Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by ZoncheKada stanem na stiklice i nacrtam obrvice
Ko mi nadje ovakve cizme dusu cu mu svoju dati!
![]()
Ne mogu nigde da nadjem muske duboke cizme.
Jedino na cemu zenama zavidim sto se odece tice su upravo cizme...Imaju sve moguce modele sad da nadju
![]()
Originally posted by SutekhI'm a big boy. Everywhere.
Jao sorry, ja tek sad vidoh..
Broj 47?![]()
Ja nosim 44, a mislim da ih je moja sestra kupila u nekom army shopu ovde u BG.
Originally posted by Sutekh
![]()
![]()
![]()
Koliko si ti visok uopshte, kad nosish broj 47? Ako ja sa svojih 187 nosim 44, ti si onda visok, pa barem 2m (lele).
Mada kapiram da postoje i vecji brojevi, ipak je u pitanju vojna obucja (magnum). A veruj mi, vecji problem ima moja sestra koja nosi isti broj kao ja (iste smo visine), a pritom mi se autovala da je kupovala shtikle po radnjama za transvestite![]()
Shto se company-ja tiche, ne verujem da cje ti to faliti![]()
Originally posted by hlaefdigepa zar nepostoji ona Guliver radnja u balkanskoj ulici jeste da je bila valjda Borovo ili obuca Beograd ali znam da su bili specijalizovani za velike brojeve.Originally posted by Sutekh
![]()
![]()
![]()
Koliko si ti visok uopshte, kad nosish broj 47? Ako ja sa svojih 187 nosim 44, ti si onda visok, pa barem 2m (lele).
Mada kapiram da postoje i vecji brojevi, ipak je u pitanju vojna obucja (magnum). A veruj mi, vecji problem ima moja sestra koja nosi isti broj kao ja (iste smo visine), a pritom mi se autovala da je kupovala shtikle po radnjama za transvestite![]()
GDE IH KUPUJE?!?!?
ja nosim 43...i nasla sam jednu prodavnicu u ns koja se time bavi....ako joj treba imam adresu i broj telefona
Originally posted by ZonchePa moras sve da uklopis bre ili rizikujes da izgledas kao seljanka
I shal sam kupio
PREKINIIIIII UR MAKING ME CRAZY!!!![]()
Originally posted by hlaefdigeOriginally posted by Sutekh
![]()
![]()
![]()
GDE IH KUPUJE?!?!?
ja nosim 43...i nasla sam jednu prodavnicu u ns koja se time bavi....ako joj treba imam adresu i broj telefona
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!