Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by EnRageSpringfield ne fura neki sexi nego vise neki good boy look...cenim da zato nemaju nekih uskih i sexi modela koji prate liniju tela nego im je garderoba vise nekako casual opustena.
Tako nekako![]()
BTW, sto se tice Springfielda, meni tamo sve izgleda nekako ogromno![]()
Originally posted by Lakiboy_nsBershka IMA musku garderobu, jeftinija je (cak i od) ZARE, ali je Mr. Miskovic odlucio da u Serbiju zemlju dovuce samo zenski deo ovog Inditexovog podbrenda, sto mi nije jasno, jer OYSHO, i stradivarius svakako imaju SAMO ZENSKE linije, a Bershka koja ima i musku opet u SRB ima samo zensku liniju....
Ja sam za Bershka mislio da drze samo zensku garderobu pa nisam ni ulazio u njihovu radnju u Delta City![]()
Jedva cekam da vidim sta se tamo nudi![]()
Mada s obzirom da je i taj brend u vlasnistvu Inditexa predpostavljam da je slicno Zari i Pull and Bear-u mada cujem da je malo sarenije.
U Mango navodno treba da se pojavi i muska kolekcija ove letnje sezone ali samo kao probna u pojedinim radnjama...zanima me kako ce to izgledati![]()
Originally posted by blabla-baby
Na prvom mestu bih izdvoji firme poput Xian Thao i Dieng Hiu. Em prate sve mladalacke trendove em su vrlo pristupacni nasim uslovima. A i zastupljeni su na skoro svakom cosku pa ne moram da obijam noge dok nadjem radnju.
Potom su tu radnje poput Slica. Kupujmo domace, damn it! A i Junikatno!![]()
Ak` mi se nista ne svidi sednem pa si sasijem![]()
Originally posted by blabla-babyeh konacno! da li je to radnja u pasicevoj (mislim bar) u kojoj mladi studenti akademije itd prodaju svoje radove? kakve su cene? ima li za muske stogod?
Originally posted by ns.happyDa i mene to isto zanima. Nadam se da muskarci nisu diskriminisani.Originally posted by blabla-babyeh konacno! da li je to radnja u pasicevoj (mislim bar) u kojoj mladi studenti akademije itd prodaju svoje radove? kakve su cene? ima li za muske stogod?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!