Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
ima li ko iskustva sa ovima? tj da zna gde mogu da se kupe i njihove cene?

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2119256#p2119256]hlaefdige napisao:[/url]
Originally posted by Sunce

Dior Homme Sport - opustenija, i letnja varijanta (napokon ga imam vec par meseci):

Slika

Uploaded with ImageShack.us
ovo je prvi parfem koji sam pozelela da kupim...

Proizveli su novu liniju Dior Homme sport 2012. Na kutiji je srebrna umesto crne. Ipak je ova verzija iz 2008. mnogo bolja.

U jesen 2008. godine na tržištu će se naći Dior Homme Sport, predstavljen kao svežije i eksplozivnije izdanje posvećeno mladjoj populaciji. Parfem Dior Homme Sport snaži slobodni duh mladog čoveka i najavljen je kao eksplozivni citrusni miris sa drvenom podlogom i akordom djumbira, koji prati tradiciju Dior Homme aroma, uobličen sa bujicom osveženja i posvećen mladjoj populaciji. Predstavljen je kao sveži miris luksuza i dolazi u istoj forrmi bočice kao predhodnici. Reklamiraće ga popularni glumac Jude Law. Dolazi u količini od 50 i 100ml edt.

Kreator ovog izdanja je Francois Demachy, koji je ideju za kompoziciju našao u aromama specijalne vrse crvene papričice iz US. Željene arome za oginalnu ideju kreacije su bile da se napravi miris koji dočarava osećaj senzacije dok jedemo bombone. Veoma začinjeno, goreće, sa svežim efektima, koji naprosto čine da duboko dišemo.

Za visoke note odabrane su arome iskričavog grejpa, bergamota, elemi smole koja dodaje začinski efekat i sicilijanskog limuna. U srcu su Atlas kedar i vetiver uz đumbir, dok donje note uključuju akorde sandalovine uz naglašene arome ruzmarina i lavande.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pronasao sam Potion. Ko voli miris cimeta itd, uzivace. I u pitanju je pravi parfem. :love:

Slika

DSquared2 Potion je drugi po redu muški parfem ( ne računajući limitirana izdanja) kanadskog dizajnerskog dvojca DSquared2, koje čine Dean and Dan Caten. U suradnji sa italijanskom kompanijom ITF, oni su 2007. lansirali svoj prvi muški parfem He Wood, a nakon toga i ženski She Wood.

Novi muški miris nazvan je Potion, predstavlja oruđe zavođenja, osvajanja i emocija, a inspirisan je hemijskim laboratorijama prošlosti. Potion je zamišljen kao magični alhemijski napitak koji budi putene želje i izazva požudu. Kompozicija je aromatično drvena sa naglašenom pozadinom ambera. Kreirala ju je Annick Menardo.

Recept glasi:

Gornje note: menta, angelika i majčina dušica. Srce: ruža, crni biber, encijan i cimet. Baza: kašmir, pačuli, amber i mošus.

Pakovanje je inspirisano drevnim farmaceutskim bočicama. Kampanju je snimio fotograf Mario Sorrenti sa modelima Diego Miguel i Malgosia Bela. Potion je dostupan kao 30, 50 i 100 Eau de Parfum.

Potion je predstavljen 2011.
Korisnikov avatar
By nsc
meni se Potion nije mnogo dopao, ali ovo pisem jer sam se setio kako sam, kad sam bio nesto mladji (1974. -1979.) i mnogo ludji, patchouli, amber i musk koristio u obliku ulja, a ponekad ih i mesao ili stavljao sva 3 odjednom
oko mene je uvek bilo dovoljno mesta u autobusu, pitam se zasto? :nerd:
Korisnikov avatar
By Sunce
Potion je zacinski i nekako "na zemlji". Svidja mi se jer je topao, mada nije za svaki dan, posebno nije za leto. Ne spada u moje favorite, svakako.

Dopadaju mi se i:

Allure Homme Chanel - nekako za svaki dan, ali nije sportski. :love: Slojevit je i svasta izvire iz njega. Mislim da cu ga kupiti.

Chanel Pour Monsieur - klasik i retro.

Allure Homme Chanel

Njegov allure, ili korak, je odlučan, ali lagan. U osnovu kompozicije leži četiri osnovne linije mirisa: zelena svježina, topla biberna oštrina, snaga i elegancija drveta, topla senzualnost labdanuma i Tonka.

Naravno niti jedna od svih ovih osnovnih linija se ne da osjetiti odvojeno, sve zvuče u harmoničnoj cjelini. U visokim notama je mandarina, limun, breskva i bergamot. U srcu je frezija, pelargonija, ruža i jasmin. U bazi je benzoin, Tonka, sandalovina i vanilija.

Dizajner mirisa je čuveni Jacques Polge. Parfem je lansiran 1999.

Slika

Sve vise mislim da su Chanel parfemi najkvallitetniji.
Korisnikov avatar
By bern
bio je jedan parfem koji mi se svidio, a toliko ih koristim da se ne sjećam kako se zove. neki neutralan/sportski dezodorans je sve što "prsnem".
By loreenche
One Million od 270 din u prodavnici mešovite robe ispod zgrade. Savršen :love:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Dugo prizeljkovani Pure Poison je napokon mooooj!

Slika
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Hugo Boss - Just Different, trenutno

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Volim zimu kad se smenjuju

Slika

i

Slika

Teški, zasićeni, topli.
Korisnikov avatar
By Tungi
Samo Gio. Ostale ne priznajem.
By alexandermagic
Je li netko isprobao Gallianov "Before Midnight"? Zadovoljan?

Ovdje ga nema, pa ako je jak i dugotrajan, poručio bih ga preko neta.
Korisnikov avatar
By elizevin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2388210#p2388210]nsc napisao:[/url]meni se ovo pisem jer sam se setio kako sam, kad sam bio nesto mladji (1974. -1979.) i mnogo ludji, patchouli, amber i musk koristio u obliku ulja, a ponekad ih i mesao ili stavljao sva 3 odjednom
oko mene je uvek bilo dovoljno mesta u autobusu, pitam se zasto? :nerd:
Ja sam ovo pocela da radim prosle godine, poceli su jako da mi smetaju parfemi i na sebi i na drugima, pa sam probala da sama pravim svoje blendove. Nazalost, izgleda da najbolje reagujem na vruca etarska ulja, tako da redovno mirisem na medenjake od silnog cimeta, karanfilica i narandze ^^ :tungi:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!