Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by androglamNažalost, čini se da je u većini slučajeva tako - čast izuzecima.
znas kako u Srbiji se zna samo za onaj deo mode koju cine pijacne kopije
Originally posted by androglampa sad za svakog ne bih rekao ali za njega je ocigedno bio jer jednostavno to nije za njega ili je mozda to i bila strategija Prada-e unistiti konkurenciju zato ga je i stavila na to mesto a onda dovela Rafa kako bi je bolje prodala.
Ne, ni ja nisam bio oduševljen onim što je uradio za JS. No, to bi za svakog bio težak zadatak.
Potpuno se slažem kad je u pitanju Raf Simons - više nego adekvatna, a opet sveža interpretacija minimalizma kuće za koju radi. Iako mi se dopada kako je uspeo da pomiri tradiciju i svoje individualne preference u jesenjoj kolekciji, Raf je, barem u mojim očima, najbolji kad se ''otkači'': one impozantne rese koje je radio za proleće su me osvojile!
Originally posted by pazzazMeni su rese bile interesantne možda ne toliko same po sebi, koliko sa aspekta reputacije koju Jil Sander ima - to je ipak ime koje se češće povezuje sa nešto rigoroznijom slikom žentvenosti. Da ne pričam o tome da ni u snu ne bih pogodio da će jedna od "Victoria's Secret" devojaka rešiti da nosi Jil Sander - što je učinila Miranda Kerr na crvenom tepihu CCostume Institute gala večeri!!Originally posted by androglampa sad za svakog ne bih rekao ali za njega je ocigedno bio jer jednostavno to nije za njega ili je mozda to i bila strategija Prada-e unistiti konkurenciju zato ga je i stavila na to mesto a onda dovela Rafa kako bi je bolje prodala.
Ne, ni ja nisam bio oduševljen onim što je uradio za JS. No, to bi za svakog bio težak zadatak.
Potpuno se slažem kad je u pitanju Raf Simons - više nego adekvatna, a opet sveža interpretacija minimalizma kuće za koju radi. Iako mi se dopada kako je uspeo da pomiri tradiciju i svoje individualne preference u jesenjoj kolekciji, Raf je, barem u mojim očima, najbolji kad se ''otkači'': one impozantne rese koje je radio za proleće su me osvojile!
ja mislim da mu je to jedna od losijih kolekcija jer jedino i to samo neke rese su ok sve ostalo njaaa dosadno jer je to sve vec radio za Jil ali zato mu je muska sve bolja i bolja za Jil
Originally posted by pazzaz
pa sad mlako u odnosu na njegovu ne bih rekao mozda komercijalnija mada uglavnom dopunju jedna drugu sto i nije tako dobro jer bi bilo lepo imati dve totalno razlicite varijante ali posto su obe jako dobre tako da mu je oprosteno.
Originally posted by pazzazEj, pa ne znam - jel' zaista toliko neodoljiv? Mislim, znam da obično važi pravilo ''Uncle Karl knows the best'', ali ne znam zašto je Brad morao da bude onako iskuliran... Kakogod, Sebastien Jondeau mi je i dalje nenadmašen kad je reč o Lagerfeldovim pulenima...
ajde da nepreterna sa RS i JS![]()
a naravno da se ne rastura od polsa kad su svi zaludjeni Baptiste Giabiconi-om![]()
Originally posted by pazzazMa, da, naravno da je bio, bilo bi perverzno (mada ne i neuobičajeno) da ga je toliko uzdizao, pa odjednom nikom ništa, ali sad Bap dobija sve one ''posliće'' koji su pre sledovali Bredu... Jasno, to je protejski svet modelinga, ali uočljivo je da se, iako ga Karl forsira, Bap. ne uklapa u sve profile. Ona kampanja sa Jerry Hall nije ispala baš optimalno. Nemam ništa protiv velikih razlika u godinama (Renee Russo i Jon K. su PAKLENO seksi u kampanji za Brian Atwood Shoes), ali Giacobini na momente deluje preterano twinkish.
pa Sebastina mu je i dalje licni asistent-vozac
odakle ti da je Brad iskuliran mislim ipak posle skoro ko zna koliko godina mora neko i drugi da postane glavni, Brad je sad bio i na Chanel Venice reviji tako da je i dalje prisutan
Originally posted by androglamMa,on i sa dzakom izgleda GORGEOUS!
Čisto da se zna, Chad White i dalje izgleda ONAKO dobro.![]()
Ako ste se pitali kako je proveo leto... vežbajući, čini se.
A ukoliko nije svima bilo jasno da je dečko UVREDLJIVO ZGODAN, verujem da će sledeća fotka biti više nego dobar argument...
Originally posted by Hans_87Izbavitelj,cega,mico?
Mesija...izbavitelj...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!