Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Suncehvala
Samo za pazzaz-a:
Originally posted by pazzazZnam da Galliano odlicno prodaje svoje kolekcije i da su pojedini extra ekstavagantni modeli tu samo da naprave atmosferu na reviji poput tih pajaca ali ja jednostavno modu procenjujem na subjektivan nacin po tome sta bih licno nosio a sta ne bih.Nisam deo modne branse ali volim da pratim sta se desava i sta se nudi ( i tu i tamo da kupim sebi nesto od svega toga).Tako da ono sto veci modni poznavaoci od mene ocenjuju kao nesto sto je inovativno mene ne interesuje ako to nije onaj look koji ja volim.A iz D&G kolekcije bih kupio sebi skoro sve...pa nek o tome misli ko sta hoce...evo od mene jos nekoliko (po meni preteranih) modela iz nove Dolce & Gabbana kolekcijeOriginally posted by Lakiboy_nsza stvarno mislis da se npr Gallianova odaca nije komercijalna, moracu i te kako da te razuverim jer je skroz suprotno npr on i te kako dobro prodaje to sto vidis par modela kao nprimer taj pajac koji je bio na reviji je cisto jedna od retkih silueta koja su cisto tu radi cele atmosfere kolekcije kao i samog koncepta kolekcija mada kada je bolje i pogleda pa cak i ona kad bi se samo promenio materijal i skinili delovi stajlinga i te kako je komercijalno pa cak i vise nego ove tri marke o kojima ste pisali. Pre svega dizajner mora da postavlja nove postulate u vidu stila, proporcija, izgleda, sto se za ove tri marke nemoze reci vec su uvek izgledale kao malo skuplji buvljak a nikako kao modne marke.
@abcd-pa volim stvari koji su originalne ali ne na taj nacin koji forsira John Galliano na primer koji od svojih modela pravi cirkus i to bukvalno.
Garderoba se pravi da bi bila nosena ne da bi se pokazivala samo u privatnosti svopg doma ili na nekim privatnim s/m partijima![]()
Originally posted by blabla-babyDef nemaju veze i nedao bog da postoji veza jer jedan je olicenje loseg dizajna a drugi dobrog
Momci, momci
mislim da je rasprava bespotrebna. Stvarno ne vidim vezu izmedju "ulicnih" modela DG i Pradinih odela.
Dva sveta. Imaju odlican dizajn i jedna i druga kuca a o ukusima mozete do sutra.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!