Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Sixto
Originally posted by *PiNkLoVe*
Нисам у буч фазону :)
Значи салонке...
Боја?
Lepotice moja da ti kazem ja, mani ove neupucene pederasice!

Crvene merlinke sa stiklom od 12cm i svako ce na doceku za tobom da se okrene!
Korisnikov avatar
By pazzaz
a da evo i jos jednog sjajnog predloga naravno postoji i varijanta sa zatvorenim prednjim delom
Slika
Korisnikov avatar
By blenta
odakle kopash sve te ruzhne cipele :colorado:
By Sixto
Kako odakle, pa to ti je sada hit napolju, da izgledas kao da nosis ortotska pomagala!
By Dionysus
Originally posted by kiss addict
:бројим до десет:
:misli: па онда
:misli: и још мало
:misli:
и на крају морам да кажем:
НЕ ПРИЧАМО О МАРТИНКАМА ОВДЕ!!!
pa dobro de, isključila si dve varijante, martinke i čizme, štra histerišeš :P

dali su ti dobre predloge. guglaj po prodavnicama sutra i razmišljaj!
Не, ово је већ друга тема (од укупно можда 3-4 које сам поставила на форуму) на коју долази поменута корисница и претвара је у офф топик...
Пиздим од тога!
:sw:
By Dionysus
А таман је личило на нешто што би се могло развити у нормалан, озбиљан разговор :)
пс. број 38:)
By Swanheart
Originally posted by kiss addict
:бројим до десет:
:misli: па онда
:misli: и још мало
:misli:
и на крају морам да кажем:
НЕ ПРИЧАМО О МАРТИНКАМА ОВДЕ!!!
pa dobro de, isključila si dve varijante, martinke i čizme, štra histerišeš :P

dali su ti dobre predloge. guglaj po prodavnicama sutra i razmišljaj!
Не, ово је већ друга тема (од укупно можда 3-4 које сам поставила на форуму) на коју долази поменута корисница и претвара је у офф топик...
Пиздим од тога!
:sw:
pomenuta korisnica na 80% tema pravi :offtopic: zato sto nema nista konkretno da se kaze i jer su same po sebi dushu dale za isti:zongler:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Kaljace! Ali samo uz adekvatan siroki kais iste boje, po mogucstvu zute.

Lepo ti rekose, ovako je besmisleno predlagati kad nema te `aljine da je osmotrimo.
A da je nadjes na netu i postavis nam ovde? :giggle:

Moj savet je da ne zaboravis da je docek NG super prilika da se zezas sa stajlingom, budi hrabrija, inventivnija, nemoj bas kao seoska snasa na svadbu da odes :D
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by pazzaz
a da evo i jos jednog sjajnog predloga naravno postoji i varijanta sa zatvorenim prednjim delom
Slika
FUJ! FUJ! FUJ!!!! Šta je ovo za ime sveta? Gliste? Tako deluje ljigavo. Elem, kada sam gledao onaj celebrity prikaz obuće, nisam mogao da ne primetim taj novi oblik uniformisanosti. Ah sada su opet u modi takozvane "kopitarke". Izgledaju grozno i u njima noga izgleda kao okraćena. Dakle da je leto rekao bih neke sandale koje se šniraju do kolena, sada je zima pa savetujem čizme do kolena. A opet kada se setim da ti nećeš čizme ja bih uzeo najobičnije crne cipele sa nekim fazoniranim prednjim delom. Ne mora da bude mašnica, al nek bude neka diskretna džidža bidža i naravno onaj bolero.
Korisnikov avatar
By tintily
Ako zelis da budes bas elegantna obuj crne salonke i stavi neku diskretnu ogrlicu, malo sminke i to je to, ali pod uslovom da zelis da ostanes ne primecena i da se uklopis u okolinu.
E ako bi da budes primecena, neobicna ,lepa i eleganta, obuj neke zanimljive cizmice ili cipelice koje uopste ne moraju da budu na visoku petu, bilo bi fino kad bi bile u nekoj boji recimo crvene, ljubicaste, narandzaste a mozes i te tvoje braon cizmice al samo ako su kozne i to u onoj braon boji koja vuce na crveno.
Onda uz boju cizmi slozis torbicu i nokte, eventualno snalicu u kosi i budes upakovana ko skupa cokoladna bombonica.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mmmmm...martine?

ahahahahaha...

bez zezanja! salonke bi bile super na tu haljinicu, ali treba izdrzati celu noc u tome!!!

ja bih obula martine!
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Beogradjanin18
Dakle da je leto rekao bih neke sandale koje se šniraju do kolena
da, da je u pitanju nesto posle janura 2008 onda bi savetovao
Slika
ili
Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by pazzaz
Slika
FUJ! FUJ! FUJ!!!! Šta je ovo za ime sveta? Gliste? Tako deluje ljigavo. Elem, kada sam gledao onaj celebrity prikaz obuće, nisam mogao da ne primetim taj novi oblik uniformisanosti. Ah sada su opet u modi takozvane "kopitarke". Izgledaju grozno i u njima noga izgleda kao okraćena. Dakle da je leto rekao bih neke sandale koje se šniraju do kolena, sada je zima pa savetujem čizme do kolena. A opet kada se setim da ti nećeš čizme ja bih uzeo najobičnije crne cipele sa nekim fazoniranim prednjim delom. Ne mora da bude mašnica, al nek bude neka diskretna džidža bidža i naravno onaj bolero.
Thats called retro honey.
Uz odgovarajucu haljinu gore to moze super da izgleda.
Bash su originalne :indijanac:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Moja preporuka ako hoces da se svi okrecu za tobom i da izgledas potpuno fabulozno-mada neces moci igrati u njima je... :D

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By V25
Nisu retro uopšte! Danas se sve i svašta svrstava u retro stil. Ovo je očigledan neukus ako mene pitaš. Dizajnerski tim je verovatno imao kataraktu u trenutku izrade. Čarape su super, ako se lepo uklope. A ove nanule Vavilonske kurve ne bih komentarisao.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ni ne treba da ih komentarises to je bila zajebancija to su prve cipela koje su izasle kada sam pretrazio shoes u pretrazivacu :D

Kako nisu retro moja keva je imala slicne u 60-tim.
Kupila ih u Trstu :lol:
Jedino sto boja ne odgovara uz crnu haljinu :sudija:
Korisnikov avatar
By V25
Ja in general ne volim zlatne, srebrne i bronzane detalje na odeći i obući ali isto tako smatram da na crnu haljinu srebrne sandale idu savršeno. Zlatna po meni ide samo u jednom slučaju, a to je kada u vidu nekih pločica ide oko struka. Samo tu je problem obuće... Sandale? Zlatne? NE!
Korisnikov avatar
By V25
Al kaži da pete na ovim prvim ne asociraju na neke ljigave gliste?
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by Lakiboy_ns

Thats called retro honey.
nop uopste nisu retto vec cist savrsen moderan dizajn def pored torbi iz iste kolekcije su nesto sto svaka zena mora da poseduje jer su prosto savrsene.
a evo i torbi da upotpune ceo look
Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Al kaži da pete na ovim prvim ne asociraju na neke ljigave gliste?
Pa boja je neobicna i sijaju se pod refletorima pa zato tako izgledaju.
Evo pazzaz kaze da je to Prada honey :sladoled:
A Pradi se treba uvek pokloniti :hail:

:grouphug:
Korisnikov avatar
By V25
Nije nužno pokloniti se svakom svetskom brandu uvek. Imaju svojih promašaja, naravno.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja in general ne volim zlatne, srebrne i bronzane detalje na odeći i obući ali isto tako smatram da na crnu haljinu srebrne sandale idu savršeno. Zlatna po meni ide samo u jednom slučaju, a to je kada u vidu nekih pločica ide oko struka. Samo tu je problem obuće... Sandale? Zlatne? NE!
OMG ja isto ne volim pogotovo patike u zlatnim i srebrnim bojama kad vidim nase klinke u zlatnim i srebrnim patikama digne mi se kosa na glavi.
Pre neko vece kod nas u centru videh dve drugarice obadve u istim zlatnim patikama.....i was like OMG i cant watch them my eyes hurt :lol:

Tako isto se zacudim lkad vidim momke u crvenim ili narandzastim patikama i trenerci :barf:
Korisnikov avatar
By V25
OUCH!!!! Ovo je bio fashion disaster što si opisao. Imam i ja dve dive na faxu.

1. Jessie Trash - roze bunda, zlatne patike, srebrne helanke, tigrasta majica.

2. Star Trek kurva- roze bućkica tj. neka traka za kosu, srebrne helanke, zebra majica i srebrni top.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG somebody call the police...ja volim neki drecavi detalj samo ako ide kao kontrast necem tamnijem.
Znas ono ceo outfit u jednoj boji ili slicnim bojama i onda jedan detalj u drechavijoj boji da razbije monotoniju celog outfita. :kissing: al samo detalj znaci zlathe jakne ili patike :nono:
Korisnikov avatar
By tintily
Ljudi bre devojka trazila pomoc da izgleda lepo i fino, a vi bi da od nje napravite bozicnu jelku!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:lol:

Ma mi od svake teme napravimo internu zajebanciju zna ona to sigurno.

LM uz crnu haljinu bar nije tesko naci odgovarajuce cipele, torbu i nakit.
Moj savet je kada vidi nesto sto joj se svidi u gradu da vizualizuje odmah kako bi to izgledalo na njoj u kombinaciji sa tom haljinom i kada oseti blagu radost u stomaku i kaze u sebi to je to...nasla je odgovarajuci outfit. :lizalica:

Ko nama pomaze da izaberemo outfit-sve moramo samo :cupakosu:
Korisnikov avatar
By tintily
Ma ok jesi u pravu, mada mislim da je od radosti u stomaku vaznije da se ona oseca prijatno u tome i da joj naravno cipelice budu udobne ako ce negde u njima provesti celu noc
By Sixto
Originally posted by Sixto
Нисам у буч фазону :)
Значи салонке...
Боја?
Lepotice moja da ti kazem ja, mani ove neupucene pederasice!

Crvene merlinke sa stiklom od 12cm i svako ce na doceku za tobom da se okrene!
Mali update: Crvene cipele i sto siri kais u istoj nijansi i ama bas nista vise!
Defintivno pali kao autfit! Kad videh sestru da je obukla kombinaciju nisam mogao da usta zatvorim dok nije izasla na vrata!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by tintily
Ma ok jesi u pravu, mada mislim da je od radosti u stomaku vaznije da se ona oseca prijatno u tome i da joj naravno cipelice budu udobne ako ce negde u njima provesti celu noc
Ahhh na zalost udobnost i stil ne idu cesto ruku pod ruku :astral2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!