Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Dirrty19gStage drzi Filip Maksimovic... E sada, oni bas i nisu nesto jaki.
Meni su to rekli ljudi koji nisu nikada bili modeli vec poznaju vlasnike i sl.
Uglavnom nemam pojma...
Ej people da li je neko cuo za agenciju Stage? I zna li iko nesto o tome?
Originally posted by pazzazmoguće moguće ... evo moj izvor je, da se izlanem, bivša manekenka koja je sada konobarica (a čuo sam da će i odatle da je šutnu) ... ali je u duši fino devojče, samo malo lenja i mnogo potkupljiva ...
Modne agencije kao prvo prema potrebama klijenta predlaze modele koje oni misli da ce im odgovarati ali ne samo i iskljucive te modele jer ako klijent da vidi ostatak i to mu se omogucava. Mislim da je ta cela prica oko poturanja modela lansira od strane neuspesnih-losih modela. Inace u srbiji to sto se vrte manje vise isti modeli je zbog toga sto je iskreno jako losa ponuda modela i vecina njih koji vrede su kod Nenada.
Originally posted by Dirrty19gHm, a sta sa onima koji su 190-195 (i koji cm vise
Select je definitivno manje profesionalan... i prosao je kasting za ovu godinu.
P.S. Click me je odBEEP jer sam previse nizak...
Odnosno ja sam 180-181 ali bilo je mnogo likova od 185-190... pa nisu hteli mene, jadnog... niskog!
Mada je visina presudna za manekenstvo... ne za modeling, ali kod nas se ne razdvajaju te 2 kategorije.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!