Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Tresh-grl
Ja najvise stvari imam iz H&M,Mango-a,Miss Sixty,Pull and Bear-a,Topshop-a
By Swanheart
Originally posted by Lakiboy_ns
Pull and Bear jesen/zima 07/08 kolekcija
Interesantno, sareno, mladalacki...emo boys will love this

''
and emo girls :D
Korisnikov avatar
By Myself
Benetton sa podgrupama Playlife i KillerLoop.
Imam gomilu stvari Rifle, TomE Tailor-A i Esprit, ali Benetton je moja :love:
Korisnikov avatar
By foolish
Springfield i Pull&Bear mi skroz odgovaraju
Korisnikov avatar
By *deni*
Nije bitna marka, bitno je da odevni ansambl bude po bojama uskladjen, da odgovara telesnoj gradji i da prati personaliti.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da je držati se marke daleko manje zahtevno. :lol:
Korisnikov avatar
By EnRage
Tako nekako :lol:

BTW, sto se tice Springfielda, meni tamo sve izgleda nekako ogromno :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by EnRage
Tako nekako :lol:

BTW, sto se tice Springfielda, meni tamo sve izgleda nekako ogromno :)
Springfield ne fura neki sexi nego vise neki good boy look...cenim da zato nemaju nekih uskih i sexi modela koji prate liniju tela nego im je garderoba vise nekako casual opustena. :mama:
Korisnikov avatar
By EnRage
Da, tako nekako, malo je sve vrecasto...a i ovdje u ZG u Springfieldu je glazba uvijek ko da ju bira neki ostarjeli peder bez ukusa :lol:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja sam za Bershka mislio da drze samo zensku garderobu pa nisam ni ulazio u njihovu radnju u Delta City :lood:
Jedva cekam da vidim sta se tamo nudi :D
Mada s obzirom da je i taj brend u vlasnistvu Inditexa predpostavljam da je slicno Zari i Pull and Bear-u mada cujem da je malo sarenije.

U Mango navodno treba da se pojavi i muska kolekcija ove letnje sezone ali samo kao probna u pojedinim radnjama...zanima me kako ce to izgledati :rock:
Bershka IMA musku garderobu, jeftinija je (cak i od) ZARE, ali je Mr. Miskovic odlucio da u Serbiju zemlju dovuce samo zenski deo ovog Inditexovog podbrenda, sto mi nije jasno, jer OYSHO, i stradivarius svakako imaju SAMO ZENSKE linije, a Bershka koja ima i musku opet u SRB ima samo zensku liniju....

GLUPA DELTA! (tj modni odlucivaci iz iste kompanije)

"MANGO MAN" ima lepu kampanju, al pitanje je da li ce i to ikada doci do ovog dela balkana... verujem da NE, skoro...

ont:
najvise garderobe imam iz DIESELa definitivno, zatim ide Energie, pa H&M, ZARA, NIKE ... ima svega, kupujem sta mi se svidi, sam da imam para...

Designer clothes cuvam kao PRESCIOUS ITEMS (posto su i placeni toliko)
i tu ima najvise RICHMONDA i Dsquared2, a poneki D&G, JustCAVALLI i Galliano (Underwear samo) :love:

zovite me snob! ;)
Korisnikov avatar
By VANGEL
MARKE VISE NISU U TRENDU...PREFERIRAM EVRE:roflmao:
By biotherm
kad kupujem, ne gledam na marku... vec da li mi se bas svidja... naravno izbegavam terranovu i sl. marke ¨za siroke narodne mase¨, jer ne bih hteo da ispadnem kao neki klon...
volim posebnost, originalnost :)
By Paris
uglavnom newyorker, mango & zara
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by blabla-baby
Na prvom mestu bih izdvoji firme poput Xian Thao i Dieng Hiu. Em prate sve mladalacke trendove em su vrlo pristupacni nasim uslovima. A i zastupljeni su na skoro svakom cosku pa ne moram da obijam noge dok nadjem radnju.

Potom su tu radnje poput Slica. Kupujmo domace, damn it! A i Junikatno! ;)

Ak` mi se nista ne svidi sednem pa si sasijem :D
:up: :lol:
:up: :up: :smeh:
E ako si slozio sve ovo!! :up: :smeh:

Nego, stvarno - :up: :up: :up: :up: :up: za sivenje!!! :klap:

Jedino za obucu mogu reci da preferiram Skechers i Cat. Zato sto su kvalitetne, pre svega udobne, a i dizajn mi se svidja. :love:

Ostalo - odeca - sta mi se svidi, to i kupim (ukoliko mi je dati odevni objekat finansijski pristupacan, je l' te... :hvala: )
Korisnikov avatar
By angelNS
Imam dosta stvari iz Diesela, Zare, Mexxa, Esprit, Gas (imaju super farmerice), nesto iz Springfielda...

Poslednjih meseci, svakim danom mi se sve vise svidja Energie. Ali, zar nisu malo preterali sa cenama, sto se tice nekih stvari?

Od obuce volim LACOSTE, Puma, Levi's...
Korisnikov avatar
By Hton
onu na aktuelnoj rasprodaji:D
Korisnikov avatar
By Modesty
Uopšte ne patim za tim,kupujem šta mi se svidi i da je pri tome udobno,kvalitetno i da mu je cijena pristupačna jedino od patika preferiram convers,adidas i košulje azaro
Korisnikov avatar
By XerYuS
Benetton, Zara, New Yorker, H&M, Kenvelo, i tako...
Korisnikov avatar
By ns.happy

eh konacno! da li je to radnja u pasicevoj (mislim bar) u kojoj mladi studenti akademije itd prodaju svoje radove? kakve su cene? ima li za muske stogod?
Korisnikov avatar
By North
ne biram, u stanju sam dati dusu svoju ako mi se nesto dopadne.nebitna je cena ali je bitan kvalitet.mnogo obracam paznju na materijale od kojih je napravljen taj odevni predmet.glupo mi je da se bacakam sada potpisima jer zaista nisu bitni.npr. imam jedan duks iz second handa (nema nikakve oznake koja je to marka) ali je savrsen i obozavam ga.isto tako imam oko 10ak pari patika-cipela koje jos nikada nisam obuo jer se zanesem da kupim nesto sto mi se u datom trenutku dopadne a vec sutra to poklonim nekom ili jednostavno zadrzim jer ko zna kakav ce mi vetar sutra duvati kroz glavu.Ovih dana kombinujem starke, diesel farke i obicnu belu majicu i nikad se bolje nisam osecao.jednostavno je definitivno najbolje i nekako sam to ja...samo mi je zao sto to jednostavno nekada zna mnogo da kosta ali jbg
Korisnikov avatar
By angelNS
Originally posted by ns.happy

eh konacno! da li je to radnja u pasicevoj (mislim bar) u kojoj mladi studenti akademije itd prodaju svoje radove? kakve su cene? ima li za muske stogod?
Da i mene to isto zanima. Nadam se da muskarci nisu diskriminisani. :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
isao sam na njihov sajt, palmoticeva ulica je u pitanju... ali izgleda da je samo za devojke... nista za muske nisu stavili na web...
Korisnikov avatar
By angelNS
Originally posted by ns.happy
isao sam na njihov sajt, palmoticeva ulica je u pitanju... ali izgleda da je samo za devojke... nista za muske nisu stavili na web...
Znao sam. Pa ako nema na webu ne verujem da ima u butiku, mada ko zna... :lizalica:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
od ovih sto imaju kod nas da se kupe : Massimo Duti, Lacoste, Guess, NafNaf, Ralph Lauren, LiuJo, Replay, Miss60.. G-star raw sad ima u bgu i za zene, tako da i tu ponekad nadjem nesto...

ono sto ne mogu ovde da nadjem, kupim preko kad odem... slicno je i sa designer clothes, jer ovde deru kao sto je vec poznato. Dsquared kosuljica na kratke rukave od pre garant 3 sezone, kosta kao da su je licno Dean and Dan nosili tako da...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
El Priamidos ata blokos sedamdesetos i ponekada KAB (kupljeno at buvljak)
By Loverboy
Od malo ekstravagntijih stvari odela Hedi Slimane-a a od svakodnevne odece pull & bear, 7 for all mankind, :bale: , newyorker, H&M ...
By Kragi
Springfield i Puma su dva brenda koja zadovoljavaju moje potrebe.
Odeca, obuca, detalji, .... Nisam u fazonu da obilazim 50 radnji i isprobam duplo vise stvari da bih se odlucio.
Obicno kolekcije vidim na netu, odem i uzmem sta mi treba .....
Korisnikov avatar
By Sing
Ja iskljucivo armani kopije sa buvljaka iz predgradja Bangkoka, ali onog sa juznog predgradja jer taj radi i nocu. Super mi stoji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!