Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By PinkDiamond
hmm nemam ni pierce ni tattoo...piercing voolim kod drugih ali mislim da na meni ne bi lepo stajao...shto se tiche tattoa vec jako dugo planiram da uradim jedan mali na vratu pozadi ali samo odlazem, ne znam ni ja zasto..
By Tristian
Imam 4 pirsinga - obrva, donja usna, izmedju ociju i na bradavici

Secam se, gledao sam neki film pre sigurno 5 godina. U jednoj od uloga bio je plav decko kojeg su zvali ``jastuce za igle``. Bio sam odusevljen njegovim pirsinzima i rekao sam sebi da cu i ja jednog dana tako da izgledam. I evo posle 5 godina... :)

Veoma sam addicted na busenje i uvek trazim nov nakit kao i nova mesta za novi pirsing.

Enivej, sto se tetovaza tice imam jednu na vratu koja mi mnogo znaci. Radio sam je u Sindjelu. U pocetku je izgledala odlicno medjutim vremenom boja je izbledela i trenutna, smucmurasto zelena mi se ni malo ne svidja. A odrali me za pare kao zeca... Jbg, nije zlato sve sto sija!
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Pa tetovaze moraju da se obnavljaju, na nekim mestima cesce...
Korisnikov avatar
By tamanoir
Joj, ja bih tattoo.. Bas bas.. Obecala sam sebi da cu se castiti ako predjem na budzet i tako to, ali jos uvek nista nisam uradila po tom pitanju.. :(
Korisnikov avatar
By sofia
od skora imam i drugi tatt....i jos dva u planu...
By garrel
Imam pierce na donjoj usni. To sam radio u Septembru 2008. Sjećam se da sam to želio dugo, dugo, ali nekako, nikako da pođem i uradim.
I tako, sasvim spontano, šetao sa nekim društvom, i kad smo prošli pored studija, uhvati me neka luda želja, i odradim pierce.
Inače, kad vidim iglu, pritisak mi pada brzinom svjetlosti :D
Tako da, kad je "majstor" izvadio onu debelu iglu, ja sam mu naglasio da ću samo zatvoriti oči. I tako je on odradio svoje, i ja otvorio oči, i u odrazu na ogledalu ugledao pierce na usni. Tad mi je malo loše bilo, pa sam popio šećer i vodu.
I eto, taj pierce na usni me i danas podsjeća na tu čudno čudnu situaciju.
Korisnikov avatar
By Delete
@Tristian

Verujem da je veoma nezgodno platiti nesto 400 evrica sto kvalitetom ne zadovoljava ni standarde kvaliteta, a ni tebe samog...pa je jos i na vratu, gde drugi sve to mogu da vide...Ccc

Ne mora da znaci da ce ti naplatiti obnavljanje isto koliko i izradu tetovaze, ali uvek mozes da odes kod njih, da pitas koliko bi kostalo, uz obaveznu opasku da smatras da je trebalo da te upozore da ce tako brzo da izbledi i dobije ne bas lep izgled. U nekim tattoo studijima je prvo obnavljanje i prepravljanje (ne potpuno, nego npr. kod tribala popunjavanje preskocenih praznina) besplatno, pa ako prihvate da su oni nacinili gresku pri proceni dubljine, pigmenta i dr., mozda ti to odrade i besplatno.

A mogao bi i da podelis sa nama izgled te tetovaze, moze i izbledele. :)
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Ja sam se pre petnaestak dana tetovirao u Sindjelu i imam kontrolu sredinom januara kada ce mi popuniti sitne rupice na tetovazi ako ih uopste ima (mislim da je besplatno).
Korisnikov avatar
By Torry
pirsing ne volim ali tet da, imam jedan, mozda se nekad odlucim na jos jedan samo da dobro razmislim sta bi to moglo biti
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by sofia

od skora imam i drugi tatt....i jos dva u planu...
kakav :)
moze slika?

ja sam zakazala za 25. februar, da radim svoj treci tattoo i poslednji :)
Korisnikov avatar
By spliff
ja sam spreman za novi tat :)

samo josh da izaberem shta cu da uradim
Korisnikov avatar
By bu
ja skoro uradila tet na ruci...planiram jos jedan..al prvo da dobro razmislim sta cu da istetoviram..pirsing imala na nosu..al me smorilo..brzo makla..svidja mi se pirs na pupku al kod drugih..ne bih mogla da se busim tu :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Danas doradjujem prednju, a ovo su dve preostale (posto mislim da se nisam nesto kurcila sa svojim ljubimicama po temi)...

Slika

EDIT: Ja nemam pojma zasto Imageshack izokrece slike, ali neka mu bude.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Jel suvise licno pitanje o znacenju tetovaza?

Inace se ne bih tetovirala, bar ne trajnim tetovazama, ali mi je na drugima lepo ukoliko je skladno uklopljeno i ukoliko ima neko znacenje. Glupo mi je ono kad neko ode u studio i iz slikovnice izabere nesto tek, eto, da bi imao tet. :povez:
Korisnikov avatar
By willow_in_dawn
Originally posted by 4NY K3Y

Jel suvise licno pitanje o znacenju tetovaza?

Inace se ne bih tetovirala, bar ne trajnim tetovazama, ali mi je na drugima lepo ukoliko je skladno uklopljeno i ukoliko ima neko znacenje. Glupo mi je ono kad neko ode u studio i iz slikovnice izabere nesto tek, eto, da bi imao tet. :povez:
agree
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jeste glupo, ali... neka radi ko sta hoce, ne? Ja sam sve tri koje imam osmislila sama, pa kapiram da sam zato toliko sazivljena sa njima.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Znam da si svoje osmislila sama, tebi je bilo upuceno ono pitanje sta znace (ako nije previse licno)? :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Svaka na svoj nacin preispituje odnos temporalnosti i vecnosti, hronosa i kairosa.
Dole, iznad guze, nalazi se osmica sa kracima koji se razmimoilaze. Iznad nje u krugu pise ,,Krug nije okrugao", a treca pretstavlja spojena grcka slova Alfa i Omega, sa pi= 3, 14... natpisom ispod. A evo i nje, premda je snimak los:

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Retardirano ili fucking awesome... ili oba! :awesome:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Cool.

Ima li ko ovde ogromnu tetovažu?
Iskustva?

Ja već duže vreme planiram potez levi pazuh, bokom, do guzice.

Znam i tačno šta ću, ali me strah od veličine.
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Vetur úlfur

Nije mi dobro :drama:

Slika
sladak zmajcek, kako bi on meni lepo cucao samo da je zut, odavno nosim samo zlato ( slaze mi se uz frizuru, a i otvara me u struku, + mi ide uz boju glasa)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja bih jos jedan pierce..O tetovazama ne razmisljam.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!