuelna tortura nego trenerica!
I samo mi molim te reci sta je to OSOBENO u liku obucenom u taj diskverd, guci, pradu i D&G, pa to sad nosi svako ko ima 1000din i zaputi se na sajam ili na kineski buvljak na nbg!?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!