Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
zna?i da imaš male klju?eve, mali mobilni i mali nov?anik.

kod mene je to sve obrnuto: gomila klju?eva, pa mobilni, pa nov?anik kao mini kofer (parola: Omnia mea mecum porto), pa iPod, pa fotoaparat, pa papiri i olovke, pa maramice, pa labelo, pa tabletice... i kad to sve sabereš, treba mi torba. onda fore radi ubacim i neku A4 svesku i knjigu, da popune ostatak mesta. i eto stalne potrebe za torbom.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pa jedino su mi kljucevi mali od svega toga...
A i labelo mi stane u dzep, kao i maramice. Kakve crne tabletice?
Korisnikov avatar
By taurus
Ranac.Kad vidim tipa sa torbicom pa jos vrcka a ona torbica hop,hop pa ga sve po dupetu lupa,NE. :smeh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Boja nije bitna. Osim ako nisi karen, pa pokazujes uzorke. :D
Sta ce ti tablete? :puzzle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Izbegavam torbe, samo kad nosim neke sveske ili dokumenta i slichne stvari.. Uglavnom kupim pantalone sa tonom dzepova pa standardnu trojku bez koje retko kad izadjem (novchanik, mobilni, kljucheve) potrpam po tim dzepovima...

tabletica se nagutam unapred, labelo kad dodjem kuci i tako to :)
Korisnikov avatar
By ogi_ns
takodje NO FAN of bags
u bilo kom obliku
ako bas imam puno stvari onda ranac, "postarske" - bljaks, kao i Gucci i LV jer me asociraju na kopije, sto najcesce kod nas i jesu.
najsrecniji sam kad ne moram nista da nosim, kljuceve , mob i novce uvek uvalim da mi drugi nose, bar nije nista tesko
:D
e sad se setih, jedino u teretanu redovno nostim sportsku torbu, i na nju sam se navikao vec :)
Korisnikov avatar
By iJazz
Torba... poštarska. Da... :bale:
Korisnikov avatar
By donquijote
Ja nosim i rance i torbe, imama nekih desetak i usklaðujem ih sa garderobom i prilikom
Šta da vam kažem, pravi sam gay:cobanica:
Korisnikov avatar
By Andre87
Originally posted by Hephaestion
Ranac?Torba????Que>>??
RANAC..sa dokumentima,toalet papirom,cuclom..ovaj flashicom vode. :odrasti: ...,mirisljavom maramicom koju sam dobio od drugarice pre 4 godine(?) :doh: i spreman za regrutaciju! :kakodane: :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
naravno da sam za torbe. imam ih razne... totalno su gay, i ponosan sam. posto stalno kasnim, a torba me lupka po guzi, prosto me tera da pozurim... a sadrzaj? gomila skripti (koje nikadne vadim, samo nagomilavam), maramice, labelo, krema, krema2, maskara, olovke, mob, kljucevi1, kljucevi2, potrosene maramice, ogledalce, neke slike meni dragih ljudi ali izradjene u formatu za pasos (skroz prakticno), gumice za kosu, index (ne znam zasto ali uvek ga nosim), kondomi (zlu ne trebalo), flesh memorije, cd....

boli me rame... mislim da mi se pravi grba :(

:putnik:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
moja je torba takva na kraju nedelje. onda kad dođem kući sve istresem na sto i preberem ono što mi treba. posle toga je lakša jedno kilogram i po. a da, rame zaista počne da žulja posle nekog vremena...
Korisnikov avatar
By djo
jedan crni ranac srednje velicine u koji mi staje uglavnom sve sto treba, ukljucujuci i laptop... jbt osecam se kao skolarac...
Korisnikov avatar
By M M and I
ne volim ih....ali ih nosim...pogotovo ne v olim ove za nosenje lap-topa...ali cesto moram da ih nosim...
Korisnikov avatar
By djo
pa kupis minijaturni laptop kao ja, i samo mu navuces ono gnjuracko odelce i moze da stane u svaki ranac :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
eh, pa to je lepo ako ti ne treba veći laptop. a meni treba ipak malo više komfora u radu. zato nisam ni siguran šta da uradim. laptop bi mi koristio jer svakodnevno putujem, a opet stoni komp je stoni komp... :sigh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
torbe:) uvek ZA!!!

za zurke, ranac je neophodan, da u njega moze stati *obavezno* flasa vode, lizalice, i eventualno neka jakna ako se ujutro posle zurke vracam sa stopa.
za preko dana, mala torbica za oko struka ili preko ramena, u nju staje *obavezno*
za fax, torba na jedno rame, u zavisnosti od toga da li nosim lap-top, veca ili manje..
za setnje *obavezno* i neki slatkis i voda

imam ih gomile i obozavam ih!

p.s. *obavezno* znaci: cigarete, naocare, novcanik, telefon, zvake, papirne maramice, kljucevi...

a skoro sam sebe castio prejakom "Snoopy" torbom u tamno ljubicastoj boji..svuda je nosim u zadnje vrijeme:)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by 2Q2Bstr8
eh, pa to je lepo ako ti ne treba veći laptop. a meni treba ipak malo više komfora u radu. zato nisam ni siguran šta da uradim. laptop bi mi koristio jer svakodnevno putujem, a opet stoni komp je stoni komp... :sigh:
kupis eksterni hard :) i koristis ga kad si za stolom :) a laptop vucaras kao svescicu :)
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Vlada T
More, samo Luju Vitona nosim!

rules.... imam nekoliko primeraka, ali mi je kevala otela neke...
:up:
Korisnikov avatar
By mili86
bilo bi glupo da sad menjam, ne bi bio fazon
Korisnikov avatar
By Sunce
Nosim crni adidas ranac. Pokušavam da nađem neki bolji, sa više džepova, pregrada jer je to zgodno pri planinarenju.
Korisnikov avatar
By donquijote
Juče sam kupio novu torbu za laptop, masliansto zelene boje, dakle potpuno u trendu:okret:
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by taurus
Ranac.Kad vidim tipa sa torbicom pa jos vrcka a ona torbica hop,hop pa ga sve po dupetu lupa,NE. :smeh:
Haha, slažem se...

Oh, nikakva torba mi se ne slaže uz autfit, samo u školu nosim HP laptop-torbu :love: inače, kad god ne moram, nikako... Više volim prenatrpane džepove. :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
U cemu je tolika privlacnost tasnica preko jednog ramena za gay populaciju??? Ne razumem :neznam:

Svaki 2.peder koga sretnem je nosi... sta je to toliko queer u njoj...

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By erkondisn
ne znam, ali definitivno nije dobro za kicmu :)

:hipohondar za bolesti kicmenog stuba, skolioze, kifoze, itd:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Ti bas ne znas sta je chique :lol:

Ne bih znala stvarno, i mene to izuzetno nervira.
Ja umesto sto slikam bih mogla da poradim na crtanju i kreiranju novih torba...

Zar nije sjajna ideja? :zongler:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!