Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By pazzaz
Iskreno to sto su ti rekli za visinu je bio samo izgovor da ti kazu da nisi za taj posao (cisto su zeleli na lep nacin da ti kasu) jer naprimer Marko Milanovic je te neke visine i radi vise nego ijedan model.
Korisnikov avatar
By Dirrty
:ostrisekiru:

:avalon:

:merlinka:

Skapirao sam donekle to i sam...
Pocev od face... svi imaju izrazene i jake vilice...

Ma nemam pojma ni sam...
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Dirrty19g
Meni su to rekli ljudi koji nisu nikada bili modeli vec poznaju vlasnike i sl.

Uglavnom nemam pojma...

Ej people da li je neko cuo za agenciju Stage? I zna li iko nesto o tome?
Stage drzi Filip Maksimovic... E sada, oni bas i nisu nesto jaki.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by pazzaz
Modne agencije kao prvo prema potrebama klijenta predlaze modele koje oni misli da ce im odgovarati ali ne samo i iskljucive te modele jer ako klijent da vidi ostatak i to mu se omogucava. Mislim da je ta cela prica oko poturanja modela lansira od strane neuspesnih-losih modela. Inace u srbiji to sto se vrte manje vise isti modeli je zbog toga sto je iskreno jako losa ponuda modela i vecina njih koji vrede su kod Nenada.
moguće moguće ... evo moj izvor je, da se izlanem, bivša manekenka koja je sada konobarica (a čuo sam da će i odatle da je šutnu) ... ali je u duši fino devojče, samo malo lenja i mnogo potkupljiva ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma idem ja van Srbije bre! :putnik:
Korisnikov avatar
By M M and I
Ma idem ja van Srbije bre! :putnik:
Pa mozes...samo tek van Srbije dobijash pravu konkurenciju...kojoj ni po izgledu ni po bilo chemu drugome nisi dorastao...

Da ponovim: Videla zaba da konje potkivaju pa i ona digla nogu :drama:
Korisnikov avatar
By bakalar
Select je definitivno manje profesionalan... i prosao je kasting za ovu godinu.

P.S. Click me je odBEEP jer sam previse nizak...

Odnosno ja sam 180-181 ali bilo je mnogo likova od 185-190... pa nisu hteli mene, jadnog... niskog!

Mada je visina presudna za manekenstvo... ne za modeling, ali kod nas se ne razdvajaju te 2 kategorije.
Hm, a sta sa onima koji su 190-195 (i koji cm vise :) ). Zar nije vazila prica da modeli upravo NE smeju biti tako visoki ?
Korisnikov avatar
By horus.
Pravilo je da nema pravila. Ako je neko posebno lep (sta god to znacilo) moze biti i visi i nizi od propisanih standarda i bice primnjen. Tako da visina nije toliko presudna. Inace, sta znam, mozda je cak i bolje poceti sa nekom manjom agencijom, jer je manja konkurencija i lakse se upada, pa ako se "sloze kockice" (opet, sta god to znacilo) covek lakse predje u neku jacu agenciju.
Moja sestra po stricu, je se bavila manekenstvom, ali su joj u jednom momentu trazili da ugradi silikone kao uslov za posao i ona je na kraju odustala...
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Moja drugarica je bila jako uspeshna.Pobedila je na Elit izboru pre par godina,otishla u Milan i Njujork..Onda se vratila i batalila modeling.Razlog nikad nije rekla..Kontam da su trazili da se kresne s nekim,a ona je odbila
Korisnikov avatar
By lav
mislim da si prenizak za manekena
Korisnikov avatar
By Torry
jesi li uspeo nesto u medjuvremenu?

pratim temu :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam ni pokušavao... nisam dobar u slušanju tuđih naređenja i potpunom potčinjavanju, iako bi se možda to očekivalo od mene lepeza1

U međuvremenu sam zavoleo fax, tako da sam već neko vreme zaokupljen time... ali ko zna, kada prsnem!
By Kragi
Klik, zato sto njen vlasnik nije ozenjen peder, za razliku od ovog drugog.
Iako i Nesa glumi heterosexualca :neznam:
btw, ako je on str8 ja sam ultrin decko! :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!