Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By ...Sitnicava...
Prelep je.

I čudan nekako.

Ja dobila nekoliko testera i oduševila se njime. :love:
Korisnikov avatar
By Sunce
I kako vreme tece, menja se. Meni mirise na nesto cisto, sa tezinom, a toplo da cuva. :lol:
Korisnikov avatar
By charlie
Slika

posle potroshene prve bochice, svaki moj 20ominutni boravak u parfimeriji zavrshavao se kupovinom iste.
chetri puta.
peti u najavi.
:leviathan:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sada imam Slika :love:

A zelim sledeci da bude ovaj

Slika

Slicni su dosta.. :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Zwezdica

A zelim sledeci da bude ovaj

Slika
Žena mi sad rabi ovaj. :)

A ja sam se tako zaj...zafrknula kad sam poslednji put pohitala da kupim sebi parfem. Uzeh onog nesrećnog sladunjavog Richmonda, pa kad sam ga naprskala sutradan, došlo mi da ga popijem na eks i da se otrujem na licu mesta. Dobro, nije tako strašan, ali nije za me. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Galateja
Slika

Obožavam ga!

Volim odmerene parfeme, snažne, a nežne, da nisu sladunjavi, ali da imaju blagost.
Ne volim da osetim na ženi muške parfeme i jake.
Volim kad parfemi odišu poezijom! :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ovaj jeste malo stariji, ali je saaaavrsen. Resila sam, idem danas da ga kupim. :love:

Doduse, He je jos savrseniji ali bi mi se majka grdno istripovala da kupim muski parfem. :hypno:

Slika
Korisnikov avatar
By ajvanho011
Aaaa kakva tema, jedva sam cekao da svima prezentujem svoju kolekciju :)

ovo je deo:

Slika

Opium je definitivno jedan od najboljih parfema ikada. Nije bas za svaki dan

Slika

Amen je pravi muski zimski parfem. Znate ono debeli dzemper, neki topao restoran sa kaminom i ovaj parfem...idila. Inace je jedan od najpostojanijih parfema (i najskupljih)

Slika

Noviji parfem, fantastican za leto i toplije vreme. Jako svez i muzevan

Slika

Jako perverzan, cist sex u bocici parfema

Slika

Mmmmm jedan od najmuzevnijih parfema koje sam ikad pomirisao...obozavam ovaj miris

Slika

ovo je jedan stari parfem, bio pravi hit pocetkom devedesetih. Ja ga volim i koristim ga za svaki dan.

Dao bih samo komentar za One Million. Parfem je zaista lep i prilicno postojan, ali muka mi je od njega jer prosto ceo grad mirise na ovaj parfem

Eto....ovde bih se zaustavio :)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Trenutno:

Slika

Po reagovanju okoline, necu ga menjati u najskorije vreme. :D
Korisnikov avatar
By h2o
Najčešće stavim Calvin Klein One

Nije napadan i ima tu blagu prijatnu notu koju osetiš kad se približiš osobi

Slika
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja prekjuce kupio ovaj:
BVLGARI red

Slika

Mirise na caj... gorko-slatko... Neki kazu da je zenski, ali ja ga nadjoh na sajtovima muske kozmetike a na samom parfemu nije naznaceno :)
By str00ja
Originally posted by constantine

ovo je moja nota :)

Slika
imam ga i ja, vec drugu bocicu po redu, odlican mi je :) u sutini, imam dva i njih vrtim, u zavisnosti od raspolozenja, vremena, prilike, kako mi kad dune itd., tj. ovaj fenomenalni, opusteni a i dalje egzoticni Mediterraneo, i:

Slika

Slika

Chanel Egoist Platinum. Ovo sam ja u bocici. Prvi put kad sam ga onjusio, to je bilo to, savrsen za mene. Zauvek. :leviathan: Previse dobar da bih mogao da nadjem reci za njega, my No 1 :) (Meditareneo mi je No 2, a za trojkom je raspisan konkurs :P ) Pritom za Egoist Platinum uvek beskrajno dobijam pohvale :)

Inace sam misljenja da ne postoje bolji i losiji mirisi, tj. svako ima neki svoj ukus, pa shodno tome ja licno mislim da Chanel ima najbolje muske parfeme (ukupno njih 5 cini mi se), ne zato sto gajim simpatije prema tom brendu, vec jer mi parfemi istog tj njihovi mirisi nekako najvise odgovaraju. Smekam i njihov (relativno novi) Allure Edition Blanche, ima mi diskretan, ali zanimljiv miris, mozda ga kupim... Ili nateram nekog da mi kupi za rodj :D

Slika

edit: kada sam ovaj prvi put onjusio, zaista mi je prva asocijacija bila bela boja, kao neko beskrajno belo u malom, valjda ga zato i krstishe kao blanche, nekako je tako blag svetao cist, ali postojan miris :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ipak najvise volim Dior Homme. Nikako da se zasitim.

Sport varijantu jos nemam, ali mi je klasicna zapravo bliza.
Korisnikov avatar
By Oziris
Imam ove u posedu:

Slika

Slika

Slika

Slika

Stavljam kako koji, zavisi od doba dana, od godisnjeg doba, od temperature napolju, i u krajnjoj liniji, od garderobe na meni...
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
od svih, D&G Light Blue najvise volim i uuuuvek mu se vracam... ^^ divan je...
Korisnikov avatar
By Kejt
Slika

uvek i zauvek

trenutno oshlo : (
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!