Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by ogi_nsSvako ima svoj nacin pretpostavljam, ja naravno privlacim paznju svojim pazzaz-om
a cime ti privlacis paznju na sebe kada si u klubu (ako upste imas zelju da privuces paznju, jer ne pricam o ljudima koji stoje u polumraku u klubu i izigravaju inventar, jer jednostvano ne privlace paznju)?
Originally posted by ogi_nsNikad mi nije bilo jasano kako se neko deklarise da prati modu a u stvari samo prati trendove masprodukt industrije. Ako zelis da budes osoba koja prati modu pratices samo sta su pravi dizajneri (u ovo ne ubrajam D&G, D2, Diesel...) uradili i pokusati da nadjes neki svoj stil i balans u svemu tome, zavisnosti od toga sta za tebe moda predstavlja, tj da li juris samo dobar dizajn ili status ili odredjenu marku. Jer danasnja moda je toliko raznovrsna i sarolika da ne moze se raci da postoji jedan prvac koji je definise.
dragi moj, npr ovog leta su trend (u muskoj modi) polo majice, plitke farke i japanke, duboki V izrezi na majici...
Originally posted by m..Joj, stvarno neverovatno zahvalne nao?ari (mislim na onaj klasi?an rayban oblik), jedine nao?ari sa kojima ne li?im ni na perverznu u?iteljicu ni na atomskog mrava, mada zali?im sebi na neku nadrkanu policajku.
Ne diraj mi raybanke da ne ubijem. Mene isto ta poshast nacisto uzasava, jerbo su raybanke jedine naocari koje mi stoje
Originally posted by KhonsTi imitatori ne treba da te brinu, uvek se iz aviona provali ko je autenti?an a ko je kopija.
ne mislim samo na poznate marke...
npr, dok sam ja nosila kravate i kosuljice u 1. i 2. srednje, svi su mi kenjali "jao, na sta licis, skidaj to, kakva je to kombinacija...", a sada vidjam te iste ljude pogodite u cemu!
Originally posted by Deletezena u kravatiii:cheer:
Meni nedavno rekli da sa kravatom izgledam zajebano, mada sam ja uvek vise bila za neku sportsku varijantu, tako da su retke prilike kad me neko moze videti sa kravatom, ali mi nije frka da je nosim.
Originally posted by Vlada T
Ja u ovakvim trenucima uvek posegnem za citiranjem Vajlda -
Fashion is what one wears oneself; what is unfashionable is what other people wear.
I jos:
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.
Otpriliek tako.
Originally posted by UlixBoze, ovo kao da sam ja napisala. Nema nista gore nego kad moras da trckaras od radnje do radnje, zamaras prodavacice svojim merama, onda se svadjas jer ti je kartica blokirana, pa onda vuces one fancy kese kroz grad, cak ima ljudi koji shopping nazivaju antidepresiv treapijom...Sve je to za mene plitko skoro kao Djoganijeva pesma "tata, treba da castis...." Narocito izvikane radje poput Spf-a...Zare....da ne spominjem Replay....
Ne kupujem stvari ni zato sto mi trebaju, a kamoli samo zato sto su in. Jednostavno, kupovina odece (narocito) me izrazito smara.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!