Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by kiss addictНе, ово је већ друга тема (од укупно можда 3-4 које сам поставила на форуму) на коју долази поменута корисница и претвара је у офф топик...Originally posted by *PiNkLoVe*pa dobro de, isključila si dve varijante, martinke i čizme, štra histerišeš
:бројим до десет:
па онда
и још мало
![]()
и на крају морам да кажем:
НЕ ПРИЧАМО О МАРТИНКАМА ОВДЕ!!!![]()
dali su ti dobre predloge. guglaj po prodavnicama sutra i razmišljaj!
Originally posted by *PiNkLoVe*pomenuta korisnica na 80% tema praviOriginally posted by kiss addictНе, ово је већ друга тема (од укупно можда 3-4 које сам поставила на форуму) на коју долази поменута корисница и претвара је у офф топик...Originally posted by *PiNkLoVe*pa dobro de, isključila si dve varijante, martinke i čizme, štra histerišeš
:бројим до десет:
па онда
и још мало
![]()
и на крају морам да кажем:
НЕ ПРИЧАМО О МАРТИНКАМА ОВДЕ!!!![]()
dali su ti dobre predloge. guglaj po prodavnicama sutra i razmišljaj!
Пиздим од тога!
![]()
Originally posted by pazzazFUJ! FUJ! FUJ!!!! Šta je ovo za ime sveta? Gliste? Tako deluje ljigavo. Elem, kada sam gledao onaj celebrity prikaz obuće, nisam mogao da ne primetim taj novi oblik uniformisanosti. Ah sada su opet u modi takozvane "kopitarke". Izgledaju grozno i u njima noga izgleda kao okraćena. Dakle da je leto rekao bih neke sandale koje se šniraju do kolena, sada je zima pa savetujem čizme do kolena. A opet kada se setim da ti nećeš čizme ja bih uzeo najobičnije crne cipele sa nekim fazoniranim prednjim delom. Ne mora da bude mašnica, al nek bude neka diskretna džidža bidža i naravno onaj bolero.
a da evo i jos jednog sjajnog predloga naravno postoji i varijanta sa zatvorenim prednjim delom
![]()
Originally posted by Beogradjanin18Thats called retro honey.Originally posted by pazzazFUJ! FUJ! FUJ!!!! Šta je ovo za ime sveta? Gliste? Tako deluje ljigavo. Elem, kada sam gledao onaj celebrity prikaz obuće, nisam mogao da ne primetim taj novi oblik uniformisanosti. Ah sada su opet u modi takozvane "kopitarke". Izgledaju grozno i u njima noga izgleda kao okraćena. Dakle da je leto rekao bih neke sandale koje se šniraju do kolena, sada je zima pa savetujem čizme do kolena. A opet kada se setim da ti nećeš čizme ja bih uzeo najobičnije crne cipele sa nekim fazoniranim prednjim delom. Ne mora da bude mašnica, al nek bude neka diskretna džidža bidža i naravno onaj bolero.
a da evo i jos jednog sjajnog predloga naravno postoji i varijanta sa zatvorenim prednjim delom
![]()
Originally posted by Beogradjanin18Pa boja je neobicna i sijaju se pod refletorima pa zato tako izgledaju.
Al kaži da pete na ovim prvim ne asociraju na neke ljigave gliste?
Originally posted by Beogradjanin18OMG ja isto ne volim pogotovo patike u zlatnim i srebrnim bojama kad vidim nase klinke u zlatnim i srebrnim patikama digne mi se kosa na glavi.
Ja in general ne volim zlatne, srebrne i bronzane detalje na odeći i obući ali isto tako smatram da na crnu haljinu srebrne sandale idu savršeno. Zlatna po meni ide samo u jednom slučaju, a to je kada u vidu nekih pločica ide oko struka. Samo tu je problem obuće... Sandale? Zlatne? NE!
Originally posted by SixtoMali update: Crvene cipele i sto siri kais u istoj nijansi i ama bas nista vise!Originally posted by *PiNkLoVe*Lepotice moja da ti kazem ja, mani ove neupucene pederasice!
Нисам у буч фазону![]()
Значи салонке...
Боја?
Crvene merlinke sa stiklom od 12cm i svako ce na doceku za tobom da se okrene!
Originally posted by tintilyAhhh na zalost udobnost i stil ne idu cesto ruku pod ruku
Ma ok jesi u pravu, mada mislim da je od radosti u stomaku vaznije da se ona oseca prijatno u tome i da joj naravno cipelice budu udobne ako ce negde u njima provesti celu noc
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!