Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Rewind
Originally posted by Sheytan

Nezaobilazan deo ležernijih odevnih kombinacija su dukserice, a veliki povratak na modnu scenu doživeli su modeli sa kapuljačom.

Dizajneri ni ove sezone nisu zapostavili muškarce koji su naklonjeni ležernijem odevanju. Naprotiv, u mnogim kolekcijama za ovu sezonu veoma je dominantan kežual i sportsko-elegantni stil.

Osim toga što su komotni i moderni, duksevi sa kapuljačom su veoma zahvalni za kombinovanje, jer se mogu uklopiti u više odevnih varijanti. Ovakvi modeli idealni su za prelazni period, kada se preporučuje slojevito odevanje.

Dizajnirani su od tanjih i debljih materijala, a moderni su modeli u svim bojama, kao i oni sa prugama, karo desenom i printom. Možete ih nositi preko majice, košulje, a modeli užeg kroja savršeno stoje u kombinaciji sa sportskim sakoom.

Najbolje idu uz farmerke, mada se mogu nositi i sa ležernim pantalonama šireg kroja. Moderni su i duksevi sa rajsferšlusom, kao i oni sa velikim džepovima sa strane.

Duksevi sa kapuljačom prikladni su i za dnevnu varijantu i za noćne izlaske, važno je samo da ih pažljivo kombinujete i obratite pažnju na boje i desene.

Slika

* Šta kažete vi na ovo, da li nosite dukseve, posebno one sa kapuljačom, u kojim prilikama, kombinacijama ...
Za ime sveta, odakle je ovo s**nje preuzeto??! Ništa upereno protiv onog ko je otvorio temu, ali u ovom "članku" jedna glupost sustiže drugu (highlights include Dizajnirani su od tanjih i debljih materijala & Moderni su modeli u svim bojama). Ukratko, sve stvari koje znače koliko i: "Kada pijete vodu, možete je malo zadržati u ustima, ili je pak odmah progutati."
Ako zanemarimo te bljuvotine, još uvek nije sasvim jasno zašto je kapuljača, odnosno odevni predmeti koji je sadrže - ne baš poslednji bljesak inovacije u dizajnu - na vrhu odeljka s nazivom Moda.

Naslućujem da me ovaj post neće učiniti preterano popularnim ovde, ali mislim da zaista možemo bolje od ovoga.
Korisnikov avatar
By HARP
Da, ali vecina koje posedujem imaju rajfešlus :D
Korisnikov avatar
By Taki
Jako su sexy duksevi sa kapuljačom, a naročito long hoodies (bzv što je kod nas prevode kao ženska haljina).

Slika
Slika

So sweet. :sweet:

Pre jedno mesec i po dana mogla da se nađe u New Yorker-u ista kao što je ima devojka u Cecinom spotu za pesmu "Da raskinem s njom" samo u tamnoj sivoj boji, isto je napred zvezdica crna. I to bilo na sniženju za samo 1000 din...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e da. izgubila sam omiljeni.

neki ljudi me pokupili da me odbace na žurku i ja ostavim dukser u kolima kad sam čula kako gruva muzika jer kontam da bih se skuvala i kaže mi taj vozač da je on neki poslastičar đole ili tako nešto i da dođem u neku poslastičarnicu ili tako nešto da uzmem sutradan. sreća jako sam zapamtila tako nešto pa obišla sve poslatičarnice po gradu. kurčina

onaj iz teranove ice age čupavi. ako nađete negde kupite mi i voleću vas a možemo i da se ljubimo <3
Korisnikov avatar
By *deni*
Takve dukseve s kapuljačama najviše cene fini, next door momci, pošto su zgodne kad krenu da se u diskreciji šunjaju na sastanak sa nekim muškarcem radi seksa.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kul su mi kad je kisa jer kisobrane ne volim i jedno 5 godina nisam uzeo kisobran u ruke.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Samo takve i nosim :) ....nemam dukseve bez kapuljace :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
DUKS IZ KAPULJAČE DUKS IZ KAPULJAČE DUKS IZ KAPULJAČE DUKS IZ KAPULJAČE
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!