Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Paranoid Androgynoid
kaput lepo sasijes, isti takav kao u zari ili u kojoj god nebuloznoj prodavnici si vec video taj od zilion hiljada.. udjes, pogledas, ako imas iole kreativnosti u sebi zapamtis model, kupis materijal i opet ce biti "kao za tebe krojen", literally, a ustedeces bar duplo. :lukavi:

za torbu.. hmm.. ako hoces dobru torbu tu neces jeftinije proci od te u springfildu, sve torbe koje imam i koje su dobre i odgovaraju tvom opisu su bar toliko kostale. evo nova sveza od pre par dana Beneton.. idi tamo, na snizenju su sada 2.500 samo sto ne znam da li ima crna, ja imam olive green, imas i neku tamnosivkastu.. i najbolja mi je od svih do sada :shmi:

onda.. cipele.. za 5000-6000??? :shok: pa gde to ima o'ma 3 para da kupim! ako hoces normalne cipele, sad ne znam kakav ukus imas ali po opisu torbe kakvu zelis i kako si je opisao, ne bi trebalo da te zadovoljava nesto prosecno na nogama (ili su to samo meni cipele i patike najbitniji deo odece?! :doh: ) iz iskustva znam da sa cipelama uvek najgore prodjem, minimum 150jurica.. ali nosis i uzivas i lepo ti je u njima ma kako ti sjeban dan bio (ili sam to opet ja?!) :shmi:

racun ti za te 3 stvari ispadne negde.. hmm, pa malo manje nego sto si proracunao.. ali eto, bar sasijes kaput i ustedis tu.. a i mozda nisi opterecen obucom pa ustedis i tu u odnosu na mene :) ..a i mozda ti se dopadne neka jeftinija torba :lol: mozda mozda.. a mozda ti ispadne i 30000 racun :lol:
salim se.. eto nekih preporuka.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sutekh
A i ti Sixto bre, na 1.000 km se vidi da si veliki emotivac. Nemoj to da maskirash sa sirovim postovima :opatica:
joj, jeste, on je bas mukica, vidi kako nam se razboleo za zonom... :sweet:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Zasto ljudi glume snobove u zemlji u kojoj je prosecna plata 300 evra? :puzzle:
By Sixto
Ako sam emotivac kao sto zakljucujete ne mora da znaci da sam operisan od realnog zivota i ambijenta u kom zivimo! Pa nemam vise 17god i neutoljivu glad za krpetinama a da nemam predstavu odakle to da kupim!
Emotivnost je iza zatvorenih vrata s osobom kojoj pripadam, a na ulici se ne zanosim budalastinama!
Korisnikov avatar
By ns.happy
o tome mi i pricamo siksto, sunce nase. :sweet: majke mi da imas 40 god, jurio bih te da me ozenis, kao k.zita dzouns onog majkl daglasa, pa bih te nekako savatao...
By Sixto
Da imam 40g? A sta mi fali sad, tj koji je kumst sa tim godinama, ne razumem?
By rent_guy
Originally posted by YouKnowMyName
Zapravo... Ja imam 2 iz matematike, tako da nisam lepo sabrao... :glupan:
Na kaput sam nabasao u Delta City-u, ZARA. Ima rusku kragnu, malo je ispod kolena i malkice je strukiran.
To je bilo kao da me je sudbina odvela njemu. Chim sam ga probao zaljubio sam se u njega.... Stoji mi kao da je za mene krojen, ali mu je cena 17 000. Verovatno cu da chekam dok ne bude na nekakvom snizhenju, ali mislim da ce se prodati 100 puta do bilo kakve rasprodaje.
A shto se tiche torbe, treba mi za shkolu jer me ranchevi nerviraju, ako neko zna neku prodavnicu torbi u Beogradu, MOLIM VAS recite mi. Trazhim neku, po mogucstvu crnu, torbu na kopchanje za preko jednog ramena... Video sam jednu torbu u Springfield-u za 3 500, ali verujem da mogu jeftinije da prodjem...
Kada na to dodamo 5 000 za neke cipele dodjemo do iznosa od 25 500 dinara :wtf:
E vidis, ja sam u Zari nasao diiiiivan, pomalo strukiran, sivi kaput, koji je kostao 10.500, pa sam svaki dan isao da vidim da li je pocelo snizenje i capnuo sam ga posle nedelju dana za 6.500! :vogue:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMg pocela su masovna snizenja-svake godine sve ranije i ranije :yay:

Jos malo pa ce sve biti skoro pa dzaba :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
laki, duso, vodi srecka svog u shoping? :sweet:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:friends: bice, bice ;)

p.s. kazes da si video cica macu? da li se moja cica maca vratila? :D
By rudi
Viva la second hand!!!:hvala:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG u gradu su extremna snizenja :shok:
Upravo sam danas kupio novu jaknu u Zari koja mi u sustini nije ni trebala ali je bila snizena sa 7.500 na samo 3.000 din i prosto nisam mogao da joj odolim.
Ostao im bio samo taj jedan primerak i to tacno moj broj, stoji mi kao salivena...I am so happy right now :radosnice:
Korisnikov avatar
By Marvin
Daaa daaaa...
Popusti su fantastični (konačno!)
I ja fino pazario :smilegrin:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mozda je neprikladno ovde da promovisem pijacnu prodaju, ali prosto moram da vam skrenem paznju na veselu zenu koja prodaje extra donji ves na Bulevaru, kod Futoske pijace.
To mora da je neka zaplenjena roba sa carine , jer je kvalitetna, a po pristupacnim cenama.
Ima seksi gaca sa motivima macke s prednje strane, kojoj u mraku sijaju oci.
:tange:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mogao bih i ja onda u pazar. samo da se nakanim.
Korisnikov avatar
By Marvin
Pohitaj... pohitaj...
Još malo pa nestalo.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bice snizenja jos ceo februar kaze mi decko u Zari da predstoji jos jedan krug snizenja vec snizene robe ali nece biti svih brojeva.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kad vidim koliko para ištu po radnjama za obične kapute malo modernijeg kroja, dodje mi da upišem krojački kurs na univerzitetu " Božidar Adžija ". Posle samo šivaću mašinu uzmem od moje bake i Bog da me vidi.
:hekla:
Korisnikov avatar
By Marvin
Jeste Deni. Ni šnajderke nisu kao što su nekad bile.
Use i svoje kljuse.
Korisnikov avatar
By 2kune
ja imam 40 godina i jedino mi je iz mode još bitno naći šik ručnik za saunu... :deda:
Korisnikov avatar
By HPLC
Treba se lepo sprijateljiti s prodavcima iz tih radnji u kojima cesto kupujete :) Onda vam lepo ostave "sa strane" ono sto vam se svidja i sto vam odgovara do nekog, recimo, 70% snizenja :)

Posle lepo dodjete, kupite i budete happy :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by untouchable
onda.. cipele.. za 5000-6000??? :shok: pa gde to ima o'ma 3 para da kupim! ako hoces normalne cipele, sad ne znam kakav ukus imas ali po opisu torbe kakvu zelis i kako si je opisao, ne bi trebalo da te zadovoljava nesto prosecno na nogama (ili su to samo meni cipele i patike najbitniji deo odece?! :doh: ) iz iskustva znam da sa cipelama uvek najgore prodjem, minimum 150jurica.. ali nosis i uzivas i lepo ti je u njima ma kako ti sjeban dan bio (ili sam to opet ja?!) :shmi:
Nisi samo ti! :shake: Ja sam jedva nasao cipele da mi se dopadaju. Kad sam ih nasao cini mi se da sam osuncao pola grada. :sunce:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Snizenja su uglavnom zavrsena ali su trajalo od NG pa do sredine februara i bila su masovnija nego ikada dosada.

Nova runda ce poceti tek od jula meseca :sladoled:
Korisnikov avatar
By HPLC
Originally posted by 2Q2Bstr8
a oni dobiju otkaz, i guess. :lukavi:
Hahahaha, pa nije bas tako, ja sam to uradio par puta kad nemam dovoljno love pri ruci...kao "e, hajde, je l' problem mozda, pliiizzz", odgovor
"ovo je poslednji put!!!", moj odgovor "treptrep".

Ma, uortacili smo se bre :mazi: :boxer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!