Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Shmi
Evo da kazem i ja par reci na ovu temu... Bogu i narodu sam dosadila kuknjavom da hocu da radim tetovazu ( 6 godina ) ali iako sam agresivna butchica prava pickica kada su u pitanju igle i bol. Mogu ti reci da sam se gadno prevarila i cim sam nasla tu pravu tetovazu za sebe,bez mnogo razmisljanja sam otisla i odradila. Tetovazu su mi radili 3 sata i bol je podnosljiv samo nervira zujanje masinice kao kada ti briju glavu... Tako da verujem cim ugledas tetovazu koju zelis i znas da je to TA tetovaza neces se jos dvoumiti... Ne bi bilo lose da imas nekog strpljivog drugara koji radi tetovaze da ga smaras malo i zapitkujes o izmenama slike koju zelis da tetoviras da bude jedinstvena. To je kod mene upalilo i uradih je... sad sta vise planiram jos dve tetovaze da uradim. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Primeval
OK, stvarno ne znam da li je ova tema pokrenuta negde pošto
ima mnoooogo otvorenih u svakom kutku tako da administratori,
izvinjavam se ako je ponavljam ali eto.
Tetoviranje dođe i kao hobi nekome. Je l' se neko bavi
tetoviranjem?
Kakve tetovaže biste voleli da imate?
Ako ih već imate koje su?
Dajte neke sličice (osim ako nisu na nekim am, ovaj, stidnim
mestima ali može i to što da ne :D ).

Pozdravljam!
Korisnikov avatar
By Primeval
Evo je najskorija tetovaža koju sam uradio... Trajnim markerom hehe. :)
Slika
Drugarice su me zamolile da im iscrtam neke gotik stvarčice po rukama - od paukova do bodeža,
pa vam prilažem ovu, koju zovem Kibelin atame plodnosti. :)

Inače planiram da istetoviram feniksa preko celih leđa. Malo sutra, kao da će to da se desi. :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
da li je neko radio neke vece tetovaze?!

imam 2, ali bi preko pola ledZa sl mesec da uradim jednu...pa cisto da pitam... :dude:
Korisnikov avatar
By m..
OPET: nemam nijedan pirsing (ni usi), tetovazu sam imala jednu (svojerucnu) bila je kul, al je potpuno izbledela (sto je super, jer ne bih tetovazu). :lol:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by tamanoir
Delete, hvala na onako opsirnom postu, definitivno cu se javiti ako budem imala pitanja.. :D

A u tome je bas poenta, dakle stvarno vec nekoliko godina (minimum 5) razmisljam o toj tetovazi, jedina stvar koja me koliko toliko odvlaci jeste taj bol.. Ali dobro, i preko toga moram preci, ne? Nasla sam i nesto sto ce mi i za 30 godina predstavljati nesto sto volim i zbog cega se necu kajati, znaci nesto sto ima neku simboliku za mene.. Naravno, ta tetovaza ne bi bila velika, tek mozda centimetar-dva.. Sreca, nisam nestrpljiva, ne zurim sa tim, vremenom se informisem, tako da kad je konacno budem odlucila da zakoracim u tattoo-studio, znam da cu biti sigurna da je to ono sto zelim i da se zbog toga necu kajati.. A to mi je najbitnije kad je ovakvo nesto u pitanju..
ako bi tet bio toliko mali, onda bol ne bi trebalo da te brine. skoro sam uradila tet na malom prstu i samo sto je pocelo da pecka vec je bilo gotovo :)
Korisnikov avatar
By tamanoir
Originally posted by Khons
ako bi tet bio toliko mali, onda bol ne bi trebalo da te brine. skoro sam uradila tet na malom prstu i samo sto je pocelo da pecka vec je bilo gotovo :)
Pa da, nesto minijaturno, 1cm sa 2cm, ili tako nesto.. :D Za bol sam malkice prestala da se brinem, sad je jedino pitanje vremena kada cu to da uradim.. Mozda se castim posle ispitnih rokova.. :D

Anyways, bas sam trazila ovu temu, htedoh nesto reci..
Na Exitu sam videla jednu devojku sa fantasticnom tetovazom.. Prvi put vidim takvo nesto.. Nije u pitanju dizajn ili slika, vec to kako izgleda, a izgleda kao kada u microsoft wordu ubacite sliku, pa na properties slike stavite wash out.. Dakle, izgleda kao da je tetovaza isprana.. Onako je providna nekako, sivkastih nijansi, nije upadljiva nikako.. I jako mi se svidela! Pokusavala sam na netu da nadjem info o takvim tetovazama, ali nisam imala srece.. Zna li neko nesto vise o ovome?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by tamanoir
Na Exitu sam videla jednu devojku sa fantasticnom tetovazom.. Prvi put vidim takvo nesto.. Nije u pitanju dizajn ili slika, vec to kako izgleda, a izgleda kao kada u microsoft wordu ubacite sliku, pa na properties slike stavite wash out.. Dakle, izgleda kao da je tetovaza isprana.. Onako je providna nekako, sivkastih nijansi, nije upadljiva nikako.. I jako mi se svidela! Pokusavala sam na netu da nadjem info o takvim tetovazama, ali nisam imala srece.. Zna li neko nesto vise o ovome?
Prosto mi neprijatno sto se opet javljam na ovoj temi... :blush: ali znam ja. :D

Boja se meša sa vodom, tako se dobija ta prozirnost...u suštini, može bilo koji tattoo majstor da radi takve tetovaže, nije neka mudrolija. Obicno se to primenjuje kad se radi senčenje.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ma sta da ti bude neprijatno? Cini mi se da sam cak i pomislila da ces mi ti odgovoriti onako lepo kao i prosli put.. Evo zahvaljujem na odgovoru, kontala sam ja da to za cim tragam i nije nesto spektakularno, ali ofc morala sam da pitam.. Definitivno bih volela neku tetovazu uradjenu u tom stilu, toliko mi se svidelo da to nije normalno..
Korisnikov avatar
By sofia
Mnogo sam nestrpljiva da uradim drugi tet...jedva cekam da se steknu uslovi!
Korisnikov avatar
By Torry
pirsing ne volim

imam tetovazu i razmisljam o drugoj, ali moram doobro da promislim sta bi to trebalo da bude
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja planiram jako skoro... pored ova moja 4 prcvoljka da odradim od leve bradavice, do levog kolena... na boku... odredjeni text.
By Swanheart
mali dodatak staroj tetovazi, zvezdica

ne vidi se lepo na slici, a mrzi me da slikam sada bolje

Slika
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by zozefin st
imam, tatu,
:smeh:

Nemam tetovaže, niti ih želim.

Nemam ni pirsing, a baš bih želeo jedan na pupku, ali tek kad uradim trajnu epilaciju malja sa stomaka. Ne volim pirsing na dlakav pupak. Fuj!
Korisnikov avatar
By Sutekh
imao na jeziku i na obrvi, njih sam skinuo.

ostao mi na nosu i u hrskavici na desnom uhu (a ja spavam na toj strani.. tj, spavao sam na toj strani dok nisam stavio pirs).

planiram 2 teta.

jedan iznad kuka pa do rebara (Set)

a drugi na bicepsu (medvedje shape koje ga obuhvataju)

mozda odradim i nesto na listu noge, ali to u daljoj buducnosti
Korisnikov avatar
By unic0rn
iako mi je sve to kul na drugim ljudima (ako je uradjeno s ukusom) nikad se ne bih bushio, i nikad se ne bih crtao trajno.
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
nemam ni tatoo, a ni pirsing, niti zelim.
P.S.
Mnogo se bojim igle
Korisnikov avatar
By Blady
Imam i pirs i tattoo
tri tetovaze i jedan pirs na jeziku i po dve mindjuse na svakom uvetu...
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!