- 19 Dec 2008, 02:33
Originally posted by A.F.K.A.OBNe, očekivao sam da sve drugo kaže na švapskom, kad je već "H & M" prozborio na istom.Originally posted by EgmontA ti si ocekivao da taj naociti mladic kaze "U EjchEndEmu sam"?
Zatvorimo knjižare i otvorimo parfimerije, banke i butike.
OT: Doš'o ja u Beč, seljak iz Srbije. Noge ličke, a cipele bečke, i k'o rek'o, aj' da vidim ja taj H&M. Zaputim se u Marije Hilfeštrase, kad tamo komada četiri. Srce mi zaigra. Uđem u najveći, na dva sprata je. Provedem sat vremena i nađem jednu ljubičanstvenu košulju. Stanem u red, pored mene fin jedan mladić, naočit, moderno obučen, zadovoljava sve kriterije mog prefinjenog ukusa za muškarce. Onako, baš evropski izgleda. Zazvoni mu telefon. Kad će ti on na čistom BHS-u: "E, aj' zovem te za 15 minuta, u HaEm-u sam."
Onda ti ja kupim tu košulju, odem u Springfield pored i kupim dva džemperčeta, dva para pantalona, dve košulje, 5pack čarapa, i još neke gaće za 40% manje para nego u Beogradu (što je mnooooogo više od carine plaćene za istu tu robu uvezenu u Svrbiju) i isplatim si put do Beča i nazad.
Vratim se kao seljak čovek u Srbiju sa saznanjem da ću ipak rađe kupovati tu špansku trikotažu.