Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by A.F.K.A.OB
Originally posted by Egmont
Zatvorimo knjižare i otvorimo parfimerije, banke i butike.

OT: Doš'o ja u Beč, seljak iz Srbije. Noge ličke, a cipele bečke, i k'o rek'o, aj' da vidim ja taj H&M. Zaputim se u Marije Hilfeštrase, kad tamo komada četiri. Srce mi zaigra. Uđem u najveći, na dva sprata je. Provedem sat vremena i nađem jednu ljubičanstvenu košulju. Stanem u red, pored mene fin jedan mladić, naočit, moderno obučen, zadovoljava sve kriterije mog prefinjenog ukusa za muškarce. Onako, baš evropski izgleda. Zazvoni mu telefon. Kad će ti on na čistom BHS-u: "E, aj' zovem te za 15 minuta, u HaEm-u sam."

Onda ti ja kupim tu košulju, odem u Springfield pored i kupim dva džemperčeta, dva para pantalona, dve košulje, 5pack čarapa, i još neke gaće za 40% manje para nego u Beogradu (što je mnooooogo više od carine plaćene za istu tu robu uvezenu u Svrbiju) i isplatim si put do Beča i nazad.

Vratim se kao seljak čovek u Srbiju sa saznanjem da ću ipak rađe kupovati tu špansku trikotažu.
A ti si ocekivao da taj naociti mladic kaze "U EjchEndEmu sam"?
Ne, očekivao sam da sve drugo kaže na švapskom, kad je već "H & M" prozborio na istom.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dakle, trebalo je da kaze "u H i M-u sam"?
Koliko ja znam, ukoliko slova pises latinicnim pismom citas ih kao "Be, ce, De, eF" i slicno.

Sve i da se decko zajebao, meni i dalje nije jasno sta si tim postom zeleo da kazes.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja sam slusao o H&Mu od gomile ljudi, i kada sam imao prvu priliku da konacno i udjem u radnju razocarao sam se samo tako, ono sto je bilo unutra je stvarno bilo dno dna - uspeli su da iskombinuju monotoniju zare i "mrtvilo" benetona. Mozda je to bila samo ta kolekcija, no stvarno bzvz.
Korisnikov avatar
By bakalar
Ja sam slusao o H&Mu od gomile ljudi, i kada sam imao prvu priliku da konacno i udjem u radnju razocarao sam se samo tako

:zeka:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by unic0rn
ono sto je bilo unutra je stvarno bilo dno dna - uspeli su da iskombinuju monotoniju zare i "mrtvilo" benetona.
očito je u pitanju višedecenijski uspeh.
Korisnikov avatar
By bakalar
anyhow, beneton u okviru sisley-ja ima po neku finu stvar ..

da li postoji sisley u BGu ?
Korisnikov avatar
By Island
u H&M u Becu kupih povoljno neke krpice... to su tamo drugorazredne prodavnice... al to nama i treba.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Island
u H&M u Becu kupih povoljno neke krpice... to su tamo drugorazredne prodavnice... al to nama i treba.
Ne bih se slozio da su to tamo drugorazredne krpice.
H&M ima par radnji u najuzem centru Beca, i veoma su dobro posecene. I pritom kupuju isti ljudi koji kod nas kupuju u Zari i slicnim prodavnicama - mlada, koliko - toliko, urbana populacija.
Korisnikov avatar
By mili86
Znaci, vece sranje nisam video...
bilo je to ovako:

mili86: "Izvinite, gde se nalazi musko odeljenje?"
tetkica prodavacica: "Tu desno!"
mili86: "Gde desno?"
tetkica prodavacica: "Tu, na ovom stenderu!"
mili86: "Celo odeljenje samo na jednom stenderu?"
tetkica prodavacica: "Na pola stendera, ovo iza su zenske pantalone."

Skandal!!!
Od muskih stvari tri siva sakoa, dva crna, jedan dzemper na plave i jedan na zelene pruge, jedan sal i dve bele kosulje, ako ne racunamo ono sto je u izlogu.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
HAHAHAH

Pa da, tako nekako je izgledala i moja avantura po srpskoj kopiji H&M-a

:lol:
Korisnikov avatar
By mili86
A fora je sto nigde nema natpisa H&M tako da izgleda kao sanerska Zekstrina radnja!!!:smokin:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
pa ne smeju da napisu da je to H&M jer to ipak nije oficijelna radnja...

fora je da oni saradjuju sa H&M-om, i imaju njihovu dozvolu da rade, jer im oni i salju stvari, doduse verovatno neke ostatke od sezone na izmaku, ali nemaju dozvolu da koriste logo...

ali da izgleda nekako jadno - izgleda...
Korisnikov avatar
By Egmont
Koleginica otišla do radnje i dočeka je neka gospođica. Pita je koleginica: "Imate neki press materijal?" Radnica je onako zblenuto pogleda i pita: "Šta?" Koleginica joj kaže: "Neki materijal za medije." Prestravljena radnica se okrene i pobegne. I nikad se više ne vrati.
Korisnikov avatar
By ns.happy
dobar dan tugo, vracam ti se opet ja... :peva:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa znaci to nije oficijelna H & M radnja nego Zekstra otvorila prodavnicu u kojoj prodaje nesto od njihove robe? :(

Necuuuu taaaakoooo :(
Fuck :evil:
Korisnikov avatar
By EnRage
Pa to se vec dogodilo negdje 2000. u Zagrebu kada se proculo da se u shopping centru Imporatnne Galleria otvorio H&M. Na kraju je isto ispalo da je to neka trgovina od 5 kvadrata s tri muske i tri zenske krpice.
Korisnikov avatar
By m..
Ajoj. Pa kakve su cene? I jel H&M ili Divided?
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
mesano... videla sam par Divided stvari..

ali nema puno stvari u samoj radnji, jer su na tih 100 kvadrata strpane i muske, i zenske i decije stvari...

u svakom slucaju, tigraste polu-providne helanke za uzrast od 7-9 koje kao ponos i dika radnje stoje u izlogu nisam mogla da ne primetim..

a jos jedan problem je sto od svake stvari imaju po 2 broja..
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sramota :durenje:
Reklamirati se kao H&M i onda otvoriti butik sa mesanom robom i ponekim stvarima od H&M-a i to sa malim izborom modela i brojeva :lood:

Treba ih zapaliti radi osvete :uljenavatru:
To je nedopustivo i necuveno :durenje:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zapravo se nisu nigde reklamirali kao H&M, nego je to ovde tako protumačeno u uvodnom postu.
Korisnikov avatar
By pazzaz
moram priznati da mi je cudno da je Zekstra uopste upustila u pricu o prodaji H&M-a jer koliko znam Verano (ili ti New Mazel Tov) je taj koji treba da ih zastupa bar koliko je meni poznato (posto se secam neke price da bi H&M trebao da bude valjda u robnoj kuci Mitic a i u Beogradjanci) jedino ako nisu od svega toga odustali
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
u Beograđanci ih nema, a koliko sam skontao tamo je svakako već sve popunjeno robom. ne deluje mi verovatno da će nekog iseliti odatle par meseci posle otvaranja samo da naprave mesta za H&M. uostalom, za neku zglavnu prodavnicu bi trebalo da im je barem čitav sprat na raspolaganju. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
čekaj, koja je juče otvorena? zar nije Beograđanka?
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by 2Q2Bstr8
čekaj, koja je juče otvorena? zar nije Beograđanka?
RK na Terazijama
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!