Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Još malo pa ?emo ih kupovati samo zato što su UN... To ?e biti brand vrhunske kvalitete...
Korisnikov avatar
By pazzaz
Originally posted by ogi_ns
a cime ti privlacis paznju na sebe kada si u klubu (ako upste imas zelju da privuces paznju, jer ne pricam o ljudima koji stoje u polumraku u klubu i izigravaju inventar, jer jednostvano ne privlace paznju)?
Svako ima svoj nacin pretpostavljam, ja naravno privlacim paznju svojim pazzaz-om ;)
Originally posted by ogi_ns
dragi moj, npr ovog leta su trend (u muskoj modi) polo majice, plitke farke i japanke, duboki V izrezi na majici...
Nikad mi nije bilo jasano kako se neko deklarise da prati modu a u stvari samo prati trendove masprodukt industrije. Ako zelis da budes osoba koja prati modu pratices samo sta su pravi dizajneri (u ovo ne ubrajam D&G, D2, Diesel...) uradili i pokusati da nadjes neki svoj stil i balans u svemu tome, zavisnosti od toga sta za tebe moda predstavlja, tj da li juris samo dobar dizajn ili status ili odredjenu marku. Jer danasnja moda je toliko raznovrsna i sarolika da ne moze se raci da postoji jedan prvac koji je definise.

Ovo sto si naveo kao IN moram ti priznati da uopste nije jer tako ti vec ko zna koliko godina (skoro 10) unazad izgleda svaka jeftini peder koji misli da je to moderno ali ocigledno kako je krenulo postace i klasika :) . A polo majica je oduvek i bila cist klasika i ostala i uvek ce biti prisutna u modi. I moram priznati da se grozim kad vidim farmerke i japanke u kombinaciji mada i japanke uopste u nekoj gradskoj varijanti, jedino gde je ok je za plazu zasta su i namenjene, a i da decaci pripazite se jer sam skoro gledao jednu studiju o tome kako japanke izazivaju impotenciju, koliko god zvucali bizarno ocigledno i istinito.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by 2kune
Još malo pa ?emo ih kupovati samo zato što su UN... To ?e biti brand vrhunske kvalitete...
duhovito :lol: :up:
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by m..
Ne diraj mi raybanke da ne ubijem. Mene isto ta poshast nacisto uzasava, jerbo su raybanke jedine naocari koje mi stoje
Joj, stvarno neverovatno zahvalne nao?ari (mislim na onaj klasi?an rayban oblik), jedine nao?ari sa kojima ne li?im ni na perverznu u?iteljicu ni na atomskog mrava, mada zali?im sebi na neku nadrkanu policajku.
Drug mi re?e da mi "daju simpati?nu maskulinum notu", moš' misliti.
Korisnikov avatar
By Khons
ne mislim samo na poznate marke...

npr, dok sam ja nosila kravate i kosuljice u 1. i 2. srednje, svi su mi kenjali "jao, na sta licis, skidaj to, kakva je to kombinacija...", a sada vidjam te iste ljude pogodite u cemu!
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by Khons
ne mislim samo na poznate marke...

npr, dok sam ja nosila kravate i kosuljice u 1. i 2. srednje, svi su mi kenjali "jao, na sta licis, skidaj to, kakva je to kombinacija...", a sada vidjam te iste ljude pogodite u cemu!
Ti imitatori ne treba da te brinu, uvek se iz aviona provali ko je autenti?an a ko je kopija.
Prošle godine je zilion plavuša šabanki nosilo motorke, ali šta im vredi kad meni stoje neuporedivo bolje :hvala:
Imitatori u 98% slu?ajeva izgledaju samo -jadno-, i nekako ih uopšte ne doživljavam kao smetnju nego kao pa?enike.
Korisnikov avatar
By m..
Ooo sako rula. Doduse ja sam kravatu nosila samo na doceku 2001. godine, ali sako is a must.
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by m..
godine, ali sako is a must.

:up:
Korisnikov avatar
By Delete
Meni nedavno rekli da sa kravatom izgledam zajebano, mada sam ja uvek vise bila za neku sportsku varijantu, tako da su retke prilike kad me neko moze videti sa kravatom, ali mi nije frka da je nosim.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Delete
Meni nedavno rekli da sa kravatom izgledam zajebano, mada sam ja uvek vise bila za neku sportsku varijantu, tako da su retke prilike kad me neko moze videti sa kravatom, ali mi nije frka da je nosim.
zena u kravatiii:cheer:
nema nista sexIjE od cice u odelu, smekerskim stavom i zip upaljachem (ne mora da pusi, cisto da moze da mi upali cigaricu):plavuso:
Korisnikov avatar
By Delete
Ma i ne stoji mi nesto preterano dobro, pokazacu ti fotku, jos sam ja :maji:
Korisnikov avatar
By Val
Zabole me za modu i IN-odecu! Nosim shto mi se svidi. Samo, shta da radim kad mi se pretezno svidjaju stvari koje su markirane...? :misli:
Korisnikov avatar
By Delete
Nemoj nista da radis, kupi ih :trep:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Ja u ovakvim trenucima uvek posegnem za citiranjem Vajlda -

Fashion is what one wears oneself; what is unfashionable is what other people wear.

I jos:

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.

Otpriliek tako.
Korisnikov avatar
By m..
Da sam tip, muvala bih te posle ovog.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Vlada T
Ja u ovakvim trenucima uvek posegnem za citiranjem Vajlda -

Fashion is what one wears oneself; what is unfashionable is what other people wear.

I jos:

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.

Otpriliek tako.

Skidam kapu....

Ja ne posezem za IN stvarima jer sam ja IN i bez njih...
Sve mi dobro stoji...sta cu...:dance:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Kupujem samo ono sto se meni svidja, i u cemu se osecam udobno, a uglavnom je to in... :D
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Meni moderno stoji samo ako se zaljubim u to neshto :)
Inache naaaaamerno necu da kupim ono shto svi nose ili kazu da treba nositi.
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Ulix
Ne kupujem stvari ni zato sto mi trebaju, a kamoli samo zato sto su in. Jednostavno, kupovina odece (narocito) me izrazito smara.
Boze, ovo kao da sam ja napisala. Nema nista gore nego kad moras da trckaras od radnje do radnje, zamaras prodavacice svojim merama, onda se svadjas jer ti je kartica blokirana, pa onda vuces one fancy kese kroz grad, cak ima ljudi koji shopping nazivaju antidepresiv treapijom...Sve je to za mene plitko skoro kao Djoganijeva pesma "tata, treba da castis...." Narocito izvikane radje poput Spf-a...Zare....da ne spominjem Replay....
By fencysmurf
moram priznati da sam poslednju jahticu kupio sam jer sam istu video u Adnana Kashogija...

:bicikl:
By Swanheart
Kupujem i nosim ono sto ja hocu...nesto me bas zabole da li je IN i kako ce ostali da reaguju na to...ako mi jednog dana dune umesto naocara cu da stavim na glavu kacigu sa mat vizirom pa neka kaze ko sta `oce.
:indijanac:
By High Maintenance
Kao sto sam napisao u nekoj drugoj temi,kupujem najpre nesto sto mi se svidja a da pri tom to izgleda ok na meni...U bgd-u nema bas neki izbor tako da uglavnom novac ostavljam u par radnji a deo garderobe kupujem kada otputujem van SR.

Ono sto mi je bitnije od toga da je stvar IN,je da pola grada ne seta u istm komadu garderobe jer ne volim uniformisanost...Desava se da kupim neku stvar koja moze da se nosi samo jednu sezonu,ali isto tako i stvari koje dugo ne izlaze is mode...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
trudim se da se praktično oblačim, ali svakako pazim da složim boje i da to sve na kraju izgleda ukusno. i da, bitno mi je da mi je odeća (i obuća) kvalitetna, pa zbog toga ne žalim novac koji dajem na nju.

slažem se da je uniformisanost bezveze i mnogo mi je drago da vidim nekoga ko fura svoj originalni stil. no, neke stvari su ipak neizbežne, bile to klasične leviske ili neprevaziđene rejbanke. ali ako ih ukomponuješ na pravi način, sigurno da ćeš dobro izgledati.

i da, rejbanke nisu "u modi", jer ne mogu da "izađu iz mode". one su klasika. :love:
Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by 2Q2Bstr8

i da, rejbanke nisu "u modi", jer ne mogu da "izađu iz mode". one su klasika. :love:
slazem se, ali je cinjenica da je danas 50 puta vishe ljudi koji ih nose nego sto je to bilo pre samo dve-tri godine...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da će ih naredne godine isto tako biti 50 puta manje. zbog toga kažem da su klasika.
Korisnikov avatar
By Andre87
NIKAD!kako kazu.."stil je rukopis duha" ..tako da imam svoj :alien:
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Khons
kupujete li stvari samo zato sto je to trenutno "u modi"?
Oh, ne, ne volim stvari koje su u modi i koje svi nose... Volim da izgledam drugačije, da se ističem, oh. Ja - Sam svoj modni kreator.
By pčelica
Lol, ja sam nekako sva metiljava,
pa mi ni najin stvari ne bi pomogle.
Stoga, čemu bacanje novca na praćenje
trendova?
Korisnikov avatar
By Kitee
Hmmm... to je kod mene nekako komplikovano... Ono u cemu sam ja veci deo dana je elegantan kostim, a to sigurno ne mogu da kupim u Kluzu, Ateksu, ili slicnim mestima, a da valja, da je lepog kroja i kvalitetno. E sad, ako racunamo tu vrstu garderobe - onda je to markirano i skupo, a ako racunam i ono sto nosim van posla, onda je to markirano, ali nije toliko skupo. :D

Uostalom, ne vidim zasto ljudi imaju potrebu da se pravdaju zbog nosenja markiranih stvari? Ako ZNAM da ce mi Levi's patike PROVERENO trajati trostruko duze od nekih nemarkiranih, uopste mi nije zao da izdvojim 100E za njih!
Korisnikov avatar
By Deksi
Oblacim se kako se osecam...kupujem stvari koje mi se svide...nikad zato sto su provereno dobre ili tako nesto....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!